Kostic
Sadio smokve oko Tadz Mahala
- Член од
- 31 јули 2009
- Мислења
- 9.856
- Поени од реакции
- 5.611
. . А онај Ибрахимович не можам да поверувам какво од играч е. Освен снагата и силата друго НИШТО нема.
. . А онај Ибрахимович не можам да поверувам какво од играч е. Освен снагата и силата друго НИШТО нема.
Со Арсенал првата...гол и асистенција.А бе ИбрахимовиЧ е супер играч, тука нема збор. Но, постирајте некое видео каде бил корисен во Нокаут фаза во ЛШ.
Ни во Јуве, ни во Интер, па ни во Милан не бил до сега добар во нокаут фаза ЛШ.
Едвај во Барселона што беше малце подобар. Даде 3 гола. Ама и ова џабе е, кога го немаше во моментите кога беше најпотребен.
Прочитај си ги убаво постовите па види кој е тој со комплексот, а што се однесува до тоа дека Милан секаде се втори... воала. И дај прекинете веќе да ме терате сликата да ја постирам, во букмарк ќе треба да ја ставамКако прво не сум за Арсенал, а како второ немам намера да се расправам за тим што воопшто не навивам за него. Јас како неутрален од страна кажувам мое мислење. А очигледен е очајот на навивачите на Милан. После првиот натпревар се напаливте као млади мајмуни (па и како да не бидете кога после 3 години проаѓате понатаму бидејки нонстоп ве реметат и тоа на домашен терен АНГЛИСКИ екипи) и кажувавте дека ке се осветите за све наназат. После овај натпревар испадна дека сте ПРЕЗАДОВОЛНИ од пласирањето во 1/4. BTW очигледен е и комплексот дека СЕКАДЕ сте 2ри. ЛШ се позади Реал, а во Италија позади Јуве.
Јебига shit happends
Истото се дешаваше и кога го извадовте вашиот ИСТОРИСКИ 2-2 со Барса и си рековте дека сте најбољи за подоцна како што кажав погоре да ве плеснат на домашен терен (али во случајов Шпанска екипа).
Тоа е..
Позз.
Да, така е. И стварно би било штета доколку не би освоил и во ЛШ трофеј. Останува да видиме што ќе се деси понатаму. Нема уште многу време за такво нешто. Си старее чоекот.Со Арсенал првата...гол и асистенција.
Шала на страна Ибра е еден од најдобрите и најкомплетните напаѓачи што некогаш играле фудбал ама на овие мечеви се губи.Дали си создава самиот притисок или па се преценува незнам но мора самиот да си го реши тој проблем.Во тимовите за кои настапува очигледно не е проблемот туку во самиот играч.Штета ќе биде ако ваков играч не освои ЛШ но вината за тоа ќе биде кај него и дур има време треба да размисли зошто е тоа така инаку ќе треба да се пензионира без најпосакуваниот трофеј во фудбалот.
ne treba mnogu da se misli za da se odgovori neli!! Covekot dojde vo klubot so 20 % pomalce plata od toa sto imase vo Barca i za 30 % od toa sto mu nudese CITY ..prva sezona odmah titula,i najdobar igrac vo timot,vo vtorata do pola sezona go nadmina uspehot od prvata..i sto e najvazno,sekoj gol go proslavuva so navivacite,so ne bese slucaj vo inter i juventus..ima na youtube snimki zatoa,znaci stanuva zbor za Povratna Ljubov neliЗборот ми беше за Ибрахимовиќ дека е многу ноншалантен, се виде вчера. Гзот нејкеше да го мрдне. Значи не го остава срцето на терен за клубот како што е тоа Гатузо на пример. Можда технички воопшто не е поткован човекот ама ГИНЕ на терен. Иначе сакам да прашам од кога Ибрахимовиќ е толку сакан во АЦ Милан? Ме мрзи да барам години наназад коментари со толку погрдни зборови дури играше во Интер. Ама тоа е. Кај дувни ветрот-таму
Ако она вчера за тебе беше повратна љубов, онда ви цвета љубовта, се забележуваne treba mnogu da se misli za da se odgovori neli!! Covekot dojde vo klubot so 20 % pomalce plata od toa sto imase vo Barca i za 30 % od toa sto mu nudese CITY ..prva sezona odmah titula,i najdobar igrac vo timot,vo vtorata do pola sezona go nadmina uspehot od prvata..i sto e najvazno,sekoj gol go proslavuva so navivacite,so ne bese slucaj vo inter i juventus..ima na youtube snimki zatoa,znaci stanuva zbor za Povratna Ljubov neli