- Член од
- 25 октомври 2011
- Мислења
- 663
- Поени од реакции
- 719
IQ test u skoro vreme imas praveno?
Среќа негативен е бил. Така да нема што да се плаши.Имам бе .
IQ test u skoro vreme imas praveno?
Среќа негативен е бил. Така да нема што да се плаши.Имам бе .
гледаш провинцијалциве како знаатСреќа негативен е бил. Така да нема што да се плаши.
Еве денес освои ИНТЕР ПРИМАВЕРА!ај за тебе наградно прашање - Која година ќе го освои следниот трофеј Интер ?
Така си е. Само среќа наша што нашите комшики не се јак тим, па не е тоа такво ривалство како Милан-Интер (иако ги мразам Торино во доволна мера). Многу лошо би се чувствувал кога нашето ривалство би било големо како миланското а да чекам услуга од нив. Не би знаел што да барам од мечот дали да ми направат услуга или гоманата да губат.Шупаци едни, демек Милан кој играше со Интер или Рома вие за Милан навивате !!
Колку глупости моеш да изначиташа на форумов едно чудо, логички е дека ќе навијамо за Интер, треба нешто да не чини со мене у ситуацијава да навивам за Јуве, боже сачувај !!
Иначе честитки за победата до нормалните фанови на Јуе , која многу лесно можеше и да ја нема, но уште еднаш Буфон покажа дека зверотиња, и нормално Раниери со ваѓањето на Црнчето кое им ја држеше цела игра и кој пресече милион топки и поведе 10-тина акции !!
Лузер еден лузеросан !!
Така си е. Само среќа наша што нашите комшики не се јак тим, па не е тоа такво ривалство како Милан-Интер (иако ги мразам Торино во доволна мера). Многу лошо би се чувствувал кога нашето ривалство би било големо како миланското а да чекам услуга од нив. Не би знаел што да барам од мечот дали да ми направат услуга или гоманата да губат.
Што се однесува до мечот, пишав во еден пост претходно. Единствениот кој ми даваше надеж за поволен резултат после првото полувреме беше Ранери. Го знам што лузер е и не ми беше остварливо да вади никој бод во Торино.
Мене муабетот ми беше дека би бил во небрано доколку Торино за нас би бил она што Интер е за вас. Стварно не би знаел дали сакам да ја продолжиме трката за титула со X конкурентот а градскиот ривал да пати и да се комплексира или па комшиките да ни направат услуга притоа отпишувајќи го X конкурентот за титула. Изгледа никогаш нема ни да дознаам зошто Торино се тешки дрва.Значи да беше ситуацијата на табелата
1.Милан 63
2. Интер 56
3.Јуве 56
У најмала рука ќе ми беше сеедно, или да заврши нерешено но ако мора победник да има нека биде Јуве, но у оваа ситуација у која Интер е 8 ( ) а Јуве се бори за титула со Милан нормално , многу нормално е да навивам за Интер, и треба да си глуп да го споменуеш тоа у конотација како у случајов на шупциве погоре !!