Barclays Premier League Season 2011/2012

Кој ќе ја освои оваа година Премиер Лигата ???

• Вкупно гласачи
    223
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.

stormspeaker

Бекрија
Член од
4 октомври 2008
Мислења
1.858
Поени од реакции
1.343
Јас знам, сеа прпавте прпавте, сеа пак и ова досадно е со титуливе ХМ?
Епа вие со то провоциравте т.е. не ВИЕ на форумов туку оние на трибини таму..... Транспаренти ова она џиџи миџи нати го дај ми го...
Епа сеа и овде на форумо само то че коментирам,зашто навистина,баравте да се вратиме кога ќе освоиме 18,епа не освоивме18 туку 19 :icon_lol:
Нема поента да се обидувам да ти објаснам. Слободно продолжи. :)

Член од
19 март 2011
Мислења
12.881
Поени од реакции
14.319
A кај тука ние сме барале титули од последните 20 години? Како што знам тие 18 ни се од цела историја а не од тогаш последните 20 години. И не е муабетот за односот 19-18 туку што 20 години сме немале титула и одма аналогно на тоа Јунајтед бил подобар тим. Е добро бе 20 години немаме титула а овие во меѓувреме се рушиле од земање..... оти тогаш односот е САМО +1 за педериве? Оти не е на пример 50-18?
За 22 години неможеш да направиш 50 титули ;)
Сакаш да кажеш дека Јунајтед не е подобар тим од Ливерпул и остали клубови од островото последниве 20 години?
2 ЛШ,12 ПЛ,5 ФА,10 Комјунити Шилд,4 пивски куп да не набројувам уште од светските купови.... :)
Мрзам вакви споредби кој колку титули има,но преку таквото од вас и вашите 5 титули во ЛШ и како Јунајтед не е најдобар тим на островот последните 20 години!
За да бидеш најдобар треба да освојуваш ;)

stormspeaker

Бекрија
Член од
4 октомври 2008
Мислења
1.858
Поени од реакции
1.343
Добро бе ами шо мислеше?
Паметњакович?
Во првиот пост кој ми го цитираше напишав колкави цитрони ми ги напраивте со тоа кој колку титули има (муабет што обавезно иде на неколку недели) и колку ме нервира кога некој навредува и генерализира. Ти со твојот пост ги направи и двете. Не бев сигурен дали ме реметиш за постот или воопшто не ми го разбра. Со вториот пост, ми докажа дека не си ме разбрал. Мојата дискусија завршува тука. Немам потреба да коментирам веќе на темава и така се повторуваат истите мислења цело време.

Паметњакович...

Peace out!

Johnny B

Misogynist, racist, anti woke
Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.702
Поени од реакции
11.939
За 22 години неможеш да направиш 50 титули ;)
Сакаш да кажеш дека Јунајтед не е подобар тим од Ливерпул и остали клубови од островото последниве 20 години?
2 ЛШ,12 ПЛ,5 ФА,10 Комјунити Шилд,4 пивски куп да не набројувам уште од светските купови.... :)
Мрзам вакви споредби кој колку титули има,но преку таквото од вас и вашите 5 титули во ЛШ и како Јунајтед не е најдобар тим на островот последните 20 години!
За да бидеш најдобар треба да освојуваш ;)
1.А значи само за толку? Оти не на пример последниве 100 години?
2.И зошто само во последниве 20 години? Оти вас така ви одговара? Оти да не на пример во последниве 50 години? Пошто имаше еден период кај што ние освојувавме а вие немавте титула 27 години.....оти не така?!

Член од
25 јули 2010
Мислења
7.382
Поени од реакции
2.398
Во првиот пост кој ми го цитираше напишав колкави цитрони ми ги напраивте со тоа кој колку титули има (муабет што обавезно иде на неколку недели) и колку ме нервира кога некој навредува и генерализира. Ти со твојот пост ги направи и двете. Не бев сигурен дали ме реметиш за постот или воопшто не ми го разбра. Со вториот пост, ми докажа дека не си ме разбрал. Мојата дискусија завршува тука. Немам потреба да коментирам веќе на темава и така се повторуваат истите мислења цело време.

Паметњакович...

Peace out!
Другарче,твојот тим т.е. навивачи нивни ова го почнале? Не сме извале ние .. демек ко че освојме 18 титиули да се вратиме..
Еве освојвме 19 титули па ете сме .... И секако заслужувате ремет, ако се нервираш,да си заминам од форумов а? :icon_lol:

Член од
4 февруари 2009
Мислења
7.733
Поени од реакции
7.549
1.А значи само за толку? Оти не на пример последниве 100 години?
2.И зошто само во последниве 20 години? Оти вас така ви одговара? Оти да не на пример во последниве 50 години? Пошто имаше еден период кај што ние освојувавме а вие немавте титула 27 години.....оти не така?!
Твојот муабет се сведува на: "Не е важно што имам помал кур од тебе, важно дедо ми на времето имал поголем кур од дедо ти"

Johnny B

Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.702
Поени од реакции
11.939
Твојот муабет се сведува на: "Не е важно што имам помал кур од тебе, важно дедо ми на времето имал поголем кур од дедо ти"
Ова ти е безврска

GTFO

Pushing the button
Член од
3 април 2009
Мислења
5.654
Поени од реакции
4.579
Викендов се играат 2 натпревари меѓу екипите од топ 6,а вреди да се спомене и натпреварот Њукасл-Сандерленд (дербито на северот од Англија).

ЛИВЕРПУЛ-АРСЕНАЛ
На Енфилд Ливерпул го пречекува Арсенал.Кај Ливерпул поради повреди ке отсуствува Агер,а неизвесен е и Џерард.. Мојата прогноза е дека натпреварот ке заврши Х (иначе ке навивам за победа на Ливерпул)
САБОТА 13:45 СПОРТ КЛУБ

ТОТЕНХЕМ-МАНЧЕСТЕР ЈУНАЈТЕД
Во другиот "дерби натпревар" Тотенхем го пречекува Јунајтед.Кај Тотенхем поради повреди ке отсуствуваат Бејл и Вокер..Мислам дека натпреваров ке заврши со победа на гостите (ке навивам за Тотенхем ама немаат некои поголеми шанси од Х :cautious::cautious:)
НЕДЕЛА 17:10 СПОРТ КЛУБ

ЊУКАСЛ-САНДЕРЛЕНД
Според мене овој натпревар ке биде поотворен и ке се игра напаѓачки фудбал 90 минути,а со тоа ке биде и поинтересен од 2та гореспоменати натпревари. Мој тип ЧИСТ 1 !! Њукасл секогаш го давале максимумот на ова дерби и очекувам Ба и Сисе да ја наполнат мрежата на Сандерленд..
НЕДЕЛА 13:00 СПОРТ КЛУБ

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Темава е Премиер, за пивскиот куп имаш посебна тема. Фрустрациите сочувај ги за себе!

Секој фан што го познавам се чалами со тие фамозни 18 титули, а ниту еден не знаел што е топка или не бил роден кога ја освоиле последната.... која мизерија :tapp:
АБЕ ќе се чаламам БЕ, тие 18 титули ми даваат енормно право да го правам тоа. Што ако јас во животов не сум играл никогаш фудбал, не смеам да навивам и да се ЧАЛАМАМ за големината на "мојот" клуб, а?! Не смеам да гледам филмови, зошто не сум актер, а?!

На крајно мизерен начин пробуваш да го умртвиш муабетот.

Него, ајде повели, во темата за пивскиот куп, да дискутираме, ако имаш за што....имаш? Уствари не, ајде повели на секоја тема да дискутираме, да си ги мериме со освени трофеи.....на која сакаш?

П.С. Ако планираш да го продолжи муабетот, "почести ме" со ПП, да не дуеме на темава....ќе се жртвувам за останатите членови да не добиваат како мене, нагон на повраќање.

П.П.С. Самата споредба на трофеи на овие два тима е крајно комична и ја губи објективноста од самиот старт...ама ај.

GTFO

Pushing the button
Член од
3 април 2009
Мислења
5.654
Поени од реакции
4.579
ДЕРБИ НА КОЛОТО: ЛИВЕРПУЛ - АРСЕНАЛ

Можни стартни 11:

Ливерпул
повикани уште: Дони, Аурелио, Родригез, Коатес, Кајт, Спиринг, Шелви, Кели, Фланаган, Белами, Робинсон, Коади.
неизвесен: Џерард.
повредени: Агер, Лукас.
суспендирани: /
последен натпревар: Пораз од Манчестер Јунајтед (2-1)
водечки стрелци: Белами, Суарез (6)
Арсенал
повикани уште: Алмуниа, Фабиански, Чембрлејн, Парк, Џуру, Шамак, Џенкинсон, Микуел, Диаби, Жервињо.
неизвесни: Ван Перси, Росицки, Вермален.
повредени: Вилшер, Ремзи, Сантос, Мертесакер, Кокелин, Скилачи.
суспендирани: /
последен натпревар: Победа над Тотенхем (5-2)
водечки стрелец: Ван Перси (23)

Некои интересни факти во пресрет на натпреварот:
* На последните шест натпревари помеѓу овие две екипи, дури шест голови биле постигнати во 90 минута или во судиското продолжение.
* На споменатите шест дуели имало четири црвени картони, два пенали и два авто голови.
* На последните 20 гостински натпревари, Арсенал само 4 пати ја сочувал мрежата празна.
* Шест од последните деcет натпревари помеѓу овие две екипи завршиле со нерешен резултат.
* Ливерпул го има најлошиот процент на реализација во лигата, реализирајќи само 8.6 % од направените шанси.

Johnny B

Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.702
Поени од реакции
11.939
АБЕ ќе се чаламам БЕ, тие 18 титули ми даваат енормно право да го правам тоа. Што ако јас во животов не сум играл никогаш фудбал, не смеам да навивам и да се ЧАЛАМАМ за големината на "мојот" клуб, а?! Не смеам да гледам филмови, зошто не сум актер, а?!

На крајно мизерен начин пробуваш да го умртвиш муабетот.

Него, ајде повели, во темата за пивскиот куп, да дискутираме, ако имаш за што....имаш? Уствари не, ајде повели на секоја тема да дискутираме, да си ги мериме со освени трофеи.....на која сакаш?

П.С. Ако планираш да го продолжи муабетот, "почести ме" со ПП, да не дуеме на темава....ќе се жртвувам за останатите членови да не добиваат како мене, нагон на повраќање.

П.П.С. Самата споредба на трофеи на овие два тима е крајно комична и ја губи објективноста од самиот старт...ама ај.
Не бе ќе се жртвуваш. Не те давам тебе :D .....ако има проблем дечкото еве нека повели уште ќе подискутираме :coffee: Па можеби и ќе го решиме проблемот

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom