Кого би сакале да легнете од форумов? vol.2 ( Забрането за членови под 18 години!)

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
23 ноември 2011
Мислења
1.656
Поени од реакции
4.295
А стварно сите што се попаливте овде по леандра ја имате видено во живо или на аватарот и се попаливте:)?Ако е толку добра риба дајте и ние поновите на форумов некако да ја дознаеме што квалитети има.

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.562
леле леандро пуста ти... уште броиш колку души ти го спомнаа името на темава или бројката отиуде у облаци па неможеш да пратиш веќе :P
Правам план и список со денови, кој, кога и колку време ќе ми одземе. Плус наместо да се палам на вообичаениот начин само ја отварам темава и завршена работа.

O

Orion.

Гостин
Mila Mina i PurplePuma, не се палеле на атлети, треба некој да им смени мислење и да ги спаси девојките додека е време:icon_mrgr:

Член од
21 август 2011
Мислења
5.064
Поени од реакции
5.665
Велешанки што ви прави тоа топилницата,не ве грее изгледа доволно радиоктивно со олово па барате радиоактивен НеоН
Stef иди отруј ги велешанки со твојот шарм :D

nescafe

за освестување
Член од
27 август 2009
Мислења
604
Поени од реакции
277
Велешанки што ви прави тоа топилницата,не ве грее изгледа доволно радиоктивно со олово па барате радиоактивен НеоН
I'd so totally go straight for you my dear.
Stef оваа не е оваа туку овој, некаде го прочитав тоа ама го избришаа, така да нека не те чуди што сакаат да се опнат.
А прочитај го и цитираното од PillowQueen и размисли на што асоцира .

S

Stef Bachatero

Гостин
Stef оваа не е оваа туку овој, некаде го прочитав тоа ама го избришаа, така да нека не те чуди што сакаат да се опнат.
А прочитај го и цитираното од PillowQueen и размисли на што асоцира .
Јас мислиш не знам сум зборел со неа :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom