Фудбалери Кајганџии! Season 12/13 [Пријавување: Играме 8х8 на поголем терен!]

Статус
Затворена за нови мислења.

Kaiser

Hidden Fortress
Член од
6 мај 2011
Мислења
3.202
Поени од реакции
2.443
Ко шо глеам нема да се собереме 12 души, јас најдов противничка екипа за утре. Кажете ми кој ќе дојде да игра во Аеродром, и кажете ми од колку саат да закажам. Реагирајте троа побрзо.
Не е подобро ЈБТ или Медицинско да ни е на сите еднакво блиску, проблем ли е да дојдете до центар :)?

Cthulhu^

your neighbourhood weirdo
Член од
17 јули 2006
Мислења
1.508
Поени од реакции
2.188
Мене никогаш не ми било проблем тоа, а јас ќе играм од ваша, значи противниците се аеродромски лигуши.

Kaiser

Hidden Fortress
Член од
6 мај 2011
Мислења
3.202
Поени од реакции
2.443
Мене никогаш не ми било проблем тоа, а јас ќе играм од ваша, значи противниците се аеродромски лигуши.
Што е до мене може да изиграме, нека кажат другиве дали им одговара :) .

Член од
30 јуни 2011
Мислења
322
Поени од реакции
196
Аеродром
1.Чтулу
2.Левак
3.Кајзер
4.Јувентус
5.Ханибал
6.Урбан?
7.Саета?
Нека биде кај 16 или 16:30ч фудбалот.:)
Чтулу брат ќе има сигурно слободен терен?

Член од
11 октомври 2010
Мислења
1.104
Поени од реакции
359
Abe ajde uvek ideme do aerodrom ili negde daleku stvarno preku taseta! Neka go vikne Hanibal drugarceto golman i igrajte

Член од
30 јуни 2011
Мислења
322
Поени од реакции
196
Немам голман за утре.Мене мие исти к.. дали е Центар или Аеродром(5 мин разлика со бус)не ми се иде и мене толкав пат,али јбг ми се игра мн:)

Член од
11 октомври 2010
Мислења
1.104
Поени од реакции
359
Немам голман за утре.Мене мие исти к.. дали е Центар или Аеродром(5 мин разлика со бус)не ми се иде и мене толкав пат,али јбг ми се игра мн:)
Abe i mene mi e e seedno ali ZOSO da pravam merak na nekoi so ne dojdat oni u gjorce da igrame fudbal!

Cthulhu^

Член од
17 јули 2006
Мислења
1.508
Поени од реакции
2.188
Колку што разбрав немаат топка, а сакаат да играме у Аеродром. Ако стварно не најдат топка ебате, ондак турете им...

Член од
30 јуни 2011
Мислења
322
Поени од реакции
196
Епа ако се праат до толку паметни..откажи им:)Наредна недела ќе организира екипа Шурикен и ќе изиграме:)

Член од
30 јуни 2011
Мислења
322
Поени од реакции
196
А утре? Најдете вие противници ако не? Факинг...
Kaсно е веќе..:)Можам да обезбедам за понеделник,вторник,али ќе мора да играме во Ѓорче или Влае:)
Штета за утре..ќе мора некаде да се исполни нормата,најверојатно на кеј:):icon_lol:

Cthulhu^

Член од
17 јули 2006
Мислења
1.508
Поени од реакции
2.188
Да, ќе испадне дека тоа е проблемот, пошо има луѓе што не живеат блиску до Аеродром, а тамошните ашљаци ни топка не можат да обезбедат.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom