Фан Клуб: Јувентус

^^GoRiLLaZ^^

Happiness...?
Член од
25 јануари 2007
Мислења
5.774
Поени од реакции
8.037
Многу ја потценивте Рома, ја направивте тим кој е од гомно понадолу... уште на пред да почне мечот реков ова ќе биде тежок меч иако на Рома и фалат фудбалери.

Дерби е ова ало, сигурно очекувавте резултат од 0-3 за Јуве, ама гледајте ги малце реално работите.

И 1-1 е добар резултат за нас. Останува да видиме дали ќе ја превртиме утакмицава т.е. со 1-2 :D

A

apidrone

Гостин
Пирло најслаба утакмица денеска... причините за тоа не ги коментирам.

HULK

Black & White Fighter
Член од
12 август 2008
Мислења
1.897
Поени од реакции
1.212
Најслаба утакмица од почеток на првенството, Кваљарела куферите и да се донесе класа напаѓач, незнам колку шанси ни требаат за гол, очајно. Таков зицер класа напаѓач не утнува, можда многу се против деоведување на Тевез, но очајно ни фали таков напаѓач. Очајна партија на сите, освен на Лихт и Киело, немам повеќе што да коментирам, крајно лоша изведба на Јуве.

Juve-Fan

campione d'italia 36
Член од
23 март 2010
Мислења
843
Поени од реакции
1.471
После денешниов кикс на Милан мислам дека и ние утре ќе изиграме X иако посакувам да победиме сепак притисокот е намален а и уплатите на Јуве се големи па некако нерешеното ми е неизбежно, се надевам дека грешам.
AХХХХ БЕЕЕЕЕЕ!!!!!!!!!!!!ПРЕМНОГУ ОЧИГЛЕДНО Е!Нервирајте се ако немате друга работа.

Член од
22 април 2008
Мислења
549
Поени од реакции
93
Артуро Видал, дефинитивно ја изигра најслабата утакмица годинава, FLOP of the match, отцена (3).

Довичински -

Довичински П.
Член од
26 ноември 2009
Мислења
1.205
Поени од реакции
674
Да изигравме сега 1-2 титулата ни беше загарантирана :) Ама сепак добро е :D

Mr. Mojo Risin'

Porka de Majorka
Член од
14 септември 2008
Мислења
3.528
Поени од реакции
4.430
Малце разочаран од резултатот(читај ради киксот на Милан) но задоволен сум од пристапот и желбата.Но за пофалба се и фудбалерите на Рома кои навистина играа како да играат финале ЛШ.Дадоа се од себе.Сепак можевме и да тепаме но и да изгубиме.Ква Ква можеше да ја реши.Пирло малце потфрли денес,чудно за него промаши многу подавања.Буфон покажува дека се враќа во претпознатливата форма.Како и да е битката за скудетото продолжува.Во недела очекувам демолирање на Новара:D.

acermk

лавот во сенка
Член од
18 јуни 2009
Мислења
1.938
Поени од реакции
900
Артуро Видал, дефинитивно ја изигра најслабата утакмица годинава, FLOP of the match, отцена (3).
Можеби не заслужил но сепак ќе кажам дека беше една голема дупка иако помогна при израмнувачкиот гол...маркизио исто слаба утакмица...матри неам зборови топка фати топка изгуби...еден ебан пас не помина ко што треба освен оној на елија коа ква промаши чиста ситуација...најдобри според мене кјиелини и буфон краток осврт на најдоброто и најлоштo :)

Член од
27 јануари 2010
Мислења
2.430
Поени од реакции
723
Најслаба утакмица од почетокот на сезоната дефинитивно имам впечаток дека нешто како за уморни да се. Очајни денеска Видал, Маркизио и посебно Пирло :tapp: А незнам што го напаѓате Кваљарела кога не добива вистинска шанса кажете нешто за сакатиот Матри кој незнае еден пас да даде...:tapp::mad:

Член од
15 март 2010
Мислења
5.869
Поени од реакции
6.383
Го надоврзувам и Пепе кон честитката за најслаба карика вечерва... Можевме лесно да победиме но и да изгубиме ... Дедо Мраз да ни купи расна машина за голови , тоа ни треба.... Идемо далје Форза Гранде Јуве

Scirea

ZARDOZ
Член од
4 август 2010
Мислења
27.690
Поени од реакции
88.671
Се сложувам со macedonianboy денес Видал беше под нивото. Не успеа да ја изби топката, и направи пенал и можевме да си се вратиме во Торино со 0 бода. А сепак и Де Роси и Стекеленбург беа мотивирани денеска за игра ( Сега Пупоне негде си го :drk: :icon_lol: ). Стево кажа следна ни е со Новара, вие викате со Удинезе :eek:

HULK

Black & White Fighter
Член од
12 август 2008
Мислења
1.897
Поени од реакции
1.212
Малце разочаран од резултатот(читај ради киксот на Милан) но задоволен сум од пристапот и желбата.Но за пофалба се и фудбалерите на Рома кои навистина играа како да играат финале ЛШ.Дадоа се од себе.Сепак можевме и да тепаме но и да изгубиме.Ква Ква можеше да ја реши.Пирло малце потфрли денес,чудно за него промаши многу подавања.Буфон покажува дека се враќа во претпознатливата форма.Како и да е битката за скудетото продолжува.Во недела очекувам демолирање на Новара:D.
Е да бидеме искрени немаше никаква желба ни залагање, кажи ми кој играч освен Киелини и Лихт играше денес, не заслуживме бод дефинитивно, колку само контри упропасти Пепе, не знам од кој причини не сакаше да асиситира ни до Матри нити па до Џак, Елија за 5 минути направи многу повеќе отколку Пепе цел меч. Точно е дека оваа година играме далеку подобро од ланските ама ако сакаме скудето мора да се добиваат ваквите мечеви. Ква никако да ја врати формата а не верувам ни дека ќе ја врати, утна 3-4 зицера вклучувајќи го и мечот со Болоња. Мора класа играч, дали Тевез дали некој друг кој ќе ги претвора ваквите шанси во голови :)

commandante

diablo blue
Член од
16 мај 2008
Мислења
393
Поени од реакции
72
Следното коло играме со Новара а потоа наредната среда се игра првото коло односно Удинезе-Јувентус :)

Член од
21 август 2008
Мислења
5.204
Поени од реакции
953
Се сложувам со macedonianboy денес Видал беше под нивото. Не успеа да ја изби топката, и направи пенал и можевме да си се вратиме во Торино со 0 бода. А сепак и Де Роси и Стекеленбург беа мотивирани денеска за игра ( Сега Пупоне негде си го :drk: :icon_lol: ). Стево кажа следна ни е со Новара, вие викате со Удинезе :eek:
ITA1
Juventus - Novara 12/18/11 2:00 PM GMT
ITA1
Udinese - Juventus 12/21/11 7:45 PM GMT
ITA1
Lecce - Juventus 1/8/12 2:00 PM GMT
ITA1
Juventus - Cagliari 1/15/12 2:00 PM GMT
ITA1
Atalanta - Juventus 1/22/12 2:00 PM GMT
ITA1
Juventus - Udinese 1/29/12 2:00 PM GMT