Ако ако, ја не сфатив. Мање битно. А и мене ме занима против кој играте?Шурикен ако се собереме од тука 12 души може да играме меѓу себе,ма да тоа е тешко остфарливоЗа недела еве откажа цтхулху па ќе бидеме таман 7 души(голманов само да го прашам,али ќе дојде најверојатно)
А против кого играме во недела?
Хаха звучиш оптимистички расположен а... Не шала на страна, солидно играме кога сме заедно во пун состав. Не ги фалам ама не сме лоши кога сме заедно, играм и јас по различно кога не сум со нив на терен.Шурикен, дај жити све убеди ги да дојдат твоиве другари, сакам да ве тепаме... на терен
Еве да јавам јас дека нема да сум тука викендов, заминувам за Струга. Поздрав од мене и да се изнаиграте фудбал овие два денаУтре би можеле во 5 да се собереме на медицинско или ЈБТ и на раат да изиграме или против Шурикен или меѓу нас. Урбан ќе може да игра а и Јувентус е до 18:30 слободен.
Дел Пиеро денес ќе јави дали ќе биде тука за викендов .
Не не, неможам утре на работа сумКршење филм еј! Ај обавезно собери ги у блиска иднина
Значи, фалат тројца. Топче, доаѓаш и ти, така? Ако не па, да бараме противничка за утре, само кажете побрзо локација и саат?