Ако некако успеат да ги стишат двостраните лидерски амбиции преку взаемна соработка... ако Овенот е во состојба да ја прифати не толку силната личност на Вагата и да се справи со пренагласената љубомора и посесивност... и ги надминат сите останати спротивности (зошто, во суштина, станува збор за спротивни знаци), и наместо тоа и се препуштат на неизбежната привлечност и ултра сексуална природа, јас не гледам причина зошто оваа комбинација би била нефункционалнаЈас сум вага во хороскоп,а женска ми овен..дали овие два знака се доста различни?Дали комбинацијата е лоша? чисто информативно..
мислиш во подзнак?aj poveke za vodolija jas sum vodolija vo pot znak mislam deka sum oven ili vaga ne se sekavam
a tipot e oven ne znam sto e vo horskop ne go prasav....................si odgovarameli?
pot znak de toa mislevмислиш во подзнак?
Глорија ти должам многу зошто до сега никој не ме извадил така од депресија и мизериа како ти, алал ти вера. од сега првото нешто што ќе го правам насабајле е да прочитам некој твој коментар или изум, респект
hehehe interesno za vodolija tocno e za zabavuvaneto
na mesecinataA kaj da vidam sto sum vo mesecina ?
Види во моментот кога си роден, во кое соѕвездие ти се наоѓа таа,A kaj da vidam sto sum vo mesecina ?
Некоја страна понаѕад имав пишано повеќе, разлистајЈас сум вага во хороскоп,а женска ми овен..дали овие два знака се доста различни?Дали комбинацијата е лоша? чисто информативно..
probav da vidam zamene ama nemozam da svatam kako aj pomogni kako se gleda toa ili nekoi drug da objasni plisВиди во моментот кога си роден, во кое соѕвездие ти се наоѓа таа,
http://www.astro.com/swisseph/swepha_e.htm
Ќе се снајдеш
--- надополнето: 24 декември 2011 во 13:36 ---
Некоја страна понаѕад имав пишано повеќе, разлистај
Пиши ми датум во ПП и ќе ти видам и пишамprobav da vidam zamene ama nemozam da svatam kako aj pomogni kako se gleda toa ili nekoi drug da objasni plis
сигурно отишла да провери на месечината како што и самата кажаПиши ми датум во ПП и ќе ти видам и пишам
Дека нема атмосфера, може поубаво се гледат позициите на планетитесигурно отишла да провери на месечината како што и самата кажа
Може тука да си видишA kaj da vidam sto sum vo mesecina ?