Фудбалери Кајганџии! Season 12/13 [Пријавување: Играме 8х8 на поголем терен!]

Статус
Затворена за нови мислења.

Cthulhu^

your neighbourhood weirdo
Член од
17 јули 2006
Мислења
1.508
Поени од реакции
2.188
Јас му го отстапувам местото на Urban, а го имате и Levakot (ако евентуално откаже Saeta Rubia), рече дека ќе дојде и во сабота и во недела.

Шурикен

Hard Core !
Член од
8 ноември 2008
Мислења
6.559
Поени од реакции
4.072
Аооо а против други сте играле, ја па мислев да дојдам пошо глеам неможете 12 за у недела да соберете... офф. Ајде со среќа. :) Си се наканив сам ја.

Член од
30 јуни 2011
Мислења
322
Поени од реакции
196
Шурикен ако се собереме од тука 12 души може да играме меѓу себе,ма да тоа е тешко остфарливо:)За недела еве откажа цтхулху па ќе бидеме таман 7 души(голманов само да го прашам,али ќе дојде најверојатно)
А против кого играме во недела?:D

Шурикен

Hard Core !
Член од
8 ноември 2008
Мислења
6.559
Поени од реакции
4.072
Шурикен ако се собереме од тука 12 души може да играме меѓу себе,ма да тоа е тешко остфарливо:)За недела еве откажа цтхулху па ќе бидеме таман 7 души(голманов само да го прашам,али ќе дојде најверојатно)
А против кого играме во недела?:D
Ако ако, ја не сфатив. Мање битно. А и мене ме занима против кој играте? :)

Cthulhu^

Член од
17 јули 2006
Мислења
1.508
Поени од реакции
2.188
Шурикен, дај жити све убеди ги да дојдат твоиве другари, сакам да ве тепаме... на терен :D

Шурикен

Hard Core !
Член од
8 ноември 2008
Мислења
6.559
Поени од реакции
4.072
Шурикен, дај жити све убеди ги да дојдат твоиве другари, сакам да ве тепаме... на терен :D
Хаха звучиш оптимистички расположен а... :) Не шала на страна, солидно играме кога сме заедно во пун состав. Не ги фалам ама не сме лоши кога сме заедно, играм и јас по различно кога не сум со нив на терен.

Ако успеам да ги соберам, ке видиме дали ке не тепате :)

Член од
30 јуни 2011
Мислења
322
Поени од реакции
196
1. Чтулу
2. Ханибал
3. Кајзер
4. Урбан
5. Левак
6. Дел Пиеро фан
7. Јувентус
8.Шурикен
9.Голман
10.Топче?
Уште двајца и може да изиграме:icon_lol:
Нормално ако не успее да состави екипа Шурикен:)

Член од
17 август 2011
Мислења
256
Поени од реакции
184
Добро утро,

Гледам фина бројка и тоа на два стејџа.:vozbud:

Ако фали некој во недела доагјам, ако има некој што сака да игра во недела а не е пријавен би го отстапил местото, и така од Понеделник до Сабота или вежбам или трчам.

За Сабота гледам има доволно луѓе, така да ако не се соберете со Шурикен и ако фали човек за да бидеме 2 екипи; count me in.

Поздрав.

Kaiser

Hidden Fortress
Член од
6 мај 2011
Мислења
3.202
Поени од реакции
2.443
Утре би можеле во 5 да се собереме на медицинско или ЈБТ и на раат да изиграме или против Шурикен или меѓу нас. Урбан ќе може да игра а и Јувентус е до 18:30 слободен.

Дел Пиеро денес ќе јави дали ќе биде тука за викендов :).

Член од
26 октомври 2008
Мислења
615
Поени од реакции
377
Утре би можеле во 5 да се собереме на медицинско или ЈБТ и на раат да изиграме или против Шурикен или меѓу нас. Урбан ќе може да игра а и Јувентус е до 18:30 слободен.

Дел Пиеро денес ќе јави дали ќе биде тука за викендов :).
Еве да јавам јас дека нема да сум тука викендов, заминувам за Струга. Поздрав од мене и да се изнаиграте фудбал овие два дена :)

Член од
30 јуни 2011
Мислења
322
Поени од реакции
196
Saeta игра место Дел Пиеро во сабота:)Шурикен рече дека ќе пише попладнево дали играат или не дефинитивно,па чекаме..

Шурикен

Hard Core !
Член од
8 ноември 2008
Мислења
6.559
Поени од реакции
4.072
Дефинитивно сме само 4, двајца ке иделе на скара. Ептен ако успееме да ги разубедиме ке дојдеме 6, а вака несакаат 4... Осеќав вакво нешто ке испадне, значи не планирајте на мојот тим.Ако ептен нешто се смени, што не веруем баш ке ви кажам одма, ама нека не е тоа во преден план. Ако убедам бар некој онака сам да дојде, ке ви кажам и тоа. На мене рачунајте ако се игра околу 5 саат.

Се надевам наредна недела уште порано ке се договориме како што треба. Се извинувам ако на некој му упропастив планот. Се гледаме.

Cthulhu^

Член од
17 јули 2006
Мислења
1.508
Поени од реакции
2.188
Кршење филм еј! :) Ај обавезно собери ги у блиска иднина :)

Значи, фалат тројца. Топче, доаѓаш и ти, така? Ако не па, да бараме противничка за утре, само кажете побрзо локација и саат?

Cthulhu^

Член од
17 јули 2006
Мислења
1.508
Поени од реакции
2.188
Ко шо глеам нема да се собереме 12 души, јас најдов противничка екипа за утре. Кажете ми кој ќе дојде да игра во Аеродром, и кажете ми од колку саат да закажам. Реагирајте троа побрзо.

Топче

Арсеналиста
Член од
18 септември 2010
Мислења
9.227
Поени од реакции
14.561
Кршење филм еј! :) Ај обавезно собери ги у блиска иднина :)

Значи, фалат тројца. Топче, доаѓаш и ти, така? Ако не па, да бараме противничка за утре, само кажете побрзо локација и саат?
Не не, неможам утре на работа сум

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom