Најлоши и најглупави филмови

Член од
31 мај 2011
Мислења
1.424
Поени од реакции
789
The Rum Diary

Го чекав многу време да испадне ама ептен глупо е направен, а мислев дека ќе биде топ :unsure:

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
Only You

Филм со Мариса Томеи и Роберт Дауни Џр. Мислам обожавам романтични филмови, ама филмов ме вади од патики. Ме нервира, патетичен и глуп филм!:mad: Поглуп амин. Башка Мариса Томеи ми е многу антипатична актерка и кога ќе се земе се заедно - аууу колку ме нервира филмот!:mad:

Srcee

Unforgettable
Член од
29 април 2008
Мислења
5.275
Поени од реакции
3.496
Only You

Филм со Мариса Томеи и Роберт Дауни Џр. Мислам обожавам романтични филмови, ама филмов ме вади од патики. Ме нервира, патетичен и глуп филм!:mad: Поглуп амин. Башка Мариса Томеи ми е многу антипатична актерка и кога ќе се земе се заедно - аууу колку ме нервира филмот!:mad:
Ее дај не заебавај. Мене дури бев мала ми беше омилен филм.

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
Хамлет 2

Леле, ужас, очај, ОЧААААААААААААЈ! Катастрофа, не вреди ни да се трошат зборови на него.

-={K-O-R-U-N}=-

Wanna play a game?
Член од
14 февруари 2007
Мислења
13.045
Поени од реакции
3.301
Морам ПАК да го спомнам DRIVE!

http://www.imdb.com/title/tt0780504/

Не гледајте тоа што има 8 оценка.... филмов е МИНУС 16!

Мислам дека режисерот изгубил облог па морал да направи ваков филм, друго објаснување тешко...

џимеј

џимилино
Член од
4 март 2007
Мислења
10.392
Поени од реакции
25.198
Убо реков еднаш Корун, ако некој ги следи твоите препораки за филмови, мислам мадињата дека ќе му паднат.

-={K-O-R-U-N}=-

Wanna play a game?
Член од
14 февруари 2007
Мислења
13.045
Поени од реакции
3.301
Aтмосферата, глумата, различноста, саундтракот... coolness 100ка. Да продолжам?
Каде е тука приказната, целта, поуката....? Дури ни насловот нема врска со филмот, повеќе личи ко да е тупнат зашто не бива да нема наслов.

Филм ако се правеше само со саундтрак и глума.......

џимеј

џимилино
Член од
4 март 2007
Мислења
10.392
Поени од реакции
25.198
:facepalm::facepalm::facepalm:

Да имаш 20 и кусур години и да се палиш само на нашминкани филмови со ефекти... Дур го читам Корун колку само го ценам карлович... тој инает тера ама не треси олкави глупости.

-={K-O-R-U-N}=-

Wanna play a game?
Член од
14 февруари 2007
Мислења
13.045
Поени од реакции
3.301
:facepalm::facepalm::facepalm:

Да имаш 20 и кусур години и да се палиш само на нашминкани филмови со ефекти... Дур го читам Корун колку само го ценам карлович... тој инает тера ама не треси олкави глупости.
Какви црни ефекти, приказна се цени, приказна највеќе, а со тоа доаѓа цел и поента, нешто да извадиш од филмот. Од овој вадиш дека се што е филм, не е добро.
Не знам колку години имаш, ама до сега си требал да научиш дека ако некого не познаваш, немаш право да го критикуваш.

џимеј

џимилино
Член од
4 март 2007
Мислења
10.392
Поени од реакции
25.198
Не знам колку години имаш, ама до сега си требал да научиш дека ако некого не познаваш, немаш право да го критикуваш.
Не мора да те познавам лично, ако знам што филмови гледаш тоа е исто како да те познавам :) Чудно и смешно, ама осетот за добар филм кажува многу за човекот. :)

Kajgana Shop

На врв Bottom