ElNinho
Мадридиста!
- Член од
- 17 јули 2009
- Мислења
- 20.965
- Поени од реакции
- 57.716
Човече..едно да те прашам... СТАДИОН ВАШ ИМАТЕ?!?!?!?!?1
муабетов е Битола нема аеродром...
Човече..едно да те прашам... СТАДИОН ВАШ ИМАТЕ?!?!?!?!?1
Еј да????
муабетов е Битола нема аеродром...
Или во стил на навивачите на Кавадарци против Неготино ...муабетов е Битола нема аеродром...
Фала Kaсерес за голот, фала и на Конте за смената со Дел Пиеро, а не со Бориело.Според моменталната психичка состојба во двете екипи би требало да е 3-0 минимуН.АМА, немаше да е дерби ако не е нешто поинакво од обично коло со Лече, на пример.Без опуштање од моменталната ситуација во Интер.
4-3-3 досега била успешна формација, се надевам Конте на почеток ќе изненадит со Дел Пиеро пак како со Милан, на големо е крената самодовербата на тимот ако е Алекс во игра.Истотака, се плашам дека не научил ништо од претходните грешки, па да го видиме Марко Бориело д Inglorious Basterd (а се надевам не).Или ако веќе го видиме, да се потсетиме дека е фудбалер.Штета за Лихштајнер, за Касерес сум сигурен дека ќе е достојна замена, во одбраната се плашам само од стандардните грешки на Бонучи, ама со Милан добро одигра па најверојатно е стабилизиран.
Одбраната 90% ни е ок, средината исто...најголем проблем имаме со ударната тројка т.е. слаба реализација.Очекувам победа од 2:1, 1 гол за гостите поради историјата на Раниери како дерби тренер и 2 за нас поради слабата реализација), многу прекини, сецкања, не баш убав фудбал за око и картони.И малку да ја оживиме десната страна, сакам гол од Пепе/Видал/Касерес.
IQ test u skoro vreme imas praveno?Еј да????
Имам бе Сакаш и ти да правиш или што е работава?IQ test u skoro vreme imas praveno?
Срце си бе ,ме бранишNemojte sega taka so deteto
Me interesira brojkata, mislam deka odlicno se snaogjas so forumov, ostavas mnogu forumdzii bez zbor, pa si velam sho inteligencija ke bese ova.Имам бе Сакаш и ти да правиш или што е работава?
фала на убавите зборови...да непостоеа вакви како тебе „интелектуалци“ животот немаше да биде интересенMe interesira brojkata, mislam deka odlicno se snaogjas so forumov, ostavas mnogu forumdzii bez zbor, pa si velam sho inteligencija ke bese ova.