UEFA Champions League 2011/2012

Статус
Затворена за нови мислења.

Факе

Highbury–the Home of Football
Член од
6 март 2010
Мислења
9.475
Поени од реакции
10.206
Еве ме и мене тука бе.

Значи буквално на сите викав дека сеуште не е решено.Венгер,стар волк..Седете мирни.Арсенал не е екипа од вчера.Можевте буквално да си заминете со петарда вечерва, но среќата и каква-таква консолидација ве спасија и сте во четврт-финале.
Ако саката сфатете го како напад,или било што...Но ја тоа сум го рекол уште од почетокот на сезоната,а тоа е дека Милан е екипа составен од 2ца играчи!Тиаго Силва и Ибрахимович.Кога нив нема да им трге,тогаш опасно е.И што се случува денес?Моите зборови излегоа на виделина.Силва асистент на 2от гол,Ибрахимович сруши нов рекор-најмногу офсајди во една утакмица од страна на еден играч.

Сакам да ги поздравам фановите на Милан кои буквално сереа врз мојот тим,го правеа аматерски,глупав,тупав,слаб,неупотрблив.Но овој тим вечерва ве надигра и тоа како ве надигра.
Колку и да не сакате да признаете,вечерва и гомната ви се смрзнеа.Арсенал беше пред сензација,Милан пред катастрофата,но сепак и среќата е како што реков составен дел од овој живот,па и од фудбалот...Така да,уште еднаш честитки се најдобро понатака.!

Само друг пат,да не се толку сигурни во својот тим и да запомнете тоа шо ви го реков за Силва и Ибра.

Поздрав.

пс:имам неколку печатни и граматички грешки,но не ми замерувајте ми се спие и идам да спијам :)

Bianconero vero

Il Capitano
Член од
10 ноември 2008
Мислења
9.237
Поени од реакции
8.135
На Јувентус фановите главни на темава,ако Јувентус нема играно во ЛШ од 1847 год. п.н.е
Колку ли треба да си глуп за да напишеш вакво нешто? Изгледа нема никогаш да дознаам. Влегувам на темава да прочитам што има и налетувам на ваква малоумна мисла, ццц!

Инаку, честитки до Милан за пласманот во 1/4 финале и огромни честитки до Арсенал за прикажаната игра. Навивав за Милан ама го изедоа ко мали деца. Во кафичот кај што гледав, мислеа дека сум навивач на Милан и пиев сеир цел меч. Ваква тензија одамна не ми создал некој. Најискрено, ова го може само Милан и никој друг. Ти да неможеш на 4-0 да гледаш мирен реванш уз пивце, без замарање, Бог да чува! Ај со среќа во 1/4 финалето и уште еднаш, големо браво за Арсенал.

Член од
30 јануари 2008
Мислења
13.907
Поени од реакции
23.317
Како прво не сум за Арсенал, а како второ немам намера да се расправам за тим што воопшто не навивам за него. Јас како неутрален од страна кажувам мое мислење. А очигледен е очајот на навивачите на Милан. После првиот натпревар се напаливте као млади мајмуни (па и како да не бидете кога после 3 години проаѓате понатаму бидејки нонстоп ве реметат и тоа на домашен терен АНГЛИСКИ екипи) и кажувавте дека ке се осветите за све наназат. После овај натпревар испадна дека сте ПРЕЗАДОВОЛНИ од пласирањето во 1/4. BTW очигледен е и комплексот дека СЕКАДЕ сте 2ри. ЛШ се позади Реал, а во Италија позади Јуве.
Јебига shit happends :D
Истото се дешаваше и кога го извадовте вашиот ИСТОРИСКИ 2-2 со Барса и си рековте дека сте најбољи за подоцна како што кажав погоре да ве плеснат на домашен терен (али во случајов Шпанска екипа).
Тоа е..
Позз. :ROFLMAO:
Значи појќе глупости у еден пост не сум видел ни у постовите на Кире Интер и ТиммуРСР или нешто таке !!

Ајде момче кажи ми ако не си за Арсенал и ако немаш намера да се расправаш зашто уопште се расправаш ???

Сеа реши се очајни или презадоволни, очајни зашто отидовме у 1/4 финале, и презадоволни исто зашто отиднавмо у 1/4 финале ??

Тие три години беа години на транзиција, добро кај некои трае повеќе ( кај Арсенал цела вечност, кај Интер 43 години. кај Барса исто многу години, кај Реал еве трае веќе со децении)
Али ете после 3 години пројдовме, иако тимот уште ни се гради, така да your argument is invalid !

Каде сме тоа секаде втори ??? Моменатлно сме први у Италија и актуелни шампиони , у ЛШ како што знам нема табела за нокаут фаза, а и да има, би требало у моментов да смо први пошто пројдовмо први 1/8 финале, уште пред една недела !!

Како побогу Историски да биде меч кој нема никакво значење ( као и вториот, се знаеше дека Милан и Барса ќе одат понатамо)

Имаш глупи аргументи, ми праеш не сврзан муабет, тропаш глупости, али тоа не ме плаши, ме плаши што ти уствари си сериозен. !!

Тоа е ..

Позз :ROFLMAO:

Член од
25 јануари 2005
Мислења
5.274
Поени од реакции
4.158
Значи појќе глупости у еден пост не сум видел ни у постовите на Кире Интер и ТиммуРСР или нешто таке !!

Ајде момче кажи ми ако не си за Арсенал и ако немаш намера да се расправаш зашто уопште се расправаш ???

Сеа реши се очајни или презадоволни, очајни зашто отидовме у 1/4 финале, и презадоволни исто зашто отиднавмо у 1/4 финале ??

Тие три години беа години на транзиција, добро кај некои трае повеќе ( кај Арсенал цела вечност, кај Интер 43 години. кај Барса исто многу години, кај Реал еве трае веќе со децении)
Али ете после 3 години пројдовме, иако тимот уште ни се гради, така да your argument is invalid !

Каде сме тоа секаде втори ??? Моменатлно сме први у Италија и актуелни шампиони , у ЛШ како што знам нема табела за нокаут фаза, а и да има, би требало у моментов да смо први пошто пројдовмо први 1/8 финале, уште пред една недела !!

Како побогу Историски да биде меч кој нема никакво значење ( као и вториот, се знаеше дека Милан и Барса ќе одат понатамо)

Имаш глупи аргументи, ми праеш не сврзан муабет, тропаш глупости, али тоа не ме плаши, ме плаши што ти уствари си сериозен. !!

Тоа е ..

OMG :tapp:
Што уште нема да начекаш по форумот. :facepalm:
Од филозофи до експери.

Bianconero vero

Il Capitano
Член од
10 ноември 2008
Мислења
9.237
Поени од реакции
8.135
Човеку, барем кога сакаш да реплицираш или да навредиш никој одвои го твојот пост од цитираното. Поубаво изгледа.
Just sayin

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.968

Тоа е ..

А Ливерпул кај ти е у муабетов?!:love:

Нека ви е со среќа. Вие изигравте 1 утакмица на ниво, Арсенал 65 мин. Затоа според мене вие заслужено отидовте понатаму.

Член од
23 февруари 2010
Мислења
626
Поени од реакции
1.317
Колку ли треба да си глуп за да напишеш вакво нешто? Изгледа нема никогаш да дознаам. Влегувам на темава да прочитам што има и налетувам на ваква малоумна мисла, ццц!

Инаку, честитки до Милан за пласманот во 1/4 финале и огромни честитки до Арсенал за прикажаната игра. Навивав за Милан ама го изедоа ко мали деца. Во кафичот кај што гледав, мислеа дека сум навивач на Милан и пиев сеир цел меч. Ваква тензија одамна не ми создал некој. Најискрено, ова го може само Милан и никој друг. Ти да неможеш на 4-0 да гледаш мирен реванш уз пивце, без замарање, Бог да чува! Ај со среќа во 1/4 финалето и уште еднаш, големо браво за Арсенал.
Абе опаш немој да вреѓаш,иди таму гледај си шпагети куп со Беневенто и не го поти.А ќе ми реплицираш здравје кога Јувентус ќе игра ЛШ

Член од
30 јануари 2008
Мислења
13.907
Поени од реакции
23.317
OMG :tapp:
Што уште нема да начекаш по форумот. :facepalm:
Од филозофи до експери.

Ако моето интелектуално ниво ( иако постов го пишав уз зезање) е преголемо за тебе, и неможеш да ми дадеш соодветен одговор, фино лепо ќе те замолам нареден пат да изброиш до 10 пред да тропнеш некоја глупост, за да немораш после тоа грашочето у глава да си го мучиш со мене или некој друг ( у случајов за твоето ниво) експерт и филозоф !!

Фала лепо и лаку ноќ !
--- надополнето: 7 март 2012 во 02:34 ---
А Ливерпул кај ти е у муабетов?!:love:

Нека ви е со среќа. Вие изигравте 1 утакмица на ниво, Арсенал 65 мин. Затоа според мене вие заслужено отидовте понатаму.

Ливерпул, па незнаев дека се у транзиција они :pos: , ете освоиа они 2005-та доста им е, уште не навлегле у првата деценија !

N

Nicky Santoro

Гостин
Моментот во 90та кога сонг незнаеше накај тера :eek:
на крило некој втрчува а овај е смирува и рикверЦ :tapp:

Член од
30 јануари 2008
Мислења
13.907
Поени од реакции
23.317
Само да ми каже некој, сега кога ќе се влечат паровите за 1/4 финале сите у еден барабан се така?? Нема носители не носители, и дали од сега ќе се извлече шемата до финале или за полуфинале ќе има пак ждребка ме мрзи да барам !!

Иначе за 1/4 финале си ги сакам Барса или Реал, онака машки да не исплескаат да не се надева Берлускони дека имамо некакви шанси со овој тим да ја освоимо истата !!

Bianconero vero

Il Capitano
Член од
10 ноември 2008
Мислења
9.237
Поени од реакции
8.135
Само да ми каже некој, сега кога ќе се влечат паровите за 1/4 финале сите у еден барабан се така?? Нема носители не носители, и дали од сега ќе се извлече шемата до финале или за полуфинале ќе има пак ждребка ме мрзи да барам !!

Иначе за 1/4 финале си ги сакам Барса или Реал, онака машки да не исплескаат да не се надева Берлускони дека имамо некакви шанси со овој тим да ја освоимо истата !!
Секој со секого може да падне и одма се влече до крај, кој со кого ќе биде.

Ф

Фил Ајви

Гостин

последна ждрепка ќе е ова, ќе се знае и шема и се а прв извлечен е домаќин на првиот натпревар

и немој така, да имаме среќа со ждрепката да прогураме некако до финале па таму и со Барса и со Реал се е можно во 90 минути : )

Член од
30 јануари 2008
Мислења
13.907
Поени од реакции
23.317
последна ждрепка ќе е ова, ќе се знае и шема и се а прв извлечен е домаќин на првиот натпревар

и немој така, да имаме среќа со ждрепката да прогураме некако до финале па таму и со Барса и со Реал се е можно во 90 минути : )

Доволно е до 1/2 финале да се стигне за да им се продолжат договорите на стариве, и да слушамо дека имамо тим полн со шампиони :)

Член од
25 јануари 2005
Мислења
5.274
Поени од реакции
4.158
Ако моето интелектуално ниво ( иако постов го пишав уз зезање) е преголемо за тебе, и неможеш да ми дадеш соодветен одговор, фино лепо ќе те замолам нареден пат да изброиш до 10 пред да тропнеш некоја глупост, за да немораш после тоа грашочето у глава да си го мучиш со мене или некој друг ( у случајов за твоето ниво) експерт и филозоф !!

Фала лепо и лаку ноќ !
Како прво гледам дека не гледаш, или пак не знаеш да читаш или пак (како што кажа) премногу си го прегреал (сварил) грашачето твое.
Е сега за да ти објаснам (ако воопшто можеш да ме сфатиш).
Како прво не сум за Арсенал, а како второ немам намера да се расправам за тим што воопшто не навивам за него. Јас како неутрален од страна кажувам мое мислење.
Доволни се буквиве да прочиташ што сакам да ти кажам или да ги зголемам повеќе?

Точно, први сте МОМЕНТАЛНО (но не за долго), али не и први со титули. И повторно забележувам дека ништо не си сватил (ништо ново). Можда ке треба да направат табела во нокаут фаза за вакви као тебе, али да не должиме многу да одиме на главното. Исто така сте позади Реал во освоени титули во ЛШ (се надевам дека сега ќе ме сватиш, или ако не можеш употреби го барем малце грашачето твое, само немој да го свариш).

Па за ова ти треба да ми кажеш. Од кога извадовте 2-2 форумов го наполнавте со постови како тоа сте на “исто“ ниво како Барса т.е. како веќе да сте ја освоиле ЛШ.
И како што кажа наредната утакмица не ви беше воопшто важна бидејки одевте понатаму и онда затоа изгубивте. Изледа на Барса им беше важна за влез во 1/8, па затоа мораше да ве истресат на домашен терен. Уствари не... судиите нешто криви ви биле.. нешто пенал, ова-она? Не бе.. не ви беше бажна утакмицата... :icon_mrgr:

Али нема везе и онака 90% од фановите на Милан сте сосема исти, џабе е дискусија со вас.
П.С. Секоја чест на оние 10% што се реални.
Позз.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom