AHAHAHAHAHAHAHA браво !!!Нимфадора и PillowQeen (за да не се караат де)
Правам план и список со денови, кој, кога и колку време ќе ми одземе. Плус наместо да се палам на вообичаениот начин само ја отварам темава и завршена работа.леле леандро пуста ти... уште броиш колку души ти го спомнаа името на темава или бројката отиуде у облаци па неможеш да пратиш веќе
Шо?!Нимфадора и PillowQeen (за да не се караат де)
Нимфадора и PillowQeen (за да не се караат де)
AHAHAHAHAHAHAHA браво !!!
Процедурално.Шо?!
Љубоморен си ?Процедурално.
Stef иди отруј ги велешанки со твојот шармВелешанки што ви прави тоа топилницата,не ве грее изгледа доволно радиоктивно со олово па барате радиоактивен НеоН
I'd so totally go straight for you my dear.Велешанки што ви прави тоа топилницата,не ве грее изгледа доволно радиоктивно со олово па барате радиоактивен НеоН
Велешанки што ви прави тоа топилницата,не ве грее изгледа доволно радиоктивно со олово па барате радиоактивен НеоН
Stef оваа не е оваа туку овој, некаде го прочитав тоа ама го избришаа, така да нека не те чуди што сакаат да се опнат.I'd so totally go straight for you my dear.
flame дали ти тоа нас не свати озбилно? или мене ми се причинува злато?Процедурално.
Јас мислиш не знам сум зборел со неаStef оваа не е оваа туку овој, некаде го прочитав тоа ама го избришаа, така да нека не те чуди што сакаат да се опнат.
А прочитај го и цитираното од PillowQueen и размисли на што асоцира .
А видел .??Јас мислиш не знам сум зборел со неа