Линк до изјавата... колку шо знам измислица е.„Нема да биде лесно против Јувентус. Оваа година имаме проблем против малите екипи.“ - Марко Матераци
Отвори на Интер македонската официјална и прочитај сиЛинк до изјавата... колку шо знам измислица е.
Штом почнуваш со ефтина провокација,еве една од мене!Се вративме IN NORMALITY!
+15 бода ... Вечерва СИЛНА МОТИВАЦИЈА , 2 супер кореографи , бодрење на тимот до 95 минута .
Се враќа Матри у нападаот заедно со Вучко и Пепе , средниот ред со Видал Пирло Маркизио , Касерес Барзали Киелини Де Челје , Буфоооон!!!
АЈДЕЕЕ!!! После Калчополи во Серие А , заборавија победа во Торино ... ФОРЗА ЈУВЕ!!!
ај за тебе наградно прашање - Која година ќе го освои следниот трофеј Интер ?Штом почнуваш со ефтина провокација,еве една од мене!
Кој бил последен освоен трофеј на јувентус?
Друже интер се пишува со мало и, да те поправам само.ај за тебе наградно прашање - Која година ќе го освои следниот трофеј Интер ?
Andrea ..... i am your father. Search ur feelings you know it be true. NOOOOOOOOOO !!!!
во јуни Тим Купот е нашај за тебе наградно прашање - Која година ќе го освои следниот трофеј Интер ?
http://en.wikipedia.org/wiki/Macedonian_grammarДруже интер се пишува со мало и, да те поправам само.
Види го бе, имал 80% женски у класот и место да ги дупи нив, он сака да "дупи" некој јувенташ .. Ц ц ц абе ја партал би ги правел пи*ињатакога бев основно ми беше кошмар..цел клас Јувенташи јас за Интер и секој можен ден ме дупеа..и (не)среќа пуста моја кога отидов средно таман Интер почна да освојува титули во класот 80% жени и другите машки не гледаа фудбал освен другами што беше за Челзи..и немаше кој да реметам ...
сега не ќе кажам тука што праев јас со жените..темата е за фудбалВиди го бе, имал 80% женски у класот и место да ги дупи нив, он сака да "дупи" некој јувенташ .. Ц ц ц абе ја партал би ги правел пи*ињата
Vo vozduhОва никад не ми било јасно.
Посед на топка беше 17 минути за Јувентус и 11 за Интер. Ајде да кажеме 30 минути приближно нека е, а каде се другите 15 минути?
у аутОва никад не ми било јасно.
Посед на топка беше 17 минути за Јувентус и 11 за Интер. Ајде да кажеме 30 минути приближно нека е, а каде се другите 15 минути?