Фан Клуб: Јувентус

^^GoRiLLaZ^^

Happiness...?
Член од
25 јануари 2007
Мислења
5.774
Поени од реакции
8.037
Пак сме први, а и единствената непоразена екипа.

Како и да е, одигравме многу подобро за разлика од Рома. Веќе рековте кој одиграа слабо и потполно се сложувам, но кога веќе тоа се случи требаше многу порано да интервенира Конте со измените, на пример Елија требаше порано да се пушти.

Следна ни е Новара, кој го победи на интер. А Удинезе му гостува на Лацио.

Довичински -

Довичински П.
Член од
26 ноември 2009
Мислења
1.205
Поени од реакции
674
Ех да си беше царот сега овде и на оваа утакмица ;/ Пак Романезите ќе беа со наведнати глави !

Член од
19 март 2011
Мислења
565
Поени од реакции
256
Член од
27 јануари 2010
Мислења
2.430
Поени од реакции
723
Очекувам следната Матри на клупата прв состав Кваљарела каде каде е подобар од Матри овој веза нема нека се врати да да вози велосипед очигледно е дека го нема движењето за фудбалер а камоли за напаѓач а кога ќе ми текне дека има 6 гола се прашувам од каде се:tapp::гик:

Довичински -

Довичински П.
Член од
26 ноември 2009
Мислења
1.205
Поени од реакции
674
едино се плашам во дуелите со удинезе
Ако има дозволиме сега на Удинезе да не тепаат ништо со титулата. Затоа треба Мајстор Конте да направи нешто!

Член од
29 март 2007
Мислења
6.820
Поени од реакции
238
Не победивме ради слабиот среден ред само Пирло се утепа од трчање незнаеше кај попрво да оди немаше многу поддршка

HULK

Black & White Fighter
Член од
12 август 2008
Мислења
1.897
Поени од реакции
1.212
Не победивме ради слабиот среден ред само Пирло се утепа од трчање незнаеше кај попрво да оди немаше многу поддршка
Не победивме ради двата утнати зицера на крај, само ради тоа, но не ни заслуживме со оглед на тоа како игравме, Рома не надигра на средината.

Член од
29 март 2007
Мислења
6.820
Поени од реакции
238
Очекувам следната Матри на клупата прв состав Кваљарела каде каде е подобар од Матри овој веза нема нека се врати да да вози велосипед очигледно е дека го нема движењето за фудбалер а камоли за напаѓач а кога ќе ми текне дека има 6 гола се прашувам од каде се:tapp::гик:
Матри и Кваљарела воопшто не се криви утакмицава немаа никаква поддршка од средиот ред како што пишав подоле а и фали Вучинич плус !!!

Boom Shaka Lakka

Silence!! .. I kill you!
Член од
29 август 2008
Мислења
10.940
Поени од реакции
8.841
А и нашиот среден ред беше добар, со Греко камиказата и дебитантот, 19 годишниот Вивиани xD

- за оној што мисли дека :drk: на овој резултат, само ќе кажам дека реално беше вака да заврши, но и многу ми е криво што не победивме, а кога ми е криво што не сме победиле, не ми се дига па да :drk: ;)

Член од
19 март 2011
Мислења
565
Поени од реакции
256
Па и имаме добри резултати со оглед на тва шо на полусезоната до сега имавме 4 жешки гостувања(Рома, Лацио, Интер, Наполи и една ке имаме на 23ти со Удинесе) дома игравме само со Милан. Така да во втората полусезона ке играме 5 на домашен терен што ке ни биде голема предност.

Член од
15 март 2010
Мислења
5.869
Поени од реакции
6.383
Не победивме ради двата утнати зицера на крај, само ради тоа, но не ни заслуживме со оглед на тоа како игравме, Рома не надигра на средината.
Рома не не надигра во средината, и статистиката го потврдува тоа , поседот е во наша полза, шутеви на гол (шанси) имаме дупло повеќе од Рома, а кој ги креира шансите? средниот ред.. во најмала рака бервме рамноправни со нивниот среден ред....Нам ни фалеше само реализација.

Kajgana Shop

На врв Bottom