Ќе се караме еј, уште никој го стаил новото од ДНС.
Nogu sum zadovolen od DNS ekipata ... vo smisla, ne se tolku kich na sekade da gi ima .... kako celo AGO uspea da sobere dobra formacija od emsija... nogu bi sakal i jas da sum vo DNS iako i sam mi e super, no DNS kako celo imaat nogu kul filozofija kon rap umetnosta.Ako snimaat pak album kje bide fantasticno.Bi sakal da napravat album vo stilot na Elemntarna Nepooda.Produkcijata na toj album e epten jaka, se gleda deka Ago e postar oti lirikata mu e oste po silna i precizna, no vojnik ja ebe celata rabota vo toj album ali jebiga .. bilo so bilo.Bi sakal noviot album da e precizen rap vokal, mokjna lirika, vozrastni rimi, i produkcija mada fakerska osobeno ako moze vo stilot na bitot koj im go napravi na Stress - Se Znae.
Kako sto gledam kakva kontrola vadi ago vrz frekfrenciite mi dava za pravo da kazam deka e mozebi naj dobriot producent vo makedonija + i studioto e petka.
A vo odnos na Nov Poredok za ovoa kurvite sto peat.Bitot e super i rapuvat super, ali ne znam koja im e poentata na site za kurvi da mi rapuvat. Nov Poredok perverzija, Dudo so onaa paraphiliac, elokventnite gospoda ... zaebite kurvi be .... zeni nikad u rapo ..... pozzz