Barclays Premier League Season 2011/2012

Кој ќе ја освои оваа година Премиер Лигата ???

• Вкупно гласачи
    223
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.

Invader

I am not in danger, I am the danger!
Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.929
Па Гвардиола нема да го продолжи договорот со Барса и овој е негов наследник. Јавна тајна е тоа.

H

HoT IcE

Гостин
Вака онака, Алан Пардју и Њукасл сезонава се вистински бисер.
Секоја чест за Пардју како што рече Илумоис како ја скоцка екипата, но и за играта која ја имаат.

Член од
21 ноември 2007
Мислења
10.727
Поени од реакции
9.458
Бен Арфа е ѕвер играч. Уште од времето кога беше во Лион сакав да дојде кај нас. Која брзина ја има човекот и каква левица, тоа е нешто фантастично. Њукасл си направи добар костур оваа сезона, голема заслуга има Пардју. Паметно искористија дел од парите на Керол и со дисциплина и квалитет заслужено се наоѓаат олку високо.

Cannon

Doctor
Член од
22 март 2009
Мислења
5.101
Поени од реакции
5.841
Не знам дали ова е од тебе направено или пак го најде на нет, а баш е погодено за темава.. Ама ме изнасмеја во секој случај.. Ако е од тебе, алал ти вера :cuc::pos:
Не е од мене, го најдов на нет, ама ја пратам темава и дискусијата што се разви у последно време за едни изгубени навивачи и затоа и ја постирав :)

Член од
13 август 2009
Мислења
9.543
Поени од реакции
5.772
:pos:
Вашите не се радуваа коа Тотенхем губеше од Сити и Јунајтед претходниве недели ?
Коа ќе дадеш 20 гола на првите 5-6 утакмици со 3-4 нови играчи у тим, а и ќе го победиш Сити после негатива од 0-2, што ќе помислиш ?

Јасно дека не се изговор повредите и не ми се мене, се случи тоа што се случи, али подобро да се случи Базел еднаш у 10 години, него да бидам само учесник плус во ЛШ(освен 2006 де).

Или па да читам коментари како Арсенал стигнал до 3то место и да го величам Венгер како којзнае што да направил, а уствари да земеше засилување на време можда и ќе се бореа за нешто, вака .... знаеш и самиот.
Мавај Hide, шо да ти речам. Мене шубо ми е, едно 10ина членови, не ми излегват. Не се лутам јас. Шо сакам ќе пишам, конкретно, јас за Венгер и никој нема да ми забрани. Ако то ти смета тебе или на некои други, слободно. Hide. :D
--- надополнето: 26 март 2012 во 01:49 ---
Бен Арфа е ѕвер играч. Уште од времето кога беше во Лион сакав да дојде кај нас. Која брзина ја има човекот и каква левица, тоа е нешто фантастично. Њукасл си направи добар костур оваа сезона, голема заслуга има Пардју. Паметно искористија дел од парите на Керол и со дисциплина и квалитет заслужено се наоѓаат олку високо.
Чист доказа дека парите не се пресуден фактор за успех. Имаат улога, но не се пресудни.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.499

А сликава е негде 2007 направена. Секоја година истото, само што годинава ги изгубивте сите пред сезонски натпревари ама нели пријателски не се рачунаат :D Не се лутете скаузери ама мора да признаете дека е барем малце смешно :D:D:D

acetetovo

Македонец!
Член од
1 мај 2007
Мислења
4.002
Поени од реакции
2.375

А сликава е негде 2007 направена. Секоја година истото, само што годинава ги изгубивте сите пред сезонски натпревари ама нели пријателски не се рачунаат :D Не се лутете скаузери ама мора да признаете дека е барем малце смешно :D:D:D
Не ги боцкајте да се вратат на темава, пак ќе тролаат со тој пивски куп и како ФА ги кочи цели две децении! :)

G

Gray Foxx

Гостин
Of the number of baffling things Kenny Dalglish said after Liverpool's defeat to Wigan on Saturday, his hilarious assertion that Luis Suarez forearming the ball into the net should have counted as a goal was obviously our favourite.

However, King Kenny also came out with the following, quite magnificent consecutive statements: "I don't think it's a deep-rooted problem.

"We have got a problem winning games in the league."

So there you have it - failing to win games = not a deep-rooted problem.

In addition, Kenny said: "It's a good squad and I have always said we have got that. You don't get to an FA Cup semi-final and win the Carling Cup if you aren't."

Presumably he also believes that Birmingham, who won the Carling Cup and reached the FA Cup quarter-finals, had a 'good squad' last season. So good, that they were relegated.

Kenneth Dalglish, ladies and gentlemen. Tip your waitress.
:icon_lol::icon_lol::icon_lol:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom