Кој е тој Бренфорд бе?Ајде ке замолам некој фан клуб бренфорд има провокации од навивач на CARLISLE
Средено. Во иднина припази на речникот, во спротивно и ти ќе бидеш санкциониран.Чистете ми го јувеперсемпре од тема Фан Клуб Милан !
Значи пред важни мечеви од ЛШ ич не ми е по кејф да глеам членови ко него како ми изиграваат паметни!
Благодарам однапред.
Едитирано од модератор: Несоодветен јазик.
Искрено не се ни сеќавам шо пишав ама океј,фала на предупредување а воедно и предупреди си ги падобранците од твој фан клуб.Средено. Во иднина припази на речникот, во спротивно и ти ќе бидеш санкциониран.
Си доби тој официјална опомена а нареден пат ако се повтори ќе одмара од форумот, не се секирај не сум пристрасен кон јувенташите, доколку заслужуваат адекватно и ќе бидат казнети од моја страна. Ти не навредувај, барем не јавно. Само за тебе лошо си правиш, ја разбирам фрустрацијата ама ништо не добиваш со тоа само лоша слика оставаш за себе кај другите членови. По приватни пораки колку сакате вреѓајте се, али јавно нема да биде толерирано. Пријавувај ги провокациите и навредите во иднина, ние ќе средиме.Искрено не се ни сеќавам шо пишав ама океј,фала на предупредување а воедно и предупреди си ги падобранците од твој фан клуб.
Патем нема да припазам на речник со такви падобранци,санкционирај следна прилика шо да ти речам.
Исто така ако ме фатиш мене у друг фан клуб да провоцирам банирај ме без објаснување.
Океј е,ќе бидам искулиран и ќе пријавувам.Си доби тој официјална опомена а нареден пат ако се повтори ќе одмара од форумот, не се секирај не сум пристрасен кон јувенташите, доколку заслужуваат адекватно и ќе бидат казнети од моја страна. Ти не навредувај, барем не јавно. Само за тебе лошо си правиш, ја разбирам фрустрацијата ама ништо не добиваш со тоа само лоша слика оставаш за себе кај другите членови. По приватни пораки колку сакате вреѓајте се, али јавно нема да биде толерирано. Пријавувај ги провокациите и навредите во иднина, ние ќе средиме.
Нема правда другар, а?Зошто сум казнет со перманетен бан ?од темата на вардар скопје каде згрешив кого навредиш ...
Вистината знам дека боли но јас никаде не згрешив во псотовите и не прекршив ниту едно правило на форумот !
Јас знам од секогаш велев дека форумот е чисто скопски и не му одговара коаг се зборува против нивните брендови и против нивната метропола ама тоа еНема правда другар, а?
Тоа е друже, НЕЗАВИСНА И АВТОНОМНА БИТОЛА само спасот еЈас знам од секогаш велев дека форумот е чисто скопски и не му одговара коаг се зборува против нивните брендови и против нивната метропола ама тоа е
Прајте мајтап ама ова го нема никаде ! Па во споствена држава и наш форум да се осеќаш како граѓанин од 3 ред !Зошто ? Само заради тоа што некој нема разумни одговори на моите постови и налет друго нема никава опомена заради некоја провокација или навреда туку директно перманетен бан за ништо а јас се жалев за една слика на сите можни места и се уште ен избршана арно темаат е подзаборавена па сликата нема никаква улогаТоа е друже, НЕЗАВИСНА И АВТОНОМНА БИТОЛА само спасот е