(Стара) Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
15 јули 2007
Мислења
12.406
Поени од реакции
545
Абе со кој било резултат да завршеше првиот дуел, тие пак ќе велеа да не ги отпишуваме и пак ќе велеа дека тие ќе одат понатаму.
Ај, мора малце да се насмееме.

back from hell

the number 23
Член од
17 март 2008
Мислења
786
Поени од реакции
7
хаха што изјавил. ги имаме потребните квалитети за да направиме изненадување!! кои квалитети стварно не ми е јасно.
а ферги не е будала само да го брани водството од 2-0. ферги ќе игра напаѓачки како и секогаш а не да го брани стекнатото водство.
едвај чекам да дојде утре.
манчестер-рома: 5-0(скромно)

Член од
15 јули 2007
Мислења
12.406
Поени од реакции
545
Е сега, многу е 5:0 во ваква ситуација. Да имавме негатива од првиот дуел, ќе имаше петарда. Вака, тешко.

Ама треба да напаѓаме, одлични напаѓачи, офанзивци имаме, од одбраната не треба да очекуваме многу, па затоа не треба да и дозволиме на Рома да напаѓа и да прави шанси.
Треба да правиме долги акции, со многу додавања и едноставно да правиме шанси, да дадеме некој гол.

Chombe_United

Да ми бричите ташаците!
Член од
14 декември 2007
Мислења
8.809
Поени од реакции
452
Не е важно со колку ќе победиме или било што. Најважно е да поминеме понатаму плус треба да ги зачуваме силите за со Афронал!

Член од
15 јули 2007
Мислења
12.406
Поени од реакции
545
Епа ја мислам со Афроналциве лесно ќе биде. Го попија на Енфилд, сега се скршени од тага, срцето им се кине, очите полни со солзи...

Тимскиот дух сега ќе им е занигде, таман и ние да ги скршиме, па да имаат и мотиви за самоубиство.
Како и да е, победата на Ливерпул е во наша полза, а и во финале ако се сретнеме со нив - лесно ќе биде. Пациенти.

back from hell

the number 23
Член од
17 март 2008
Мислења
786
Поени од реакции
7
ајде сега со лузерпул во финале.
има да ги тепаме ко ништо. а за циганите ептен мило ми е. кога дадоа гол во 80 мин. како сум се нервирал. си мислев до кога вака ќе се спасуваат. ама им го спопикаа гадно лузерпул. сега во недела има да го попијат од нас едно 3-0 сигурно ако не и повеќе.

eternum

-- 21 incoming ? --
Член од
27 јуни 2007
Мислења
1.030
Поени од реакции
1.167
Афронал уште ќе плачат у сабота .... цццццц

САФ треба да купи паломи, да не ни го мократ теренот. Не за друго, после пак ќе им биде крива тревата.

mRnO

И по mRnO,mRnO
Член од
16 април 2006
Мислења
6.263
Поени од реакции
52
Мислам дека Манчестер е веќе во финале:)

ZIKS

Ај за убо да е.
Член од
26 јануари 2007
Мислења
3.582
Поени од реакции
39
Хаахахахаха, браво за Ливерпул, па многу се кренаа Арсенал, требаше некој да ги спушти. :)

Limp Bizkit

Gone with the sin
Член од
9 мај 2007
Мислења
837
Поени од реакции
2
Абре вие премногу оптимистички го гледате утрешниот натпревар мене најискрено ми е малце страв затоа што ќе играме без Видич и Фердинанд и одбраната ќе ни биде малку раздрмана ама сепак мора да одиме напред и мислам дека оваа е годината што ќе ги освоиеме двете најголеми круни напред ѓаволииииии!!!!!

back from hell

the number 23
Член од
17 март 2008
Мислења
786
Поени од реакции
7
Абре вие премногу оптимистички го гледате утрешниот натпревар мене најискрено ми е малце страв затоа што ќе играме без Видич и Фердинанд и одбраната ќе ни биде малку раздрмана ама сепак мора да одиме напред и мислам дека оваа е годината што ќе ги освоиеме двете најголеми круни напред ѓаволииииии!!!!!
нема потреба за страв. кај може рома да не победи на олд трафорд??
изгледа ти си заборавил лани како беше. едноставно манчестер се преголем залак за рома. тоа е тоа.
утре манчестер-рома 5:0

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom