Barclays Premier League Season 2011/2012

Кој ќе ја освои оваа година Премиер Лигата ???

• Вкупно гласачи
    223
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.

acetetovo

Македонец!
Член од
1 мај 2007
Мислења
4.002
Поени од реакции
2.375
На Насри и Клиши ќе им го дадам "трофејов" мој во Мај!:D

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.400
Поени од реакции
85.351
Дали треба да го изџвакам па да сфатиш? o_O
Го сфаќам ама ептен е глупо.
Тоа значи ако навивач на Јунајтед пише дека Џон Тошак е добар тренер и дека треба да остане како тренер на Македонска репрезентација а јас да му кажам па нормално дека тебе ти е добар тренерот кога Јунајтед си го чуваат тренерот 2 века...:

Член од
25 јули 2010
Мислења
7.382
Поени од реакции
2.398
Го сфаќам ама ептен е глупо.
Тоа значи ако навивач на Јунајтед пише дека Џон Тошак е добар тренер и дека треба да остане како тренер на Македонска репрезентација а јас да му кажам па нормално дека тебе ти е добар тренерот кога Јунајтед си го чуваат тренерот 2 века...:
Не биди буквалист. Не оди според логика, кога вие секогаш сте за менување тренер. Разлистај и во поранешната што ви е тема .. или истава што знам...
Таман иде на лошо одма чекате да се мени тренерот.. можеби не сите ама повеќето сте такви..

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
На Насри и Клиши ќе им го дадам "трофејов" мој во Мај!:D
Насри - always a gooner :)))
--- надополнето: 11 март 2012 во 17:41 ---
Него стварно ли Манчини уште пред полувреме го извадил Бери за Агуеро? Па со оглед на везењето на Свонси по средината, ја ослабнал за сметка на нападот. Не ме чуди што примил гол. Ама ај ќе видиме вечер на МОТД што се случувало :)

Член од
13 август 2009
Мислења
9.544
Поени од реакции
5.772
Кога би морал да бирам меѓу Јунајтед и Сити, кој да би бил шампион, би го одрбал Јунајтед. Жив доказ дека парите не се двигатели на целиот свет. Помагаат, да, но не се пресудни. Јунајтед, со фантастично комбиниран тим, од млади и искусни (стари, хинт: Гигс/Сколс) фудбалери, знае да направи победнички и шампионски тим. Приоритетот беше Премиер Лига и се на праг, да ја освојат. Не верувам дека Јунајтед ќе киксни, до крајот на сезоната, уште многу пати, бидејќи има полесен распоред.

Но, знам дека фановите на Јунајтед би ни биле благодарни, коа би го исплескале Сити на Емирати. И јас, би бил воедно, особено за Самир Насри.

Член од
23 ноември 2011
Мислења
14.322
Поени од реакции
32.864
Кога би морал да бирам меѓу Јунајтед и Сити, кој да би бил шампион, би го одрбал Јунајтед. Жив доказ дека парите не се двигатели на целиот свет. Помагаат, да, но не се пресудни. Јунајтед, со фантастично комбиниран тим, од млади и искусни (стари, хинт: Гигс/Сколс) фудбалери, знае да направи победнички и шампионски тим. Приоритетот беше Премиер Лига и се на праг, да ја освојат. Не верувам дека Јунајтед ќе киксни, до крајот на сезоната, уште многу пати, бидејќи има полесен распоред.

Но, знам дека фановите на Јунајтед би ни биле благодарни, коа би го исплескале Сити на Емирати. И јас, би бил воедно, особено за Самир Насри.
Ептен се сложувам со ваквото размислување, а најмило ќе ми биде платеникот Насри да си остане со празни раце, којзнае колку му е криво на Манчини што даде 25 милиона за таков просечен играч.

Член од
26 јануари 2009
Мислења
7.592
Поени од реакции
6.338
Насри - always a gooner :)))
--- надополнето: 11 март 2012 во 17:41 ---
Него стварно ли Манчини уште пред полувреме го извадил Бери за Агуеро? Па со оглед на везењето на Свонси по средината, ја ослабнал за сметка на нападот. Не ме чуди што примил гол. Ама ај ќе видиме вечер на МОТД што се случувало :)
Додека играше Бери, Свонси газеа по средината, оклучував додека имаше прекини на Јунајтед - ВБА и коментаторот цело време ги фалеше Свонси дека доминират. Со влегувањето на Агуеро, Силва се префрлил на позиција полушпиц а Туре од полушпиц вратен на местото на Бери. По влегувањето на Агуеро драстично се промени играта во корист на Сити. :)

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Додека играше Бери, Свонси газеа по средината, оклучував додека имаше прекини на Јунајтед - ВБА и коментаторот цело време ги фалеше Свонси дека доминират. Со влегувањето на Агуеро, Силва се префрлил на позиција полушпиц а Туре од полушпиц вратен на местото на Бери. По влегувањето на Агуеро драстично се промени играта во корист на Сити. :)
А ок :) Вака аматерски од нагаѓање мислев таму потфрлиле. Според мене Бери и Милнер се најслабите алки од цел тим на Сити. Залудно фрлени пари. Само баш поради таа игра со додавања мислев дека токму таму била грешката.

Член од
13 август 2009
Мислења
9.544
Поени од реакции
5.772
А ок :) Вака аматерски од нагаѓање мислев таму потфрлиле. Според мене Бери и Милнер се најслабите алки од цел тим на Сити. Залудно фрлени пари. Само баш поради таа игра со додавања мислев дека токму таму била грешката.
Не знам за Милнер. Милнер е, хмммм „работник“ на терен. Не се очекува од него голови и слично, а Бери не е тој Бери од Аствон Вила. Јасно е то.
--- надополнето: 11 март 2012 во 18:27 ---
Еј, абе, хахахахаха, Ливерпулци ги нема, некако, или јас дур не бев на „ладење“ нешто се деси ? :)))

Плус, се чудат, како сме „живееле“ многу со фановите на Јунајтед, а ни дале 8 гола. Божееее...
--- надополнето: 11 март 2012 во 18:29 ---
Ептен се сложувам со ваквото размислување, а најмило ќе ми биде платеникот Насри да си остане со празни раце, којзнае колку му е криво на Манчини што даде 25 милиона за таков просечен играч.
Добро, сеа да бидеме искрени, Насри е квалитетен играч, да бидам поточен, беше квалитетн играч, и сега стана просечен играч, благодарение дека не е во првиот состав на Сити.

Член од
25 јули 2010
Мислења
7.382
Поени од реакции
2.398
^ Бојкот удрија на темава,а Манчестерциве мудро молчат, не коментираат ништо во врска со вчерашниот натпревар :icon_lol:

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Добро, сеа да бидеме искрени, Насри е квалитетен играч, да бидам поточен, беше квалитетн играч, и сега стана просечен играч, благодарение дека не е во првиот состав на Сити.
Го боли, зема 200.000 неделно. :) Нема право да се буни зошто седи на клупа, нели за пари отиде таму, да му беше за фудбал ќе останеше во Арсенал.

Топче

Арсеналиста
Член од
18 септември 2010
Мислења
9.226
Поени од реакции
14.561
Го боли, зема 200.000 неделно. :) Нема право да се буни зошто седи на клупа, нели за пари отиде таму, да му беше за фудбал ќе останеше во Арсенал.
за титули отиде у Сити ;)
се изнаосвои годинава нема кај да ги стаи трофеите

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
за титули отиде у Сити ;)
се изнаосвои годинава нема кај да ги стаи трофеите
Не колега, за пари отиде :) Преговарал со нас летото и сред преговори му се јавиле од Сити и му понудиле двојно повеќе. Потоа искрснало недоразбирање па се вратил кај нас и Фергусон му рекол F.O, нема седење на две столици. Не е ова измислица, стварно се случило, Фергусон другиот ден во Америка кога го прашаа за Насри веднаш одговори „He won't be staying at Arsenal and won't be joining us, he's gone to City“, и одма рекол следно прашање, вака нешто, ако сакаш ќе се потрудам да ти ја најдам изјавата :)

Логикс

Gooner
Член од
17 септември 2007
Мислења
7.358
Поени од реакции
2.290
Одлична такмица Норвич-Виган.И двете екипи заслужуваат победа :)) Браво за играта и на двете екипи.

Топче

Арсеналиста
Член од
18 септември 2010
Мислења
9.226
Поени од реакции
14.561
Не колега, за пари отиде :) Преговарал со нас летото и сред преговори му се јавиле од Сити и му понудиле двојно повеќе. Потоа искрснало недоразбирање па се вратил кај нас и Фергусон му рекол F.O, нема седење на две столици. Не е ова измислица, стварно се случило, Фергусон другиот ден во Америка кога го прашаа за Насри веднаш одговори „He won't be staying at Arsenal and won't be joining us, he's gone to City“, и одма рекол следно прашање, вака нешто, ако сакаш ќе се потрудам да ти ја најдам изјавата :)
Не не, јасно ми е дека за пари отиде у Сити, него муабетот ми беше што он изјави дека отишол у Сити за титули бла бла бла.
А сите добро го знаеме какво гомно е, нека остане ко Сити ќе пропадне ко фудбалер :D

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom