(Стара) Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Статус
Затворена за нови мислења.

gavolce

--gavolllllll--
Член од
23 јануари 2008
Мислења
64
Поени од реакции
0
vidic sepak ke bide fit i za natprevarot od ligata na sampionite protiv barcelona...........po zveroi ejjj.................

Член од
5 април 2008
Мислења
46
Поени од реакции
0
Се гледаме во полуфинале фанови на Манчестер Јунајтед.
Нека победи подобриот.

KL0$AR

I SEE DEAD PEOPLE
Член од
8 јануари 2008
Мислења
343
Поени од реакции
9
Ова го чекам од кога знам за фудбал.
уште од мали нозе сум во крвта за манчестер,а втор тим ми е барселона.не сум ги гледал никогаш мегу себе да играат,а сум го посакувал одсекогаш:vozbud: :vozbud: :vozbud:

mRnO

И по mRnO,mRnO
Член од
16 април 2006
Мислења
6.263
Поени од реакции
52
А ти да не помисли дека не е монтажа?

ZIKS

Ај за убо да е.
Член од
26 јануари 2007
Мислења
3.582
Поени од реакции
39

fantom y

Fuck OFF!
Член од
27 јануари 2008
Мислења
253
Поени од реакции
12
Ова го чекам од кога знам за фудбал.
уште од мали нозе сум во крвта за манчестер,а втор тим ми е барселона.не сум ги гледал никогаш мегу себе да играат,а сум го посакувал одсекогаш:vozbud: :vozbud: :vozbud:
Играа во 99 година во групите! И двата натпревари завршија 3-3!!! Очекувам страшен фудбал и од двете екипи! И ако падне Манчестер нема да ми биде толку криво колку со ке ми биде ако паднат од боса екипа како Челзи или Ливерпул!!!

На Ноу Камп со Барса:

Клипот од Олд Трафорд ми е на хардот коа ке имам време ке го аплоадирам! Поздрав

Red Man

we do what we want!
Член од
6 јуни 2007
Мислења
2.057
Поени од реакции
1.947
Ocekuvam pobeda v nedela i odmazda za lanskiot poraz na Old Traford a i za da se potsetat malce ovie od Arsenal deka sepak se daleku od United.Gledam pak se percat, ova ona, ke ne tepale 5:0:pos:.So karakter i so stil ocekuvam minimem dva gola da im sibneme, i posebno obrnete vnimanie na Rooney(zver, mamata ke mu ja ebe na Galas a posebno na Senderos).Pozz:smir:

GavolRulz

hippopotomonstrosesquipedaliophobia
Член од
23 март 2008
Мислења
12.742
Поени од реакции
11.626
Играа во 99 година во групите! И двата натпревари завршија 3-3!!! Очекувам страшен фудбал и од двете екипи! И ако падне Манчестер нема да ми биде толку криво колку со ке ми биде ако паднат од боса екипа како Челзи или Ливерпул!!!

На Ноу Камп со Барса:

Клипот од Олд Трафорд ми е на хардот коа ке имам време ке го аплоадирам! Поздрав
Кај мене не се отвара...
btw... Ако прочитавте на МанУтд на страната, нема да играт Фламини и Сања што е ГОЛЕМ плус за нас :eek:lee:

Chombe_United

Да ми бричите ташаците!
Член од
14 декември 2007
Мислења
8.809
Поени од реакции
452

На Ноу Камп со Барса:

Третиот гол на натпреварот односно вториот на Јунајтед ми е најубавиот погодок на Манчестер на сите времиња:pipi:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom