- Член од
- 25 јануари 2011
- Мислења
- 2.263
- Поени од реакции
- 5.082
Машко сум сакаш да се опнеме?А видел .??
Зборел и видел не е исто.
Машко сум сакаш да се опнеме?А видел .??
Зборел и видел не е исто.
Форуми > Сеир и игри > Чек дис аут!flame дали ти тоа нас не свати озбилно? или мене ми се причинува злато?
Фала на понуда али по вагините сум јас, не сум по газовите, јбг.Машко сум сакаш да се опнеме?
Па ти ќе даеш газ... нема да ти дадатФала на понуда али по вагините сум јас, не сум по газовите, јбг.
Јас верувам дека ти си опуштена девојка со која може отворено да се разговара на било која тема, но дека си легнала со цел форум не верувам.
За да верува треба да има доказ.Ти си легенда човече!
Мисли позитивно.Само 50 %? Ја ти давам 75 %.Она може,ти можеш,ти сакаш и уште она да сака и готовоМачорка.
50% е готова работа со неа.
Уште она да сака.
OН: Со Nyphadora на песнаваflame дали ти тоа нас не свати озбилно? или мене ми се причинува злато?
ти секогаш си зафатен знаеме немора да кужуваш, ако сакаш ќе ти ја дадам и девојками добро парче е ?Пред нова година со сите тука сингл девојки,после ќе бидам зафатен
I don't break my rules,and i don't go for the girls in relationshipти секогаш си зафатен знаеме немора да кужуваш, ако сакаш ќе ти ја дадам и девојками добро парче е ?
еее на времето кога ми викаа сите да се запишам на курс по англиски јас не ги послушавI don't break my ru les,and i don't go for the girls in relationship
има дечко баталиеее на времето кога ми викаа сите да се запишам на курс по англиски јас не ги послушав
--- надополнето: 21 декември 2011 во 20:17 ---
јас сакам да ја легнам Nymphadora нешто ми се фалеше дека имала добро тело
стеф слушнал ли си за опција швалер?има дечко батали