Barclays Premier League Season 2011/2012

Кој ќе ја освои оваа година Премиер Лигата ???

• Вкупно гласачи
    223
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.

Invader

I am not in danger, I am the danger!
Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.929
Гледам у Јунајтед никој не ги носи „фенсиве“ копачки на Најк...викендов бар 15 играчи видов да ги носат.:tapp:

Член од
5 август 2008
Мислења
6.012
Поени од реакции
5.333
чист пенал не свирна против Јунајтед
почнаа одма со плукање.. а пеналот во прво за Јунајтед никој не го коментира. да ви.. ај да не кажам што.. не вреди да ме банираат заради искомплексирани личности како вас.
ко второ немаше пенал врз Марфи сам си се сплетка можеш убаво да погледнеш па да коментираш!

А

Анноун

Гостин
исусовите 11 следбеници да играат на олд трафорд , нема да добијат пенал во 90та минута , макар керик му дал и Нокаут на Јуда во шеснаесетникот !

Член од
25 јули 2010
Мислења
7.382
Поени од реакции
2.398
Да не бев за Манчестер Јунајтед сега ќе Ве истролав за она во 90та мин. дека е ПЕНАЛ! :icon_lol:

Ф

Фил Ајви

Гостин
и на нас требаше да ни суди пенал во прво полувреме кога играше Хангеланд со рака
и заради негова грешка мора да искомпензира а?

ок нема врска, ист број бодови имаат Сити и Јунајтед вклучувајќи го меѓусебното дерби :icon_lol:

Член од
5 август 2008
Мислења
6.012
Поени од реакции
5.333
исусовите 11 следбеници да играат на олд трафорд , нема да добијат пенал во 90та минута , макар керик му дал и Нокаут на Јуда во шеснаесетникот !
Еј озбилен си? Не забеваш? Сигурен си? Ај уште днаш препрашај се.. па размисли па пак пиши!

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498
и заради негова грешка мора да искомпензира а?

ок нема врска, ист број бодови имаат Сити и Јунајтед вклучувајќи го меѓусебното дерби :icon_lol:
Да.

Loading title :icon_lol:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom