Apokalipto
Tredici
- Член од
- 4 март 2007
- Мислења
- 15.576
- Поени од реакции
- 2.586
Супер е.
Абе ќе ми извиниш, ама говедо си! Многу ме нервираш, не пишувај на темава, не заслужуваат твоите зборови да се на темава, 2-3 пенала не судеше овој меч судијата, на вас со рака гол ви признаваат, па сега физика ќе ни предаваш. А не знам како не си баниран од темава.Тоа не беше рака.Ако гледаш со очите ќе видиш рака,но ако размислиш со мозокот ќе видиш дека со рака не може топката толку силно да отиде во гол.
Инаку за фаворизирањето да не ме сфатите грешно не дека влијаеше на резултатот,но срамно е колку големите тимови имаат подршка од судиите.
Полека бе, прво за Блекбурн не свирна чист пенал.на тој судијата да му ебам се живо и диво, глупак невиден!! А и тој Фридел како можеше се да одбрани! Уффф
kaj vide penal be??Полека бе, прво за Блекбурн не свирна чист пенал.
на тој судијата да му ебам се живо и диво, глупак невиден!! А и тој Фридел како можеше се да одбрани! Уффф
Во прво полувреме имаше чист пенал за Блекбурн .kaj vide penal be??
Кушчак ко му влезе со цело тело на тој, не ми текнува кој беше...kaj vide penal be??
Леле бе, види ги, не беше пенал тоа, на Робертс му избега топката, Кушчак дојде до неа, џабе Робертс што падна.
И ајде туѓи фанови, не ви е местото на темава, премногу провоцирате.
добро ќе видиш кој е плачко на стемфорд.Кушчак ко му влезе со цело тело на тој, не ми текнува кој беше...
ПЛАЧКОВЦИ СТЕ!!!!!
Ај пријатно!
More sestra ti e placka!Кушчак ко му влезе со цело тело на тој, не ми текнува кој беше...
ПЛАЧКОВЦИ СТЕ!!!!!
Ај пријатно!