Зошто македонските момци не фаќаат албанки за девојки?

Член од
30 март 2010
Мислења
1.441
Поени од реакции
400
Абе ти можеш да викаш тука на форум свашта!
И да има некој похрабар, џабе ќе му е.
Јас живеам во такво место, кај што има повеќе Албанци отколку Македонци. И имам многу многу другарки Албанки, и знам ич око не фрлаат на Македонците.
Зошто ?
Затоа што не сакаат да си прават проблеми самите на себе. ;)

O

Orion.

Гостин
ЗОШТО?
албанкиве не само што редко се мешаат него и овие нашиве се плашат вообшто да ги погледнат,тоа го знам од многу примери што лично сум ги видел!

имам видено како македонци завршуваат во градска заради идење со македонки кои им се свиѓале на албанци,а за евентуално заебавање со албанка ќе те снема тебе и цела фамилија до трето колено...

тоа е,македонче
Ако ти си пиќе не мора да значи дека сите дечки македонци се такви, не генерализирај:)

Мене лично никогаш не ми правеле мерак албанките, македонките се поубави, ФАКТ.
Албанките имаат некои ориентални фацијални црти кои воопшто не ми прават мерак...

Член од
29 август 2008
Мислења
2.646
Поени од реакции
931
Кај нас се така поставени работите иначе на друго место каде луѓето се поеманципирани не верувам дека би претставувало некаков проблем.
Од свое искуство, другар и се пушташе на наше девојче и нешто на шала на смеа ја навреди.И оваа беше во друштво со албанци, босанци итн и толку нафурана им сврте два муабета и за 5 мин во парк 20 луѓе се собраа да го тепаат. Среќа во несреќа се најдовме маалски деца па го извадивме жив :)

Член од
17 декември 2008
Мислења
4.232
Поени од реакции
3.868
Реално,ако збориме зошто само се муваат,или се тит во некое ќоше! :)

Kaiser

Hidden Fortress
Член од
6 мај 2011
Мислења
3.202
Поени од реакции
2.443
Верата претставува проблем не етничката припадност. Муслимани со Христијани во суштина кај нас не се мешаат. Од Албанка христијанка не верувам дека било кој би избегал ако е згодна и му се свиѓа.

Член од
17 декември 2008
Мислења
4.232
Поени од реакции
3.868
Верата претставува проблем не етничката припадност. Муслимани со Христијани во суштина кај нас не се мешаат. Од Албанка христијанка не верувам дека било кој би избегал ако е згодна и му се свиѓа.
А нашине можат со раширени нозе да ги чекаат(имам видено и со свои очи).А имам и видено ''водење љубов‘‘ помеѓу македонец и албанка.Застанале до еден трансформатор се распискале мислиш ги коле некој..:facepalm:

Kaiser

Hidden Fortress
Член од
6 мај 2011
Мислења
3.202
Поени од реакции
2.443
А нашине можат со раширени нозе да ги чекаат(имам видено и со свои очи).А имам и видено ''водење љубов‘‘ помеѓу македонец и албанка.Застанале до еден трансформатор се распискале мислиш ги коле некој..:facepalm:
Секако е така ама врски што завршиле со брак се бројат на прсти додека да бевме иста вера мешан брак немаше да биде ништо чудно додека е денес (и ќе остане) во рамки на егзотика.

Член од
30 јануари 2005
Мислења
7.397
Поени од реакции
1.308
биди храбар ти и иди фати некоја..никој не ти брани..Кој се изгорел еднаш не пробува пак сигорно.Не се пички македонците,неам страв ќутек да изедам..али кај што играат ножеви и калаши не се мешај..не вреди толку проблеми за ништо,ко да нема убави македонки па ке испробуваш што би било коа би идел со албанка.
Наведната глава, сабја не ја сече... не е од сеа поговоркава, со векови е... ;)

Член од
3 октомври 2011
Мислења
170
Поени од реакции
64
еве ја би фатил женцка албанка ама да е убава,фина,дарежливаичсрамежлива па ако има некоја нека ми пише ич гајле да си нема одма ја љубамo_O
--- надополнето: 22 декември 2011 во 12:42 ---
Абе ти можеш да викаш тука на форум свашта!
И да има некој похрабар, џабе ќе му е.
Јас живеам во такво место, кај што има повеќе Албанци отколку Македонци. И имам многу многу другарки Албанки, и знам ич око не фрлаат на Македонците.
Зошто ?
Затоа што не сакаат да си прават проблеми самите на себе. ;)
а во такво место кај што живееш ти македонкиве наши дали фрлаат око на албанци?

Член од
2 декември 2010
Мислења
93
Поени од реакции
28
Не мојш да фатиш Албанка, зато вака викаш.
Страв ти е! :ROFLMAO:
--- надополнето: 21 декември 2011 во 20:41 ---

Тоа болдот валда не ќе да е.

Тоа црвеното, јест батка.. (y)

Ќе да е , ќе да е ... помини покрај албанска училна и ќе видиш
--- надополнето: 22 декември 2011 во 15:29 ---
не сум од источниот дел .. од северниот сум :) т.е. од скопје па така да ..................

Член од
30 март 2010
Мислења
1.441
Поени од реакции
400
Ќе да е , ќе да е ... помини покрај албанска училна и ќе видиш
Не мора да поминам покрај училница, кога се дружам со Албанки, ги знам како хигиенски и никоја не смрди!
Напротив купуваат многу скапи козметички препарати и секој ден се во козметичките салони.
Повеќе можеш да видиш Албанки во козметичките салони отколку Македонки. :)

Член од
8 октомври 2011
Мислења
249
Поени од реакции
65
zatoa sto ne se tolku ubavi kako makedonkite te. ne se ic ubavi poveketo.....posle zatoasto se povleceni te. doma ne im davaat ni da se druzat so nasi......reliogijata e naj golem problem.......na pr tie ne davaat seks ili nekoi davaat ama usno ili analen te. izigravaat devici,nesmeat da se opustat poradi strogata nivna religija a na nasite sekako ne im se sviga toa...............isl

Член од
2 декември 2010
Мислења
93
Поени од реакции
28
Не мора да поминам покрај училница, кога се дружам со Албанки, ги знам како хигиенски и никоја не смрди!
Напротив купуваат многу скапи козметички препарати и секој ден се во козметичките салони.
Повеќе можеш да видиш Албанки во козметичките салони отколку Македонки. :)
Тоа затоа што македонкиве немаат пари додека пак шиптаркиве .... па пуни се ко брод.

Kajgana Shop

На врв Bottom