UEFA Champions League 2011/2012

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
7 ноември 2008
Мислења
50
Поени од реакции
42
За што ли дискутираат навивачите на јувентус на тема:
UEFA Champions League 2011/2012 ? :rolleyes:

Член од
27 јуни 2008
Мислења
9.024
Поени од реакции
5.947
Уште малце па ќе испадне дека Арсенал не играл и Милан си дале 3 авто-гола. Арсенал не создал шанса. :tapp:
Што се нема да прочиташ.
Па може и така да кажеш.Јас не реков дека Арсенал не играше во 1 полувреме ама головите им беа ‘‘поклонети‘‘ од наши играчи.Кај првиот гол Бомел мислам дека го остави Кошчелни и ете ти гол по наша вина или авто-гол како што викаш ти.Вториот гол падна по еден кикс на Силва,а третиот од пенал.Вршевте притисок во прво полувреме ама ако лажам еве ти кажи ми кои се тие шанси што сте ги создале а ние незнаеме ? Единствени закани од игра ви беа шутот на Ван Перси на почетокот и контрата на Жервињо кога Абиајти му ја фати на Ван Перси.

Жути*

Kévin Constant за победа !
Член од
20 јули 2009
Мислења
794
Поени од реакции
275
Не постои посмешно тимче од Арсенал. Вечити учесник во ЛШ.

Член од
2 март 2007
Мислења
4.576
Поени од реакции
3.773
Не изигра Арсенал ништо посебно туку Милан им го отвори патот до голот.Реално гледано Арсенал не создаде шанса,а головите ги даде од прекин и по грешка на Силва.Нашата несериозност им даде надеж да видат светлина на крајот од тунелот но во второ се подобривме или они паднаа кондиционо па останаа само на гледање на светлината.Заслужено победија и тука нема што да се дискутира но играта на Арсенал не беше таква каква што некој сака да ја прикаже.Некој ја спомна и тревата на Сан Сиро па можам само да кажам дека како за нив така за нас.Во Италија Милан го доби мечот на тактички план и заради играчите што со потег да решат меч,а не заради лошата трева.(најдебилен изговор)

Многу од вас почнаа да го гледаат Милан со други очи но со враќањето на Боатенг и Аквилани ни тие Реал и Барса нема лесно да си поминат ако се паднат.Ова што се случи вечерва ќе биде само една добра лекција за Алегри и фудбалерите па немојте толку лесно да го отпишувате Милан ако се падне со Реал или Барса.

Ја, ја, ја...Арсенал не играл, туку Милан им помогнал, Арсенал не создал шанси, туку головите биле грешки на Милан. А првиот меч како беше бре? Првиот гол, грешка на Шчезни, вториот гол Ибрахимовиќ во офсајд, третиот гол, грешка на Џуру, четвртиот гол, пенал. Единствена асална шанса беше на крај Пато што ја имаше. Ама тогаш никој од Арсенал не пиша ваква глупост како ти што напиша сега.
Теренот ви помогна за таа ваша тактичка победа. Како за вас, така за нас, ама се виде вие колку сте млитави по крилата, а се знае дека нашата игра се базира на крилата и таму сме најопасни, така да не држи вода тоа.

Ivica^

Confident Liar
Член од
14 август 2007
Мислења
11.401
Поени од реакции
16.631
Браво за Арсенал!
Толку храбра игра, без респект тргнаа фуриозно да анулираат огромна предност на Милан. За нивна несреќа не успеаа, штета.
Перфектна утакмица изиграа на сметка на заспаните играчи на Милан, никој ништо не направи.
Ибрахимовиќ цела утакмица еден и пол шут имаше, изгубени у простор. Ко мислиш дошле Џенова на Емирати.
Али добро, успеаа да се пласираат држејќи ги Арсенал на три постигнати гола.

Член од
4 февруари 2009
Мислења
7.733
Поени од реакции
7.549
Па може и така да кажеш.Јас не реков дека Арсенал не играше во 1 полувреме ама головите им беа ‘‘поклонети‘‘ од наши играчи.Кај првиот гол Бомел мислам дека го остави Кошчелни и ете ти гол по наша вина или авто-гол како што викаш ти.Вториот гол падна по еден кикс на Силва,а третиот од пенал.Вршевте притисок во прво полувреме ама ако лажам еве ти кажи ми кои се тие шанси што сте ги создале а ние незнаеме ? Единствени закани од игра ви беа шутот на Ван Перси на почетокот и контрата на Жервињо кога Абиајти му ја фати на Ван Перси.
Можам и јас така.
Голот на Боатенг беше грешка на дефанзивецот што не го маркираше на време. Вториот гол беше грешка на Сања кој задоцни во офсајд стапицата, третиот гол беше грешка на Вермален кој се сопна и падна, четвртиот гол беше грешка на Џуру кој наивно направи фаул за пенал.

Какви се глупости нема да изнатропате само да не признаете дека бевте надиграни.
Ама од дечурлана попаметно нешто и не очекувам.

Член од
27 јуни 2008
Мислења
9.024
Поени од реакции
5.947
Ја, ја, ја...Арсенал не играл, туку Милан им помогнал, Арсенал не создал шанси, туку головите биле грешки на Милан. А првиот меч како беше бре? Првиот гол, грешка на Шчезни, вториот гол Ибрахимовиќ во офсајд, третиот гол, грешка на Џуру, четвртиот гол, пенал. Единствена асална шанса беше на крај Пато што ја имаше. Ама тогаш никој од Арсенал не пиша ваква глупост како ти што напиша сега.
Теренот ви помогна за таа ваша тактичка победа. Како за вас, така за нас, ама се виде вие колку сте млитави по крилата, а се знае дека нашата игра се базира на крилата и таму сме најопасни, така да не држи вода тоа.
Ти да беше може ќе го фатеше шутот на Боатенг.;) Акција имаше тука за каква што ти можеш да сонуваш дека ќе видиш во Арсенал.
Вториот гол беше на Робињо.Ако се тешиш со офсајдот на Ибрахимович тогаш секој чест за тебе.Исто и во оваа ситуација бевте изработени како Киево да е на Сан Сиро.
Третиот гол исто падна по акција на Милна е сега што некој од вашите се лизна таму е најмал проблем зошто во секој случај тоа ќе беше гол.
Четвртиот гол точно беше од пенал но за претходниве три не се брукај на форумов.
Тогаш некој плачеше дека заради теренот Волкот неможел да се види па ете вечерва се ‘‘виде‘‘.

п.с Дур не ми кажеш кој се тие шанси ич не ме цитирај.

Член од
30 јули 2008
Мислења
4.319
Поени од реакции
2.846
Штета што нема почесто вакви дуели како порано. Сепак за ова вреди да се гледа фудбал и да се биде фан. За фановите стресни натпревари, а за неутралните што се изгледаа два одлични меча во кој едниот доминираше а во другиот другиот, само што првиот имаше повеќе фудбалска среќа така да поминува понатака. Сепак само еден може да оди само убаво е кога кој и да помине е заслужено и фудбалски. Заради вакви натпревари фудбалот е интересен и најважна споредба во светот

Фудбалски поздрав и со среќа понатака на Милан и останатите што ќе поминат.

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.965
Поени од реакции
57.716
Најјако беше на првиот гол од Кошчиелни... Абате седи на прва, се трга накај голманот, топката од Кошчиелни завршува у гол покрај првата статива (кај што требаше да седи Абате), а Абате се буни зошто никој не седи на прва... :pos:

http://on.net.mk/sportal/fudbal/milan-ja-prezhivea-topovskata-kanonada

е, видете у видеото :D

Член од
27 јуни 2008
Мислења
9.024
Поени од реакции
5.947
Можам и јас така.
Голот на Боатенг беше грешка на дефанзивецот што не го маркираше на време. Вториот гол беше грешка на Сања кој задоцни во офсајд стапицата, третиот гол беше грешка на Вермален кој се сопна и падна, четвртиот гол беше грешка на Џуру кој наивно направи фаул за пенал.

Какви се глупости нема да изнатропате само да не признаете дека бевте надиграни.
Ама од дечурлана попаметно нешто и не очекувам.
Истото што му го пишав и на колегата твој.
Болдот-Јас признав дека не надигравте и фер ви честитав победа затоа немој да измислуваш.Ви честитав тука и во вашиот фан клуб плус ви заблагодарив за лекцијата што им ја дадовте на нашите.Никој не го негира тоа што не победивте ама повеќето од вас не гледаат реално на победата и како стигнавте до неа.
Ова со деца и слични муабети можеш со кај децата од твое маало да ти пројде кај мене потешко.

п.с Самиот увиде дека немавте шанси па почна да вртиш муабети.Исто и за тебе...дур не ми кажеш каде ги создадовте шансите за кои што тврдиш дека сте ги имале не ме цитирај.

Член од
2 март 2007
Мислења
4.576
Поени од реакции
3.773
Ти да беше може ќе го фатеше шутот на Боатенг.;) Акција имаше тука за каква што ти можеш да сонуваш дека ќе видиш во Арсенал.
Вториот гол беше на Робињо.Ако се тешиш со офсајдот на Ибрахимович тогаш секој чест за тебе.Исто и во оваа ситуација бевте изработени како Киево да е на Сан Сиро.
Третиот гол исто падна по акција на Милна е сега што некој од вашите се лизна таму е најмал проблем зошто во секој случај тоа ќе беше гол.
Четвртиот гол точно беше од пенал но за претходниве три не се брукај на форумов.
Тогаш некој плачеше дека заради теренот Волкот неможел да се види па ете вечерва се ‘‘виде‘‘.

п.с Дур не ми кажеш кој се тие шанси ич не ме цитирај.
Ти дали си ја гледал утакмицата? Првиот гол паднал по акција, ајдеее, првиот гол падна по лош дегажман на Шчезни кој ви ја подари топката и по едно подавање дојде до Боатенг. Таму Шчезни згреши, глуп! За вториот гол не се тешам, туку така беше! Третиот акција на Милан, хаха, ти изгледа секои две подавања ги сметаш за преубава акција од што не си навикнат на тоа. Тоа ти е баш "грешка" како ти што ги викаш. Други шанси немавте, разбираш? Ако не си ја гледал, отвори хајлајтс. Шанса имавте само преку Пато при крај и може уште некоја полушанса. Не го рачунај секој шут во статистика што ќе го видиш за шанса.

Па уште вечерва се виде...ти стварно си бил малоумен бе!! Епа глеј го резултатот и нека ти текне што кошмари имаа Мезбах, Емануелсон и Абате од Чемберлејн и Волкот. За Чемберлејн ти досега сигурно и не си ни слушнал.

Па уште јас сум нашол да дискутирам со некој малоумен, ебате..

Invader

I am not in danger, I am the danger!
Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.929
Најјако беше на првиот гол од Кошчиелни... Абате седи на прва, се трга накај голманот, топката од Кошчиелни завршува у гол покрај првата статива (кај што требаше да седи Абате), а Абате се буни зошто никој не седи на прва... :pos:

А и овој Кошчелни ја промаши со глава, па го удри во рамо...

Член од
27 јуни 2008
Мислења
9.024
Поени од реакции
5.947
Тоа е тоа ... се лупаш у груди како си имал шанси а незнаеш кои се тие шанси.
Полека со навредиве зошто секој е јак на тастатура.Ако немаш речник за да се ‘‘спротиставиш‘‘ тогаш подобро ништо не пишувај.;)

п.с Од тука престанувам со било каква дискусија...да не испадне дека бегам да си кажам уште сега.

Жути*

Kévin Constant за победа !
Член од
20 јули 2009
Мислења
794
Поени од реакции
275

Абате се буни зашто никој не го чува играчот на Арсенал а не зашто никој не седи на прва статива ... ;)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom