(Стара) Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Статус
Затворена за нови мислења.

Chombe_United

Да ми бричите ташаците!
Член од
14 декември 2007
Мислења
8.809
Поени од реакции
452
pa chombe dragi moj vsusnost nie toa i go barame od vas da prestanete da pisuvate na nasiot fan klub zatoa sto vie provocirate..ima i navivaci na mancester koj ne se takvi kako tebe i uste 2-3 tuka koj ne provociraat i ne treskaat gluposti kako tebe i nekoj drugi..zatoa i si baniran.
i ovie tvoj postovi kazuvaat kolku si...da ne prodolzuvam.
Ne sum baniran tuku sakam da pobaram da me baniraat da ne pagam vo iskusenie da idam i da citam gjupski muabeti!

back from hell

the number 23
Член од
17 март 2008
Мислења
786
Поени од реакции
7
pa chombe dragi moj vsusnost nie toa i go barame od vas da prestanete da pisuvate na nasiot fan klub zatoa sto vie provocirate..ima i navivaci na mancester koj ne se takvi kako tebe i uste 2-3 tuka koj ne provociraat i ne treskaat gluposti kako tebe i nekoj drugi..zatoa i si baniran.
i ovie tvoj postovi kazuvaat kolku si...da ne prodolzuvam.
ајде, оди си на твојот фан клуб и коментирај таму. и не вреѓај многу.
о, па да де заборавив. вие бевте оној клошарски фан клуб на кој се пишуваат по 2-3 поста дневно, а навечер во ова време нема никој.
а иначе не се секирај одсега нема ниеден фан на манчестер да оди на твојот фан клуб пошто смрдел на цигани и смрди на неуспешност.
таму на твојот ебан фан клуб можеш да си трескаш глупости цел ден ако сакаш. друг пат гледај да не објавиш ништо овде. ок???

Член од
21 ноември 2007
Мислења
10.779
Поени од реакции
9.583
о, па да де заборавив. вие бевте оној клошарски фан клуб на кој се пишуваат по 2-3 поста дневно, а навечер во ова време нема никој.
а иначе не се секирај одсега нема ниеден фан на манчестер да оди на твојот фан клуб пошто смрдел на цигани и смрди на неуспешност.
таму на твојот ебан фан клуб можеш да си трескаш глупости цел ден ако сакаш. друг пат гледај да не објавиш ништо овде. ок???
pocna vo negoviot fan klub da go kopira apelot od chombe ama kolkav efekt i sto ce postigne so toa ne znam:toe: .

Член од
14 февруари 2008
Мислења
1.010
Поени од реакции
12
mnogu vulgarnosti na edno mesto decko.. ne ti treba ova tolku si prost sto nemam namera da diskutiram so vakvi kako tebe ponatamo.
pozdrav..

back from hell

the number 23
Член од
17 март 2008
Мислења
786
Поени од реакции
7

back from hell

the number 23
Член од
17 март 2008
Мислења
786
Поени од реакции
7
mnogu vulgarnosti na edno mesto decko.. ne ti treba ova tolku si prost sto nemam namera da diskutiram so vakvi kako tebe ponatamo.
pozdrav..
јас што сакам ќе пишувам на мој фан клуб, разбра???
а ти можеш да јадеш бан, затоа што многу провоцираш и јадеш гомна претерано на наш фан клуб. ојдеби мајмуне!!!

Chombe_United

Да ми бричите ташаците!
Член од
14 декември 2007
Мислења
8.809
Поени од реакции
452
А бе голема чест и задоволство ми причина тоа што моите постови се постирани и кај нив, дури и јавно им се заблагодарив, без никаква навреда, културно. Тоа беше мојот последен пост таму!
Со тоа што ги објавија моите постови, се докажа дека имаат стравопочит кон мене и кон сите фанови на Јунајтед. Ќе го сметам ова за мала слатка победа!
А да ви кажам што ми се случи денес! Како неутрален навивач на денешниов дуел гледав фудбал во еден кафич и имаше навивачи на непожелниот клуб(ќе почнам и да не ги споменувам, ми прави чуство на гадење). Ме провоцираа цело време, скокаа таму и на крајот мораше да станам и да си поиграм со нив! Лошо поминаа, нема да му текне повеќе да ми речат ниеден лош збор во врска со фудбалот камоли за Јунајтед!

Член од
14 февруари 2008
Мислења
1.010
Поени од реакции
12
А бе голема чест и задоволство ми причина тоа што моите постови се постирани и кај нив, дури и јавно им се заблагодарив, без никаква навреда, културно. Тоа беше мојот последен пост таму!
Со тоа што ги објавија моите постови, се докажа дека имаат стравопочит кон мене и кон сите фанови на Јунајтед. Ќе го сметам ова за мала слатка победа!
А да ви кажам што ми се случи денес! Како неутрален навивач на денешниов дуел гледав фудбал во еден кафич и имаше навивачи на непожелниот клуб(ќе почнам и да не ги споменувам, ми прави чуство на гадење). Ме провоцираа цело време, скокаа таму и на крајот мораше да станам и да си поиграм со нив! Лошо поминаа, нема да му текне повеќе да ми речат ниеден лош збор во врска со фудбалот камоли за Јунајтед!
greska si chombe, vo zabluda si :pos2: znaes mnogu dobro kakvo mislenje imame za tebe i za takvite kako tebe... toa go postirav samo za da vidat kakov prostak si (so izvinenie)

back from hell

the number 23
Член од
17 март 2008
Мислења
786
Поени од реакции
7
и јас исто брат не дозволувам да јаде гомна некој за јунајтед.
тоа е клуб за кој никој не смее ни да зуцне, а камоли да го навредува.
навивам за овој тим, и ќе навивам засекогаш затоа што се најдобри во целиот свет!!!
МАНЧЕСТЕР Е РЕЛИГИЈА!!!!!!!!!!!!

back from hell

the number 23
Член од
17 март 2008
Мислења
786
Поени од реакции
7
greska si chombe, vo zabluda si :pos2: znaes mnogu dobro kakvo mislenje imame za tebe i za takvite kako tebe... toa go postirav samo za da vidat kakov prostak si (so izvinenie)
абе ти уште се дрзнуваш и навредуваш на наш фан клуб???
мајмуне ти кажав да не стапнеш повеќе на овој фан клуб???
кој дел од реченицата не ти е јасен????
мрш одовде!!!!!!

Chombe_United

Да ми бричите ташаците!
Член од
14 декември 2007
Мислења
8.809
Поени од реакции
452
Па нормално, вие немате фанови како мене и како нас, бескурпулозни, без предавање до последен момент, да си го сака клубот до смрт и да се бори за него ако треба(може и со закажување на датум на неутрален терен)!
Со самото тоа што почнавте да навивате за Челзи, докажавте дека сте ситни души, нелојални фанови и обични провокатори!
А бе и да испаднат Јунајтед(што нема шанса) или да немаат никакви шанси за титула, нема шанса да навивам за Сити или за Ливерпул зошто се од север! Секогаш ќе сум за Јунајтед, единствениот тим за кого ни ти, ни многу мои колеги од фан клубот не знаат што сум спремен да направам!

back from hell

the number 23
Член од
17 март 2008
Мислења
786
Поени од реакции
7
и тоа е тоа титулата за најверен навивач на манчестер јунајтед се доделува на мр. ЧОМБЕ!!!
П.С. ќе частиш нешто а чомбе???
:pos2::pos2::pos2:

Chombe_United

Да ми бричите ташаците!
Член од
14 декември 2007
Мислења
8.809
Поени од реакции
452
и тоа е тоа титулата за најверен навивач на манчестер јунајтед се доделува на мр. ЧОМБЕ!!!
П.С. ќе частиш нешто а чомбе???
:pos2::pos2::pos2:
Нема проблем, само здравје да земиме титула или две годинава и ќе организирам една собиранка и частам се живо и диво:helou:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom