Manchester United v Liverpool; 11-02-2012; Kick off: 12:45; Day 25 Old Trafford

Како ќе заврши натпреварот

• Вкупно гласачи
    124
Статус
Затворена за нови мислења.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Ова беше за црвен...ја допре топката прв Фердинанд, но Суарез сеуште беше сам пред гол во 100% ситуација пред Фердинанд да го покоси.

Како нема фаул кога го собори во изгледна ситуација? Уште еднаш, Фердинанд не ја одби топката силно и Суарез сеуште беше во ситуација за гол, т.е. најблиску до топката во 1 на 1 со Де Геа.
Абе ја те знам дека едвај чекаш некоја ваква ситуација ама не си во право.

https://twitter.com/#!/BBCMOTD/status/168326913327235072

Goalless at half-time. Suarez hoofs ball away on the whistle, angry that he didn't get a fk against Ferdinand. Replays show Rio got the ball.

Киска

S

Stivie G

Гостин
Добро де, да не каже човек нешто, одма како оси ме нападнаате ;). За мене имаше фаул и крај.

Член од
12 декември 2007
Мислења
4.829
Поени од реакции
10.219
Па нормално кога ќе се смеат кога се екс играчи на Јунајтед. Као они репер за објективност се нешто. Ако не го покосеше ќе беше сам против Де Геа. Тоа е тоа, без дискусии.

Логикс

Gooner
Член од
17 септември 2007
Мислења
7.358
Поени од реакции
2.290
There was trouble in the tunnel at half-time too, according to Sky Sports. Patrice Evra tried to speak to Luis Suarez but Martin Skrtel got involved and the incident escalated. There was a scrum involving several players, stewards and the police and it took both teams about five minutes to get into the dressing rooms.

Интервенција имало од страна на обезбедувањето...:pos:

Ivica^

Confident Liar
Член од
14 август 2007
Мислења
11.430
Поени од реакции
16.737
Зборувам за продолжението на акцијата. Првиот старт е ок, ја допре топката. НО СУАРЕЗ СЕУШТЕ БЕШЕ НАЈБЛИСКУ ДО ТОПКАТА ВО ЧИСТА ГОЛ СИТУАЦИЈА А ФЕРДИНАНД ГО ПОКОСИ. И немој за фудбалски познавања, повеќе време имам поминато во гледање фудбал отколку ти што имаш спиено во животот.
Супер, ќе ти дадеме плакета од форумов за фудбалски познавања.

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
Па дали има погадно суштество на планетата од Суарез??..онај стварно е ретардиран Евра на почетокот му пушта рака за поздравување тој како некој идиот го одбива..доста е виновен па и се лути..смрдена личност..можеби е играчина ама како личност е нула..типичен јужноамерикански дебил..па уште кога ќе ја направи онаа грдата цинична фаца за некој несвирнат фал над него ми се гади..иначе се надевам дека второто полувреме ќе заврши 3-0 во корист на Манчестер па да му ја видам таа фацата никаква на Суарез на крајот од мечот и евра да постигни хет трик и пред него да се радва...!

Eric The King

Why always us!:)
Член од
21 април 2010
Мислења
3.297
Поени од реакции
1.245
Еве го РУНИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИ

Нека цркни сега дабарот, се да му спо*бам!

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.061
Поени од реакции
45.838

Јунајтед

Indifferent
Член од
5 јануари 2009
Мислења
3.974
Поени од реакции
1.622
Полни гиииииииииииииииии !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

According to Sky Evra went to confront Suarez and was blocked by Skirtelle which sparked a bit of a melee involving both teams, police and stewards, took 5 minutes to break it all up.

Член од
17 август 2011
Мислења
256
Поени од реакции
184
НЕ И ДАДЕ НИТУ ДА ПАДНЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ
ЅВЕР

Чекич

Мајкл Оливер судиски боготац
Член од
16 октомври 2007
Мислења
3.998
Поени од реакции
6.305
Па дали има погадно суштество на планетата од Суарез??..онај стварно е ретардиран Евра на почетокот му пушта рака за поздравување тој како некој идиот го одбива..доста е виновен па и се лути..смрдена личност..можеби е играчина ама како личност е нула..типичен јужноамерикански дебил..па уште кога ќе ја направи онаа грдата цинична фаца за некој несвирнат фал над него ми се гади..иначе се надевам дека второто полувреме ќе заврши 3-0 во корист на Манчестер па да му ја видам таа фацата никаква на Суарез на крајот од мечот и евра да постигни хет трик и пред него да се радва...!
има евра и фердинанд ... хет трик на руни иначе добро си погодил :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom