Barclays Premier League Season 2011/2012

Кој ќе ја освои оваа година Премиер Лигата ???

• Вкупно гласачи
    223
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
S

Stivie G

Гостин
Во 4 години имавме 3 финалиња... јбг..... се губиме.... во право си .. блиску бевме до целта,но сепак далеку.
Да ги победевте и 3 сега слободно ќе можете да се мерите, вака ништо не бидува :P.

Член од
25 јули 2010
Мислења
7.382
Поени од реакции
2.398
Да ги победевте и 3 сега слободно ќе можете да се мерите, вака ништо не бидува :P.
Море чоек,смешни сте и то е факт, се дупевте со Премиер лига, сеа ве стигнавме и сеа на друго вртите, ха ха ха ко малине деца правите....

S

Stivie G

Гостин
Море чоек,смешни сте и то е факт, се дупевте со Премиер лига, сеа ве стигнавме и сеа на друго вртите, ха ха ха ко малине деца правите....
Не сме ние криви шо имаме богата историја :sneaky:.

S

Stivie G

Гостин
Не сте криви и самите нејчите ама самото од внатре ве тера , како да речам виша сила :pos:
Дефинирај ми шо имаш да кажеш, а не тука виши-миши сили, од внатре не терало. Глупости.

Член од
25 јули 2010
Мислења
7.382
Поени од реакции
2.398
Не ти е лесно, впречем не ти е ни прв пат.
Како на пример што?
Кога че треба да ти изџвакам и само да го голтнеш?
Стави си прст на глава и размисли.
Чути си трај си Луверпул нема намирисано 20 год. титула, па уште ми дели правда овде.
Ој таму чути си крцкај си.
Како што има во одредени теми во другиве лиги фанови па си чутат,вие овде прпачи сето кој од кој. И да те прашам.... си видел ли некогаш како Ливерпул освојува премиер лига титула? :icon_lol:

S

Stivie G

Гостин
Како на пример што?
Кога че треба да ти изџвакам и само да го голтнеш?
Стави си прст на глава и размисли.
Чути си трај си Луверпул нема намирисано 20 год. титула, па уште ми дели правда овде.
Ој таму чути си крцкај си.
Како што има во одредени теми во другиве лиги фанови па си чутат,вие овде прпачи сето кој од кој. И да те прашам.... си видел ли некогаш како Ливерпул освојува премиер лига титула? :icon_lol:
Како на пример да се умешаш секаде каде шо не ти е местото, прав падобранец си
Ти мене ќе ми кажуваш да Чутам? Дај не биди патетичен.
И што сега тоа со подигнувањето на титула мислеш интересен си?Ама ајде че ти одговорам, не сум видел, ама се надевам дека че видам.

Член од
25 јули 2010
Мислења
7.382
Поени од реакции
2.398
Како на пример да се умешаш секаде каде шо не ти е местото, прав падобранец си
Ти мене ќе ми кажуваш да Чутам? Дај не биди патетичен.
И што сега тоа со подигнувањето на титула мислеш интересен си?Ама ајде че ти одговорам, не сум видел, ама се надевам дека че видам.
Бре бре , јас ако сум падобранец ти си Ултра Трол! со то албумчињата од времето на Тито , само ми клавате сликички.
Па ќе чутиш и ќе трпиш,тоа е реалноста.
Е то сакав да го слушнам.... да си бидиш малце реален, и да ако јас не сум интерсен, ти пак ги отекуваш со 5 ,5,5,5,5,5 кога до вчера се фалеја со 18 :icon_lol:

S

Stivie G

Гостин
Тешко да има поголем трол од тебе. Ни те цитирав ни ништо, ми се умешуваш во дискусија, не само мене и на многу други.
А за Чутање, чутам каде шо треба а не како тебе да ставам зачин во секоја каша.

Член од
25 јули 2010
Мислења
7.382
Поени од реакции
2.398
Тешко да има поголем трол од тебе. Ни те цитирав ни ништо, ми се умешуваш во дискусија, не само мене и на многу други.
А за Чутање, чутам каде шо треба а не како тебе да ставам зачин во секоја каша.
Па нели форумов е за то бе за разменување на мислења и сл.?
Или не сакаш да те цитирам пошто веќе не знаеш кај тераш....?

S

Stivie G

Гостин
Па нели форумов е за то бе за разменување на мислења и сл.?
Или не сакаш да те цитирам пошто веќе не знаеш кај тераш....?
:facepalm: Ај терај си, џабе ме цитираш кога не знаеш зашо уопште ме цитираш. Ако имаш цел за цитирањето у редо е работта ама така како шо ти улетуваш без причина не е баш у ред. И ти си тој шо не знае кај тера, бидејки ми се криеш кога снемуваш аргументи. И доста беше со тебе, бидејки уопште дускисијата нема цел.

Член од
25 јули 2010
Мислења
7.382
Поени од реакции
2.398
:facepalm: Ај терај си, џабе ме цитираш кога не знаеш зашо уопште ме цитираш. Ако имаш цел за цитирањето у редо е работта ама така како шо ти улетуваш без причина не е баш у ред. И ти си тој шо не знае кај тера, бидејки ми се криеш кога снемуваш аргументи. И доста беше со тебе, бидејки уопште дускисијата нема цел.
Немам аргументи? За што аргументи,дека си играте нати го дај ми го , до вчера вака , од денеска вака, дај ние да се фалиме со Шефилд купови хм?

acetetovo

Македонец!
Член од
1 мај 2007
Мислења
4.002
Поени од реакции
2.375
Аман бе, досадивте!

Дај отворете тема за трофеи па таму расправајте се!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom