- Член од
- 13 август 2009
- Мислења
- 9.544
- Поени од реакции
- 5.772
?Дај не го замарајте со глупости.
Ди Матео после утакмица изјави дека заслужиле бод, а они 2 пати поминаа центар.
?Дај не го замарајте со глупости.
Ди Матео после утакмица изјави дека заслужиле бод, а они 2 пати поминаа центар.
шо утакмица си глеал ти пријателе?
Само двајца се интересираат ?Да не спиеше за време на утакмицата ?
Почитувам. Но, статистиката од мечот не вика така. Арсенал имаше 4 пати повеќе удари во рамката на голот од Евертон и дупло повеќе надвор од него. Имаше посед на топка преку 55% низ целиот меч. Ако офсајдите на Евертон ги рачунаш за шанси и голот од „офсајд“ (друга работа е дека не беше офсајд), е тоа е друга работа.Само двајца се интересираат ?
Го гледав натпреварот и стојам зад тоа дека Евертон заслужи бод .
Може затоа што сум фански настроен ,незнам но тоа е мое мислење .
Епа ајде добро ве најдов , верувам дека ќе се најде уште некој фан на Евертон , ќе ме изедете ако не се роди барем уште еден плав од МерсисајдДруго, мило ми е шо имаме фан на Евертон тука. Добредојде.
Они сами се избркаа никој не ги протераЕпа добро нашол , верувам дека ќе се најде уште некој фан на Евертон , ќе ме изедете ако не се роди барем уште еден плав од Мерсисајд
Читав назад , “црвените“ сте ги избркале .
Многу плачат...Епа ајде добро ве најдов , верувам дека ќе се најде уште некој фан на Евертон , ќе ме изедете ако не се роди барем уште еден плав од Мерсисајд
Од неќна,се префрлија на КПР.Епа ајде добро ве најдов , верувам дека ќе се најде уште некој фан на Евертон , ќе ме изедете ако не се роди барем уште еден плав од Мерсисајд
BrothersЕпа ајде добро ве најдов , верувам дека ќе се најде уште некој фан на Евертон , ќе ме изедете ако не се роди барем уште еден плав од Мерсисајд
Не ги избркавме ние, тие сметаат дека и ние работиме против издигнувањето на Ливерпул па не напуштија сами...Епа ајде добро ве најдов , верувам дека ќе се најде уште некој фан на Евертон , ќе ме изедете ако не се роди барем уште еден плав од Мерсисајд
Можи е петок навечер, и сум напиен. Ама не сум глуп !!!Колку сте искомплексирни сите значи, Ливерпул па Ливерпул. Ама незалудно сме најтрофејниот англиски тим .