leandra
Модератор
- Член од
- 25 јануари 2007
- Мислења
- 23.641
- Поени од реакции
- 38.562
Биди похрабар, биди маж...ваква реклама сигурно не направиле твоитеНе верувам дека за тројка сум спремен..со овакви лавици како вас..тешко
Биди похрабар, биди маж...ваква реклама сигурно не направиле твоитеНе верувам дека за тројка сум спремен..со овакви лавици како вас..тешко
Ќе избегаат во патријахатот да ги зацврстат моралните норми и традиционалните однесувања.А, демек Леандра е топ модел или вие жена немате виденово живот, па се палите на виртуелни ликови?Можеби кога ќе ја видите во живо ќе сакате да избегате
Којзнае, а можеби кога ќе те видат кошмари ќе имаат.Ќе избегаат во патријахатот да ги зацврстат моралните норми и традиционалните однесувања.
Па ти кажувам дека имаат кошмари, после мене одат на бајачи. И информирај се пред да напишеш нешто, на форумов нема човек што го немам легнато, ова овде што пишуваат се само оние што не сум ги дофатила. Но не ми се интересни они, сакам некој патријахален како тебе, да ме врати на вистинскиот пат, да ми ја покаже светлината, да ме препороди. Те молам дај ми ја можноста да го допрам каменото време.Којзнае, а можеби кога ќе те видат кошмари ќе имаат.
Леандра сега ако не ебеш нешто во животот никогаш немаДека само 4-5 жени има на целиов форум, па затоа сите ти се нафрлиле како прле на магаре.Искористи ја оваа можност и препороди се во идно време
Не сум знаел дека се палиш на Амиши Неможам , таа привилегија ја имаат посебни девојки.Не сакам расипани и “модерни“ девојки во глобала.Не сум јас за тебеБарај си друг да ти ја полни дундатаПа ти кажувам дека имаат кошмари, после мене одат на бајачи. И информирај се пред да напишеш нешто, на форумов нема човек што го немам легнато, ова овде што пишуваат се само оние што не сум ги дофатила. Но не ми се интересни они, сакам некој патријахален како тебе, да ме врати на вистинскиот пат, да ми ја покаже светлината, да ме препороди. Те молам дај ми ја можноста да го допрам каменото време.
ЦАР СИНе сум знаел дека се палиш на Амиши Неможам , таа привилегија ја имаат посебни девојки.Не сакам расипани и “модерни“ девојки во глобала.Не сум јас за тебеБарај си друг да ти ја полни дундата
Ме разочара начисто. А таман мислев ќе ми помогнеш да се вратам по божјите патеки.Не сум знаел дека се палиш на Амиши Неможам , таа привилегија ја имаат посебни девојки.Не сакам расипани и “модерни“ девојки во глобала.Не сум јас за тебеБарај си друг да ти ја полни дундата
Хахха, не пишувај вака, некој ќе мисли дека е стварно си легнала со пола форум.Па ти кажувам дека имаат кошмари, после мене одат на бајачи. И информирај се пред да напишеш нешто, на форумов нема човек што го немам легнато, ова овде што пишуваат се само оние што не сум ги дофатила. Но не ми се интересни они, сакам некој патријахален како тебе, да ме врати на вистинскиот пат, да ми ја покаже светлината, да ме препороди. Те молам дај ми ја можноста да го допрам каменото време.
Не ме потценувај, цел форум со чесни исклучоци.Хахха, не пишувај вака, некој ќе мисли дека е стварно си легнала со пола форум.
Јас верувам дека ти си опуштена девојка со која може отворено да се разговара на било која тема, но дека си легнала со цел форум не верувам.Не ме потценувај, цел форум со чесни исклучоци.
леле леандро пуста ти... уште броиш колку души ти го спомнаа името на темава или бројката отиуде у облаци па неможеш да пратиш веќеНе ме потценувај, цел форум со чесни исклучоци.