S
Stivie G
Гостин
Да ги победевте и 3 сега слободно ќе можете да се мерите, вака ништо не бидува .Во 4 години имавме 3 финалиња... јбг..... се губиме.... во право си .. блиску бевме до целта,но сепак далеку.
Да ги победевте и 3 сега слободно ќе можете да се мерите, вака ништо не бидува .Во 4 години имавме 3 финалиња... јбг..... се губиме.... во право си .. блиску бевме до целта,но сепак далеку.
Море чоек,смешни сте и то е факт, се дупевте со Премиер лига, сеа ве стигнавме и сеа на друго вртите, ха ха ха ко малине деца правите....Да ги победевте и 3 сега слободно ќе можете да се мерите, вака ништо не бидува .
Не сме ние криви шо имаме богата историја .Море чоек,смешни сте и то е факт, се дупевте со Премиер лига, сеа ве стигнавме и сеа на друго вртите, ха ха ха ко малине деца правите....
Не сте криви и самите нејчите ама самото од внатре ве тера , како да речам виша силаНе сме ние криви шо имаме богата историја .
Дефинирај ми шо имаш да кажеш, а не тука виши-миши сили, од внатре не терало. Глупости.Не сте криви и самите нејчите ама самото од внатре ве тера , како да речам виша сила
Како на пример што?Не ти е лесно, впречем не ти е ни прв пат.
Како на пример да се умешаш секаде каде шо не ти е местото, прав падобранец сиКако на пример што?
Кога че треба да ти изџвакам и само да го голтнеш?
Стави си прст на глава и размисли.
Чути си трај си Луверпул нема намирисано 20 год. титула, па уште ми дели правда овде.
Ој таму чути си крцкај си.
Како што има во одредени теми во другиве лиги фанови па си чутат,вие овде прпачи сето кој од кој. И да те прашам.... си видел ли некогаш како Ливерпул освојува премиер лига титула?
Бре бре , јас ако сум падобранец ти си Ултра Трол! со то албумчињата од времето на Тито , само ми клавате сликички.Како на пример да се умешаш секаде каде шо не ти е местото, прав падобранец си
Ти мене ќе ми кажуваш да Чутам? Дај не биди патетичен.
И што сега тоа со подигнувањето на титула мислеш интересен си?Ама ајде че ти одговорам, не сум видел, ама се надевам дека че видам.
Па нели форумов е за то бе за разменување на мислења и сл.?Тешко да има поголем трол од тебе. Ни те цитирав ни ништо, ми се умешуваш во дискусија, не само мене и на многу други.
А за Чутање, чутам каде шо треба а не како тебе да ставам зачин во секоја каша.
Ај терај си, џабе ме цитираш кога не знаеш зашо уопште ме цитираш. Ако имаш цел за цитирањето у редо е работта ама така како шо ти улетуваш без причина не е баш у ред. И ти си тој шо не знае кај тера, бидејки ми се криеш кога снемуваш аргументи. И доста беше со тебе, бидејки уопште дускисијата нема цел.Па нели форумов е за то бе за разменување на мислења и сл.?
Или не сакаш да те цитирам пошто веќе не знаеш кај тераш....?
Немам аргументи? За што аргументи,дека си играте нати го дај ми го , до вчера вака , од денеска вака, дај ние да се фалиме со Шефилд купови хм?Ај терај си, џабе ме цитираш кога не знаеш зашо уопште ме цитираш. Ако имаш цел за цитирањето у редо е работта ама така како шо ти улетуваш без причина не е баш у ред. И ти си тој шо не знае кај тера, бидејки ми се криеш кога снемуваш аргументи. И доста беше со тебе, бидејки уопште дускисијата нема цел.