Frustracii frcat na site strani... Ne gledas deka Murinjo so tie placki si go zastituva timot? Posle sekoe El klasiko ke izleze vesnik so prikazna deka taj i taj igrac potfrlil, ne e dostoen za Real i dalje. Toa e ogromen pritisok nad igrac, pa i mesi neka e, gledas deka go rebrat nonstop za Argentina pa se vrakja nazad i gleda se sam da napravi samo da ne go zamarat. E so tie placki Murinjo si go zima pritisokot nad sebe i pravi mnogu iako ti si slep za da zabelezis. E sea so Inter i so Celzi kazi mi kolku grubi fauli pravea nad vas? Real ima istorija so Barselona i normalno deka ke ima zgolemena doza na nervoza, osobeno kaj Real poso poslednite 3 godini e vo uloga na gubitnik. Ramos kurleto kako defanzivec nikogas ne e bil nezen, ni na svetsko a so Barsa uste pomalku, edinstveno problem mu e so se izglupira nad 5:0 pobedata preklani, a toa so nemozea da go pominat sinokja ne go pravi gomnar ama ic, trazi vina u vasite. Lass nikogas ne odi so namera da povredi nekoj na El klasiko, on e destruktivec tipicen i fauli se 80% od onoa so mu e zadaca, neznam so ocekuvas od nego ama balet nema da igra nikogas. Za site drugi vo belo, mislam Kasiljas e poim za ubiec, so sekoj start ide na ubistvo, tipicen poim za brutalnost
. Za Pepe pisuvav nekolku posta nanazad, ako baras vina baraj u nego, toj bukvalno gi tepa vasite, i ja nikako ne go opravduvam. A so toa deka ne ste fer, pa naj PEDERSKITE potezi u fudbalot gi pravite be ej GLUMA. Tesno vi se vidi i gotovo Buskec stara prica lezi na teren po 20 minuti, sekoj faul e obid za iskaruvanje na oko. Pa nemoj da me jebes bre, da e u maalski fudbal ima da go tepat kako magare. I imas video deka glumese vcera, ako si ja gledal istata utakmica so jas ja imam gledano.