Фан клуб: Далас Маверикс

• Креатор на темата Креатор на темата Viktoranius
  • Време на започнување Време на започнување
ЧЕСТИТО НЕКА ВИ Е ШАМПИОНИ, СИ ГО ЗАСЛУЖИВТЕ НАЈ ДОБРОТО !!!
--- надополнето: Jun 13, 2011 2:47 AM ---
Поинтересно ќе беше да игравте против нас зелените но ете против плачковците игравте и им покажавте како се игра, честитки.

Уште од почетокот сите беа историски мечеви Филаделфија,со Лејкерс најлесно беше,после Оклахома тежок меч исто и на крај со Мајами сите натпревари интересни кој и да победеше во дуелите тепаше со мала разлика тоа кажуваше само колку се изедначени!

247369_234190653262701_164700110211756_1177617_4114340_n.jpg

Честито за Далас, заслужено победија. Мило ми е за Новицки

Честитки за новиот шампион. И мене ми е много мило за Дирк и Далас. Много фин, поштен и културен тим :)

Првата утакмица ја играме против Мајами, време е пак да им одржиме лекција по кошарка. :)

Се плашам дека ке го јадеме на центарската позиција ако не се превземе нешто во овој преоден рок :/. Брендон Хејвуд мислам дека не е доволно квалитетен да биде прв центар, тој бил и би требало да биде само замена за некој, се надевам, нов и добар играч на таа позиција.
Исто така не ми се допадна ангажирањето на Ламар Одом. Тој е крилен центар, а да се бара центарска замена во него мислам дека нема да успее.
Пред некој ден прочитав на интернетот дека заедно со Лејкерси и Нетси сме заинтересирани за услугите на Двајт Хауард. Така да, ни останува само оптимистички да гледаме на тоа :D

Се плашам дека ке го јадеме на центарската позиција ако не се превземе нешто во овој преоден рок :/. Брендон Хејвуд мислам дека не е доволно квалитетен да биде прв центар, тој бил и би требало да биде само замена за некој, се надевам, нов и добар играч на таа позиција.
Исто така не ми се допадна ангажирањето на Ламар Одом. Тој е крилен центар, а да се бара центарска замена во него мислам дека нема да успее.
Пред некој ден прочитав на интернетот дека заедно со Лејкерси и Нетси сме заинтересирани за услугите на Двајт Хауард. Така да, ни останува само оптимистички да гледаме на тоа :D

Двајт тешко, али доколку може да се "украде" некако овој Брук Лопез, одлично би било, мислам дека овој играч ќе ја потполни "дупката" што ја имаат под кошевите, млад е и секоја година е се подобар и подобар ;)

Одом :)

374917_10151035796165461_16555485460_21563700_1403172393_n.jpg

Мора да се најде замена за Чендлер,инаку маф ни е работата.

То е то, Хејвуд неможам да го гледам, колку е тромав. Грешка беше Чендлер и грешка е ако се чека на Дирк да го чува највисокиот играч на противничката екипа и Одом да има скокови и во офанзива да го растерети Дирк. Сепак мислам дека добро ќе се уиграат, но ќе им треба време. Вечер мислам дека тешко би победиле, но ќе се уиграат. Ќе гледам вечер како ќе играме одбрана без Чендлер и Стивенсон.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom