Хип хоп културата во Македонија

statusQuO

Модератор
Член од
18 јуни 2008
Мислења
13.038
Поени од реакции
7.617
Не ми се свиѓа дечково. За мене слаткар е т бест. Многу е луд. А овој е нормален :(
Само оваа од слаткар, другите не му ги важам.
Штета што не е позната....уствари, топ ми е шо не е позната.

Рудници и

ООЗТ Рудници и железарница - Скопје
Член од
9 декември 2009
Мислења
12.162
Поени од реакции
18.203
Само оваа од слаткар, другите не му ги важам.
Штета што не е позната....уствари, топ ми е шо не е позната.
Кој рече дека не е позната :D За разлика од ова денешново Екстра екстра...жално колку е лошо како бандини да станал во таа *песна*

statusQuO

Модератор
Член од
18 јуни 2008
Мислења
13.038
Поени од реакции
7.617

Рудници и

ООЗТ Рудници и железарница - Скопје
Член од
9 декември 2009
Мислења
12.162
Поени од реакции
18.203
Член од
21 август 2011
Мислења
5.064
Поени од реакции
5.665
Ќе се убијам какви фраерки дискутираат на хип хоп култура :facepalm:

http://forum.kajgana.com/threads/Турбо-фолк.57475/

Иако некои викат не сум долго на кајгана демек немам право да пишам тема оти одма сите се местст да ме тепат јас да си питам и кажам омилена музика ми е турбо фолкот српскиот. Многу го мразат. Мене мама и тате на таа музика ме пораснаа. Шо ќе кажете. Омилена пеачка ми е лепа Брена пеач Синан Сакич. Ај поздрав и уште нешто груби коментари не враќам за да нема препуцување.
ОН;

Член од
12 декември 2010
Мислења
4.346
Поени од реакции
3.754
Од „Кутија“ дефинитивно Дејнџа ми е врвот.

M

Macedonian-Sun

Гостин
Ќе се убијам какви фраерки дискутираат на хип хоп култура :facepalm:

http://forum.kajgana.com/threads/Турбо-фолк.57475/

Зарем ти ќе ми судиш за шо да дискутирам. Смешен си. Ако обожавам друг вид на музика не значи незнам да ценам хип хоп.
Ко го слушав Еминем ти кај беше? :)

ОН;

Џони.

Не е Џони.
Член од
4 ноември 2009
Мислења
1.554
Поени од реакции
1.037

Rbeatz

Слакер
Член од
13 август 2009
Мислења
169
Поени од реакции
99

Врет, никој не можи да ти кажува дали да идиш тука или не. Али мислам дека е подобро за тебе да не го правиш тоа. Одамна го неам ова ниско понашање видено на оваа тема и вакви ниски коментари. Првин идиш со песна на слаткар и после ни враќаш со аргументот, кога го слушав јас Еминем ти кај беше. Извини али претпоставувам Слаткар, Еминем, 50 Cent ти е репертоарот од хип хоп што го слушаш. Без навреда, али никој од нас тука не слуша хип хоп што се врти на MTV. Би требало само малце повеќе респект да имаш спрема тебе и нас - напнати турбофолк коментар, не вреѓаш сите тука. Слушај шо ти душа сака, али жити бога немој тука да доаѓаш со муабетот кога го слушав јас Еминем ти кај беше. Можеби не ни требаше да враќам на ова али вистина твоево понашање е ..... разочарувачки ниско

честа

Спор
Член од
25 септември 2008
Мислења
1.317
Поени од реакции
1.033
Не слушаш хип хоп, тоа е култура, рап слушаш, еден дел од неа.
Џст ту сеј. :)

Kajgana Shop

На врв Bottom