Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .

Кико Д.

ULTRAS - way of life
Член од
26 јануари 2010
Мислења
11.435
Поени од реакции
9.676
Честито четврт-финале, беше забавно.
Не изигравме толку добро на реваншот колку што лошо изигравме на првиот меч, одозгора повредите во средниот ред не ни помогнаа.

Ќе кажам пак, Милан е добар, но не доволно добар за да отиде далеку сезонава во ЛШ. Молете се да ви се падне Бенфика или Марсеј.

Баш сакам да видам колку многу идиотско-копиљски коментари ќе изнапишете од типот на ‘Им попуштивме 3 и пак не успеаја‘, ‘Наместена беше‘ итн итн.
И Милан игра со 10+ повредени. Од толку многу шо се, дури и 2 голмани имавме на клупа :)

Член од
1 јуни 2011
Мислења
25.915
Поени од реакции
41.876
Не ми е јасно зашо Ибра се ладеше, изиграваше цар и ги потценуваше како да играме со некои од Африка, нон стоп во офсајд не мрда, праве си финти со пета подава 300 чуда :pos:

Milanez`

Tutta lα miα vitα...
Член од
6 август 2007
Мислења
14.523
Поени од реакции
5.515
Чим го прожививмо ова ќе живимо вечно :icon_lol:
...срце ќе ми излезеше!

Незнам искрено што им беше у прво полувреме, збунети, опуштени... немаше никаква игра, не дека у второ бевмо нешто подобри ама барем успеавмо да издржимо!

А само 1 гол ни беше потребен, само 1... и ќе си го дудлавмо после цела утакмица, а не ваке људи се поразболеа...

и за крај... :cuc: АБИАТИ! (што спаси алал да му е!)

Член од
10 февруари 2011
Мислења
894
Поени од реакции
398
МОРЕ МОЛЕТЕ СЕ НА АБИЈАТИ :. ОН АКО НЕ БЕШЕ МОЖЕБИ СЕА ПРЕД ТЕЛЕВИЗОРИ УШЕ ЌЕ БЕВМЕ ..

Член од
16 октомври 2011
Мислења
371
Поени од реакции
408
Ван Бомел и Емануелсон на моменти живците ми кинеа. . Телевизорот за малце ќе отидеше . . :D

Член од
17 декември 2008
Мислења
4.232
Поени од реакции
3.868
Пс.Треба да го крене Ибра,Алегри да го излаже деа добро изиграл,можда ќе сфати.. :D

DarthMakedon

Македонец
Член од
20 април 2008
Мислења
1.915
Поени од реакции
167
Луѓе извадивме дуп денес. Но сепак пласман си е пласман па со среќа нека е!

Член од
16 август 2007
Мислења
1.932
Поени од реакции
1.667
Абијати Мексес и Бомел.. ЦАРЕВИ !! Бомел утакмица на кариера изигра и тоа со колку голем ризик бидејќи имаше жолт картон. Парадата на Абијати :drk:
Силва 2 грешки цела сезона и едната на ја прае со Арсенал, после тоа голем притисок врз него имаше, нема да се повтори !
Ибрахимовиќ многу ја дрвеше многу.. јес да со еден потек може да ја реши ама многу акцие укочи. Колку само Пато да беше на местото од Робињо ќе искористеше со неговата брзина. Месбах више никоаш у ЛШ. Емануелсон доста деконцентриран беше.
Сума сумарум кој ќе се земе во предвид и првата утакмица, заскужено смо у 1/4 финале.

Член од
1 јуни 2011
Мислења
25.915
Поени од реакции
41.876
Овие наште предвреме се славиле синоќа во Лондон исто како пијани да беа :pos:
Само Абијати второ полувреме успеал да се отрезне се друго беше метла по тревата:pos:

Член од
16 јануари 2009
Мислења
2.733
Поени од реакции
1.068
Што се урочив и јас пред утакмица,порелаксирано ќе сум гледал..
Како пројдовме,пројдовме.Ние изигравме една ептен јака утакмица,они изиграа едно прејако полувреме,се на се ако се соберат 2те утакмици заслужено поминавме.Е сеа една Бенфика/Лион/АПОЕЛ да улета би било бомбастично.Иначе прв пат до сеа Силва вака да изигра,кривец за вториот гол беше директен,неколку пати Мексес го вадеше,на Перси шансата за 4-0 беше заради него,АМА и Силва е ЧОВЕК.А луѓето знаат некогаш да згрешат.Не за џабе го земавме Мексес.Бомел се отвори од трчање,алал да му е многу дупки покри,Абате ѕвер,Мезбах ко за прва утакмица во ЛШ,не беше претерано лош,покри неколку пати добро,имаше колку толку помош од Емануелсон/Бомел,па се снајде некако.Ибра,Робињо,слабо многу слабо.Абијати со одбраната се покажа во право светло,зашто е уствари голман на голем тим.Само он и Дида можат вакви одбрани да праат.(Дида знаеше и да заебе,ама коа ќе заебе заебано е:D).Алегри многу офанзивно им тргна,требаше да си го лади со подефанзивна игра,ама памет за следниот пат да не се залетува толку.
Постов дугачок испадна па ај доста е за сеа :)

Ф

Фил Ајви

Гостин
Уште еден Риазор немаше да преживеам. Mи се скрати животов за 5 години.

Умираше дел по дел од мене секој пат кога сечеа топка за чист гол, особено Мексес. А Абиати како спаси гол после одбиената на Жервињо ни господ не знае. Да влеговме во продолженија мислам дека само виша сила не спасуваше.

Kajgana Shop

На врв Bottom