Проблеми со Windows XP

• Креатор на темата Креатор на темата Seniorita
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
пс: предложете некој антивирус, по можност со serial number :P да не е трајл верзија -.-

пс: предложете некој антивирус, по можност со serial number :P да не е трајл верзија -.-

eset 5 имаш крак purefix и преку safe mode ке го активираш и ке ти биде неограничено

eset 5 имаш крак purefix и преку safe mode ке го активираш и ке ти биде неограничено
Антивирусна со крак ти е исто како да немаш антивирусна, или пак само слаба заштита имаш стаено. Боље стави си некоја фри верзија која верувај подобро ќе те заштити од кракираната.

Антивирусна со крак ти е исто како да немаш антивирусна, или пак само слаба заштита имаш стаено. Боље стави си некоја фри верзија која верувај подобро ќе те заштити од кракираната.

ја до сеа 10-на години сум немал проблем :)

средени се проблемите благодарение на Petok, кој по ПП ми прати доста добра верзија на WinXP! :)

пре-форматиран, со ставен Microsoft security essentials ..

фала и на другите! :)

дечки извините незнаев ни јас кај да се обратам , и јас имам проблем со компјутерот.
Зошто кога отворам mozila firefox по некое време , не се гледа ништо , слики на фб , букви ништо , па морам да го рестартирам ПЦ од поново за све да биде во ред , исто и тако оддеднаш ми закочи пц и само ми се рестартира , па прашував едно другарче па вика windows 7 инсталирам , а ја поим немам ( го извадив преку замунда и после преку торент ) после натака незнам како ...
Тоа стално ми се случува, секој ден, и кога играм ДОТА закочи ми .... може помош малку ....

И онака ти е тазе форматиран па форматирај наново и инталирај Авастот и онака е бесплатен а и добро си ја врши основната намена со РАЗУМНО* користење на компјутеро

*пази што отвараш од ХХХ страници :D Едит-I AM SOOO LATE :D

Темава иде под клуч. Останатите прашања, поставувајте ги тука.
Ич не ми иде за секој проблем со Windows (освен ако не е премногу специфичен) да се отвара посебна тема.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom