(Стара) Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
26 април 2006
Мислења
13.024
Поени од реакции
1.940
Абе нека не игра многу Роналдо.Од криво може да го повредат....Ама нека влезе да дае некое голче колку да држи просек;)

GavolRulz

hippopotomonstrosesquipedaliophobia
Член од
23 март 2008
Мислења
12.743
Поени од реакции
11.626
До 50 мин. барем да изигра!

Член од
21 ноември 2007
Мислења
10.779
Поени од реакции
9.583
po moe na mestoto evra treba da igra silvestre sasto evra ima zolt i ako dobie uste 1 zolt ce treba da pauzida na sledniot mec.sekako ako silvestre e podgotven

Член од
7 април 2006
Мислења
381
Поени од реакции
5
а изгледа ќе има експерименти на таа утакмица и можда ќе се разочарате... како прво, Адебајор не е толку клучен како некои други кај нас, клучните си траат и чекат :) абе Чомбе, не знам дали си прочитал кај нас имав пост за тебе. не треба бе така да плукате по другите алооооо... и да питам кога веќе толку сте јаки, каде бевте кога Арсенал играше 49 утакмици без пораз?

^Exotic^

Wanderstruck
Член од
25 ноември 2007
Мислења
5.969
Поени од реакции
1.060
А вие кај бевте Манчестер ко освои 3 титули во 1 сезона?

Член од
7 април 2006
Мислења
381
Поени од реакции
5
абе друго сакам да кажам, и Арсенал и Ман Утд се екстремно големи и јаки клубови! има ли потреба од плукање и викање ние сме појаки? вие деца ли сте бе? и да прашам, гледам у претходните постови некој пишал дека секогаш ни е некој крив?!?! не би рекол дека секогаш, ама ако гледате објективно на овие 3 наши утакмици со ливерпул ќе видете дека не зборе никој за џабе! ајде поздрав дечки.. па ако бидете добри ќе ви дадам еден ногу интересен линк :smir:

Член од
14 февруари 2008
Мислења
1.010
Поени од реакции
12
абе друго сакам да кажам, и Арсенал и Ман Утд се екстремно големи и јаки клубови! има ли потреба од плукање и викање ние сме појаки? вие деца ли сте бе? и да прашам, гледам у претходните постови некој пишал дека секогаш ни е некој крив?!?! не би рекол дека секогаш, ама ако гледате објективно на овие 3 наши утакмици со ливерпул ќе видете дека не зборе никој за џабе! ајде поздрав дечки.. па ако бидете добри ќе ви дадам еден ногу интересен линк :smir:
tarzan brani jungla :vozbud: tarzane kako mozes vaka smireno da im objasnues na junajteD fans? bravo bravo

Член од
5 април 2008
Мислења
27
Поени од реакции
0
ФАЛА ФАЛА "back from hell" и "GavolRulz" на гостопримството и секако дека ке има многу многу постови на овој фан клуб:salut:

И ЕДЕН АПЕЛ ДО СИТЕ ВЕРНИ НАВИВАЧИ НА МАНЧЕСТЕР ЈУНАЈТЕД ДА НЕ ПАЃАТЕ ПОД ВЛИЈАНИЕ НА ДРУГИ НАВИВАЧИ ОД ДРУГИ ФАН КЛУБОВИ И ДА СИ ОСТАНЕТЕ ВЕРНИ НА НАШИОВ И АМА БАШ ИЧ ДА НЕ ГИ ПОСЕТУВАТЕ ДРУГИТЕ ФАН КЛУБОВИ

Член од
21 ноември 2007
Мислења
10.779
Поени од реакции
9.583
ФАЛА ФАЛА "back from hell" и "GavolRulz" на гостопримството и секако дека ке има многу многу постови на овој фан клуб:salut:

И ЕДЕН АПЕЛ ДО СИТЕ ВЕРНИ НАВИВАЧИ НА МАНЧЕСТЕР ЈУНАЈТЕД ДА НЕ ПАЃАТЕ ПОД ВЛИЈАНИЕ НА ДРУГИ НАВИВАЧИ ОД ДРУГИ ФАН КЛУБОВИ И ДА СИ ОСТАНЕТЕ ВЕРНИ НА НАШИОВ И АМА БАШ ИЧ ДА НЕ ГИ ПОСЕТУВАТЕ ДРУГИТЕ ФАН КЛУБОВИ
eve dobredojde i od mene:)
i uste eden apel od mene do site simpatizeri na fudbalot voopsto,ajde luge da diskutirame kako luge,na nivo,bez provokacii i navredi !!

Milanez`

Tutta lα miα vitα...
Член од
6 август 2007
Мислења
14.574
Поени од реакции
5.581
Ај вечер со среќа знам дека ќе тепате :D

... само Керик да не игра кој ќе го слуша оној на МТВ - Карик

Член од
15 јули 2007
Мислења
12.406
Поени од реакции
545
Ај вечер со среќа знам дека ќе тепате :D

... само Керик да не игра кој ќе го слуша оној на МТВ - Карик
Од кај знаеш дека ќе тепаме? Кој ти кажа? Зашто се мислам дали да ја уплатам сингл за 100 000 евра. Пиши сигурна информација. И кажи го резултатот ако го знаеш.

А иначе ја сакам Керик да игра, не ми е битно како го читаат, тие што се неписмени, не сум им ја крив што не знаат да читаат.

позЗ (ганерс стил)

Z

ZeroStyle

Гостин
Точен резултат 2-1.:wink:
P.S. Не ја уплаќајте моја прогноза!!
НАПРЕД МАНЧЕСТЕР ЈУНАЈТЕДДДДД

back from hell

the number 23
Член од
17 март 2008
Мислења
786
Поени од реакции
7
ајде дечки спремете се за добро урлање пред телевизор, затоа што сум сигурен дека манчестер ќе дадат повеќе од 2 гола.
уште 50 мин. до натпреварот:vozbud::vozbud::vozbud:
НАПРЕД ЃАВОЛИ!!!!!!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom