Кого би сакале да легнете од форумов? vol.2 ( Забрането за членови под 18 години!)

Статус
Затворена за нови мислења.

RaZ-R

Артилерец
Член од
8 ноември 2009
Мислења
3.414
Поени од реакции
2.550
Со повеќе може ,само со Леандра не...и онака не можам на ред да дојдам,сите се фатиле за неа како слеп за стап

Член од
19 август 2010
Мислења
1.365
Поени од реакции
2.053
А, демек Леандра е топ модел или вие жена немате виденово живот, па се палите на виртуелни ликови?Можеби кога ќе ја видите во живо ќе сакате да избегате:vozbud:

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.562
А, демек Леандра е топ модел или вие жена немате виденово живот, па се палите на виртуелни ликови?Можеби кога ќе ја видите во живо ќе сакате да избегате:vozbud:
Ќе избегаат во патријахатот да ги зацврстат моралните норми и традиционалните однесувања.

Член од
19 август 2010
Мислења
1.365
Поени од реакции
2.053
Ќе избегаат во патријахатот да ги зацврстат моралните норми и традиционалните однесувања.
Којзнае, а можеби кога ќе те видат кошмари ќе имаат.

Леандра сега ако не ебеш нешто во животот никогаш нема:icon_lol:Дека само 4-5 жени има на целиов форум, па затоа сите ти се нафрлиле како прле на магаре.Искористи ја оваа можност и препороди се во идно време:pos:

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.562
Којзнае, а можеби кога ќе те видат кошмари ќе имаат.

Леандра сега ако не ебеш нешто во животот никогаш нема:icon_lol:Дека само 4-5 жени има на целиов форум, па затоа сите ти се нафрлиле како прле на магаре.Искористи ја оваа можност и препороди се во идно време:pos:
Па ти кажувам дека имаат кошмари, после мене одат на бајачи. И информирај се пред да напишеш нешто, на форумов нема човек што го немам легнато, ова овде што пишуваат се само оние што не сум ги дофатила. Но не ми се интересни они, сакам некој патријахален како тебе, да ме врати на вистинскиот пат, да ми ја покаже светлината, да ме препороди. Те молам дај ми ја можноста да го допрам каменото време.

Член од
19 август 2010
Мислења
1.365
Поени од реакции
2.053
Па ти кажувам дека имаат кошмари, после мене одат на бајачи. И информирај се пред да напишеш нешто, на форумов нема човек што го немам легнато, ова овде што пишуваат се само оние што не сум ги дофатила. Но не ми се интересни они, сакам некој патријахален како тебе, да ме врати на вистинскиот пат, да ми ја покаже светлината, да ме препороди. Те молам дај ми ја можноста да го допрам каменото време.
Не сум знаел дека се палиш на Амиши:vozbud: Неможам , таа привилегија ја имаат посебни девојки.Не сакам расипани и “модерни“ девојки во глобала.Не сум јас за тебе:icon_lol:Барај си друг да ти ја полни дундата:pos:

RaZ-R

Артилерец
Член од
8 ноември 2009
Мислења
3.414
Поени од реакции
2.550
Не сум знаел дека се палиш на Амиши:vozbud: Неможам , таа привилегија ја имаат посебни девојки.Не сакам расипани и “модерни“ девојки во глобала.Не сум јас за тебе:icon_lol:Барај си друг да ти ја полни дундата:pos:
ЦАР СИ

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.562
Ме разочара начисто. А таман мислев ќе ми помогнеш да се вратам по божјите патеки.
„Да ти ја полни дундата“ ме укопа со изразов, де кажи уште некој :icon_lol:

nescafe

за освестување
Член од
27 август 2009
Мислења
604
Поени од реакции
277
Хахха, не пишувај вака, некој ќе мисли дека е стварно си легнала со пола форум.

nescafe

за освестување
Член од
27 август 2009
Мислења
604
Поени од реакции
277
Не ме потценувај, цел форум со чесни исклучоци.
Јас верувам дека ти си опуштена девојка со која може отворено да се разговара на било која тема, но дека си легнала со цел форум не верувам.

аллександар

Вечно ненаспан
Член од
5 мај 2006
Мислења
7.381
Поени од реакции
2.522
Не ме потценувај, цел форум со чесни исклучоци.
леле леандро пуста ти... уште броиш колку души ти го спомнаа името на темава или бројката отиуде у облаци па неможеш да пратиш веќе :P

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom