- Член од
- 22 јули 2010
- Мислења
- 32.528
- Поени од реакции
- 81.967
http://en.wikipedia.org/wiki/Aleksandar_IgnjovskiОд каде е овој Александар Игњовски што игра во Вердер ?
http://en.wikipedia.org/wiki/Aleksandar_IgnjovskiОд каде е овој Александар Игњовски што игра во Вердер ?
Мувла се Дортмунд,ја незнам како овие може да се конкуренти...И незнам како изгубивме од овие...Прекрасен гол прима Дортмунд за 1:1. Come on K'lautern, you can do it.
Because of sth called white hair in their ass.Мувла се Дортмунд,ја незнам како овие може да се конкуренти...И незнам како изгубивме од овие...
Со Да Силва, Овомојела итн што очекуваш пола состав ни е повреден иначе Кајзерлаутерн има многу среќа колку стативи и пречки аффф, тоа е...Мувла се Дортмунд,ја незнам како овие може да се конкуренти...И незнам како изгубивме од овие...
Брат како и да е,сезонава ТАПА.За ЛШ да не зборам.Со Да Силва, Овомојела итн што очекуваш пола состав ни е повреден иначе Кајзерлаутерн има многу среќа колку стативи и пречки аффф, тоа е...
Друже, не знам дали го гледаме истото првенство...Дортмунд десет утакмици по ред не е поразен, има после Баерн најмалку примено голови и после Баерн најмногу дадено, каде виде тапа? Иначе денес утакмицата е посебна приказна...Суботич, Кел, Бендер, Лајтнер повредени, Геце 20 минути играше беше исто така повреден, плус 4 стативи и пречки имавме е јебига тоа е. Кај виде просек годинава барем во Бундеслигата не знам.Брат како и да е,сезонава ТАПА.За ЛШ да не зборам.
Освен против нас што бевте ко на дрога,другово просечно!Не сте јака конкуренција во Германија,не бар константна,и тоа е тапа за лигата.
Заслуживме победа но тоа е фудбал, има уште 18 кола во Германија и јаките тимови сите дома ги чекаме плус повредените играчи се враќаат. Не сум толку песисмист годинаваu mad игорче??
Друже, не знам дали го гледаме истото првенство...Дортмунд десет утакмици по ред не е поразен, има после Баерн најмалку примено голови и после Баерн најмногу дадено, каде виде тапа? Иначе денес утакмицата е посебна приказна...Суботич, Кел, Бендер, Лајтнер повредени, Геце 20 минути играше беше исто така повреден, плус 4 стативи и пречки имавме е јебига тоа е. Кај виде просек годинава барем во Бундеслигата не знам.
--- надополнето: Dec 11, 2011 4:30 PM ---
Заслуживме победа но тоа е фудбал, има уште 18 кола во Германија и јаките тимови сите дома ги чекаме плус повредените играчи се враќаат. Не сум толку песисмист годинава
Нема врска тоа, лани одпаднавме од ЛЕ групите па станавме шампион. ЛШ е сосема друга приказна и ни фалит уште многу искуство, ама во бундес после Баерн годинава сме најдоминантни ако ги гледаш сите 16 кола а не само денешната утакмица. Да влезеше една од тие стативите ќе им дадевме 5 но тоа е фудбал. Плус да не заборајш со Да Силва и Гиндоган играа играчите број 4 и 5 на средината.Самото тоа што во Бундес немате пораз,а во ЛШ ко мали деца ве мотаат,е факт и доказ дека не сте доволно добри,напротив...
yahoo.comOn Sunday night, Podolski hit back at criticism from Jurgen Klopp, coach of Schalke's arch-rivals Dortmund, who said the Germany star is too inconsistent and only plays well "every couple of weeks", which makes him too expensive.
"Those are lovely comments from Mr Klopp, maybe he is a little sad because I turned him down twice already," Podolski told Cologne newspaper Express.
"On the other hand, he is right, because I am too expensive for Dortmund after they missed out on Champions League revenue having finished last in their group."
Абе Подолски 2 реченици не знае да врзе, не знам што му текна.Игорче шо вака Подолски ве заебава.
yahoo.com
Кој ја врти дебатава ама ова си скроз прав бе Попрост играч неам слушнато, да не беше фудбалер овој цајкан ќе беше А и има фаца на тежок копач, во алпскине села се прави господа за овојАбе Подолски 2 реченици не знае да врзе...