UEFA Champions League 2011/2012

Статус
Затворена за нови мислења.

Invader

I am not in danger, I am the danger!
Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.929
Thank you Captain obvious. Не знаевме ние кој е Ибрахимовиќ. Верувам дека сите ќе ги погледнaт клиповите, да се уверат.

М

Мартин`

Гостин
Баталете веќе дискусија за вчерашните натпревари, ајде типови за вечер.. и кои се најавени/потенцијални состави барем засега !?

Барселона - Леверкузен
Апоел - Лион

Според мене вечер болдираните тепаат и одат понатаму! ;)

Bianconero vero

Il Capitano
Член од
10 ноември 2008
Мислења
9.237
Поени од реакции
8.135
^ Ако играат 4 меча по ред, МОЖЕБИ Леверкузен ќе даде 4 гола:)

Член од
27 јуни 2008
Мислења
9.024
Поени од реакции
5.947
Не ми се верува дека Леверкузен може да ја изненади Барса.Топката се врти но моментално Барса е преголем залак за Леверкузен.
На втората утакмица сакам да помине Апоел заради Тричко.Искуството на Лион или мотивацијата на Апоел ќе видиме вечер. :)

Mr.47

Juve Fan
Член од
29 јули 2008
Мислења
10.042
Поени од реакции
6.070
А бе ИбрахимовиЧ е супер играч, тука нема збор. Но, постирајте некое видео каде бил корисен во Нокаут фаза во ЛШ.

Ни во Јуве, ни во Интер, па ни во Милан не бил до сега добар во нокаут фаза ЛШ.
Едвај во Барселона што беше малце подобар. Даде 3 гола. Ама и ова џабе е, кога го немаше во моментите кога беше најпотребен.

Бавча

идол на младите
Член од
25 декември 2007
Мислења
11.782
Поени од реакции
11.336
После она вчера, очигледно е дека реал или барса ќе освојат лш. Другово е испод ниво, јбг.

ob1

Член од
7 март 2010
Мислења
9.094
Поени од реакции
25.100
Чекајте бе сите ги одбегнуваат Реал и викаат дека се конкуренти за титулата, а уште ги немаат пројдено ЦСКА. Чекајте малце, полека.. :D

Член од
27 јуни 2008
Мислења
9.024
Поени од реакции
5.947
А бе ИбрахимовиЧ е супер играч, тука нема збор. Но, постирајте некое видео каде бил корисен во Нокаут фаза во ЛШ.

Ни во Јуве, ни во Интер, па ни во Милан не бил до сега добар во нокаут фаза ЛШ.
Едвај во Барселона што беше малце подобар. Даде 3 гола. Ама и ова џабе е, кога го немаше во моментите кога беше најпотребен.
Со Арсенал првата...гол и асистенција. :)
Шала на страна Ибра е еден од најдобрите и најкомплетните напаѓачи што некогаш играле фудбал ама на овие мечеви се губи.Дали си создава самиот притисок или па се преценува незнам но мора самиот да си го реши тој проблем.Во тимовите за кои настапува очигледно не е проблемот туку во самиот играч.Штета ќе биде ако ваков играч не освои ЛШ но вината за тоа ќе биде кај него и дур има време треба да размисли зошто е тоа така инаку ќе треба да се пензионира без најпосакуваниот трофеј во фудбалот.

OMGWTFBBQ

Bone for Tuna
Член од
3 февруари 2007
Мислења
8.802
Поени од реакции
4.419
Како прво не сум за Арсенал, а како второ немам намера да се расправам за тим што воопшто не навивам за него. Јас како неутрален од страна кажувам мое мислење. А очигледен е очајот на навивачите на Милан. После првиот натпревар се напаливте као млади мајмуни (па и како да не бидете кога после 3 години проаѓате понатаму бидејки нонстоп ве реметат и тоа на домашен терен АНГЛИСКИ екипи) и кажувавте дека ке се осветите за све наназат. После овај натпревар испадна дека сте ПРЕЗАДОВОЛНИ од пласирањето во 1/4. BTW очигледен е и комплексот дека СЕКАДЕ сте 2ри. ЛШ се позади Реал, а во Италија позади Јуве.
Јебига shit happends :D
Истото се дешаваше и кога го извадовте вашиот ИСТОРИСКИ 2-2 со Барса и си рековте дека сте најбољи за подоцна како што кажав погоре да ве плеснат на домашен терен (али во случајов Шпанска екипа).
Тоа е..
Позз. :ROFLMAO:
Прочитај си ги убаво постовите па види кој е тој со комплексот, а што се однесува до тоа дека Милан секаде се втори... воала. И дај прекинете веќе да ме терате сликата да ја постирам, во букмарк ќе треба да ја ставам :icon_lol:

Mr.47

Juve Fan
Член од
29 јули 2008
Мислења
10.042
Поени од реакции
6.070
Со Арсенал првата...гол и асистенција. :)
Шала на страна Ибра е еден од најдобрите и најкомплетните напаѓачи што некогаш играле фудбал ама на овие мечеви се губи.Дали си создава самиот притисок или па се преценува незнам но мора самиот да си го реши тој проблем.Во тимовите за кои настапува очигледно не е проблемот туку во самиот играч.Штета ќе биде ако ваков играч не освои ЛШ но вината за тоа ќе биде кај него и дур има време треба да размисли зошто е тоа така инаку ќе треба да се пензионира без најпосакуваниот трофеј во фудбалот.
Да, така е. И стварно би било штета доколку не би освоил и во ЛШ трофеј. Останува да видиме што ќе се деси понатаму. Нема уште многу време за такво нешто. Си старее чоекот.:)

Дека пенал, затоа не го спомнам. Но, гол си е гол.

Член од
25 јануари 2005
Мислења
5.274
Поени од реакции
4.158
Зборот ми беше за Ибрахимовиќ дека е многу ноншалантен, се виде вчера. Гзот нејкеше да го мрдне. Значи не го остава срцето на терен за клубот како што е тоа Гатузо на пример. Можда технички воопшто не е поткован човекот ама ГИНЕ на терен. Иначе сакам да прашам од кога Ибрахимовиќ е толку сакан во АЦ Милан? Ме мрзи да барам години наназад коментари со толку погрдни зборови дури играше во Интер. Ама тоа е. Кај дувни ветрот-таму :)

te-ultra

ILLYRIAN
Член од
17 октомври 2011
Мислења
1.930
Поени од реакции
1.100
Зборот ми беше за Ибрахимовиќ дека е многу ноншалантен, се виде вчера. Гзот нејкеше да го мрдне. Значи не го остава срцето на терен за клубот како што е тоа Гатузо на пример. Можда технички воопшто не е поткован човекот ама ГИНЕ на терен. Иначе сакам да прашам од кога Ибрахимовиќ е толку сакан во АЦ Милан? Ме мрзи да барам години наназад коментари со толку погрдни зборови дури играше во Интер. Ама тоа е. Кај дувни ветрот-таму :)
ne treba mnogu da se misli za da se odgovori neli!! Covekot dojde vo klubot so 20 % pomalce plata od toa sto imase vo Barca i za 30 % od toa sto mu nudese CITY ..prva sezona odmah titula,i najdobar igrac vo timot,vo vtorata do pola sezona go nadmina uspehot od prvata..i sto e najvazno,sekoj gol go proslavuva so navivacite,so ne bese slucaj vo inter i juventus..ima na youtube snimki zatoa,znaci stanuva zbor za Povratna Ljubov neli :)

Член од
25 јануари 2005
Мислења
5.274
Поени од реакции
4.158
ne treba mnogu da se misli za da se odgovori neli!! Covekot dojde vo klubot so 20 % pomalce plata od toa sto imase vo Barca i za 30 % od toa sto mu nudese CITY ..prva sezona odmah titula,i najdobar igrac vo timot,vo vtorata do pola sezona go nadmina uspehot od prvata..i sto e najvazno,sekoj gol go proslavuva so navivacite,so ne bese slucaj vo inter i juventus..ima na youtube snimki zatoa,znaci stanuva zbor za Povratna Ljubov neli :)
Ако она вчера за тебе беше повратна љубов, онда ви цвета љубовта, се забележува :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom