UEFA Champions League 2011/2012

Статус
Затворена за нови мислења.
¯

¯\_(ツ)_/¯

Гостин
Од ова што ми го напиша, согледувам само тешење за дереџето до кое е дојдено Калчото.
Zatoa srede stemford Eto vi gi zatna muckite. Fakt e da ne bea miljardite na Abramce, ti nemase da si fan na chelsea, nego na utd. Ova e fakt, ogromen, nisto ne moze protiv ovoj fakt :pos:

Kaj si be fanu na Junajted? Kaj si? :pos:

Член од
6 септември 2007
Мислења
8.174
Поени од реакции
8.255
07/12/2005 Benfica - Man United 2-1 (United out of CL)
07/12/2011 Basel - Man United 2-1 (United out of CL)
Очигледно 07/12 еден од најлошите денови за MUFC ...

Мене не ми е јасно зашто Бербатов не играше? барем измилсен е за Македа и Велбек..
Манчини си е сам крив, во наполи на клупа ми ги држи Агуеро и Ричардс, ми играат Балотели и тој сакатиот Забалета.

Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.640
Поени од реакции
2.504
Во ваква група Јунајтед да отпадне, брука ,брука едноставно нема тука оправдување, не знам фановиве нека си признаат дека се дрва оваа сезона и нека не кажуваат за другите тимови, сега едно знаменце и нека мафтаат од пред ТВ.Се виде уште со Сити дека играта им ја снема, едноставно премногу ротации со млади играчи а Г-динот Фергусон треба да сфати дека еден од тие млади ќе излезе асален и ќе треба да поработи на трансфер политика наредна година, зошто според мене и Премиер му е изгубена.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498

Олимпијакос-Арсенал од вчера.
Следат казни за вакви пароли или...?
Летово кога играа Англија и Бугарија во Софија, имаше нацртана мапа на Македонија со денешните граници и од внатре со бугарското знаме. Никој ни А не кажа, така да не верувам и за ова дека би имало некакви санкции.

Мене не ми е јасно зашто Бербатов не играше? барем измилсен е за Македа и Велбек..
Манчини си е сам крив, во наполи на клупа ми ги држи Агуеро и Ричардс, ми играат Балотели и тој сакатиот Забалета.
Се повреди Бербатов пред недела дена, искочи порано од игра.

Член од
7 септември 2011
Мислења
3.539
Поени од реакции
4.782
Фанови на италијански тимови!
Не толку се фурајте и не скокајте со тоа што 3/3 отидоа понатаму.
Во светот две лиги се најаки и тоа : Премиер Лига и Шпанска Лига.Па после може да ги набројуваме останатите лиги.
Italijanskata od angliskata e minimum 10 pati po fudbalska liga. Da ne bea sheicite i rusite i trista i peeset drugi investitori, sega Chelsea ke bese nikade, za City da ne zboram voopsto. Uste Arsenal i Utd ke gi vodea bitkite vo Anglija, taka da postedi ne od toa kolku angliskata liga e posilna, koga fakt e deka ne e.
Дај ни го тој факт според тебе што Сериа А ја праве појака од Премиер Лига.
Многу си залутал ,или ти се спие па не знаеш што пишуваш.

Жути*

Kévin Constant за победа !
Член од
20 јули 2009
Мислења
794
Поени од реакции
275
Кој италијански бе се враќаат? Реков во транзиција се англичаните инаку ќе се вратеа италијанските многу убаво. Запамети го ова што го напишав
Кој италијански се враќаат ??

Што да запамтам бе срцка , Јувентус со огромни амбиции да биде повторно еден од лидерите и во Италија и во Европа каде што и водечките луѓе се расположени да го вратат во таа насока и да инвестираат во клубот , каде што конечно Берлускони посветен само на Милан и конечно ќе бидат носени адекватни засилувања и што само ќе биде поголем квалитетот на самата екипа да иде што подалеку во ЛШ , запамти ги ти овие две екипи само , а наредна година гледај како Милан и Јуве повторно се јаки тимови во Европа.

Биди среќен што се случи калчополи и што падна цела италијанска лига и што падна најголемиот тим во Италија а и Милан во едно каде што го изгубија реномето но од наредна година и те како сум убеден дека работите ќе си се вратат на старо место а секоја година се подобри и подобри ...

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.399
Поени од реакции
85.346
Ne svakam kakva vrska ima ako od Anglija ima 2 ekipi vo 1/8 ili 4 ekipi? Toa uopste nema veze.Na kraj mozat site 3 od Italija da otpadnat vo 1/8 finale a Celzi ili Arsenal da osvoi LS

В

Вори

Гостин
Zatoa srede stemford Eto vi gi zatna muckite. Fakt e da ne bea miljardite na Abramce, ti nemase da si fan na chelsea, nego na utd. Ova e fakt, ogromen, nisto ne moze protiv ovoj fakt :pos:

Од кај се откопа сега ти бе,жити се?И зошто,оо побогу зошто на ваква тема почнувате глупи дискусии кои се зборувале по стопати?

Ебате форумов,и после зашто не пишувале луѓе,ете зашто.
И немој после мистериозно да ве снема,ако Арсенал и Челзи продолжат понатаму,а две или сите три италијански екипи отпаднат.

М

Мартин`

Гостин
Фанови на италијански тимови!
Не толку се фурајте и не скокајте со тоа што 3/3 отидоа понатаму.
Во светот две лиги се најаки и тоа : Премиер Лига и Шпанска Лига.Па после може да ги набројуваме останатите лиги.
Дај ни го тој факт според тебе што Сериа А ја праве појака од Премиер Лига.
Многу си залутал ,или ти се спие па не знаеш што пишуваш.
Ова ви е утопија демек најјаки лиги се тие и тие, дај прекинете веќе со дебилни работи и споредувања како оваа со лигите.. според тебе зошто пак Италијанската е послаба за разлика од Шпанската или Англиската како што рече ? ако гледаме според статистика еве!!

И сега што праиме која е “подобра“ статистички ?
Оти тебе поинтересен ти е Англискиот фудбал не значи дека се подобри, или обратно ете за мене Италијанската како што е. Се гледа на крајот кој што направил и ништо не се знае од година во година.. но годинава 3 тима Италијански си поминаа во 1/8 а само 2 Англиски ..

Член од
7 септември 2011
Мислења
3.539
Поени од реакции
4.782

Да не беше Мурињо тогаш ќе ги видевме јаките Интераши што сега ви ја срамат дури и Сериа А.
Благодарение на Мурињо што знаеше како да одигра против неговиот поранешен тим Челзи успеа да победе.
И ако ова што го кажа е некој факт оди легниси згасни PC кога ќе станеш од спиење барем ќе заборавеш на ова глупости што си ги напишал и што не мачеш на сите нас да ти го читаме посебниов ти фонт на буквиве :)

Johnny B

Misogynist, racist, anti woke
Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.651
Поени од реакции
11.778
Кој италијански се враќаат ??

Што да запамтам бе срцка , Јувентус со огромни амбиции да биде повторно еден од лидерите и во Италија и во Европа каде што и водечките луѓе се расположени да го вратат во таа насока и да инвестираат во клубот , каде што конечно Берлускони посветен само на Милан и конечно ќе бидат носени адекватни засилувања и што само ќе биде поголем квалитетот на самата екипа да иде што подалеку во ЛШ , запамти ги ти овие две екипи само , а наредна година гледај како Милан и Јуве повторно се јаки тимови во Европа.

Биди среќен што се случи калчополи и што падна цела италијанска лига и што падна најголемиот тим во Италија а и Милан во едно каде што го изгубија реномето но од наредна година и те како сум убеден дека работите ќе си се вратат на старо место а секоја година се подобри и подобри ...
Важи бе шеќер. Ќе видиме в година можи така?

acetetovo

Македонец!
Член од
1 мај 2007
Мислења
4.002
Поени од реакции
2.375
Italijanskata od angliskata e minimum 10 pati po fudbalska liga. Da ne bea sheicite i rusite i trista i peeset drugi investitori, sega Chelsea ke bese nikade, za City da ne zboram voopsto. Uste Arsenal i Utd ke gi vodea bitkite vo Anglija, taka da postedi ne od toa kolku angliskata liga e posilna, koga fakt e deka ne e.
Колку за илустрација, тимовите во Англија си имаат свои стадиони уште пред да дојдат шеициите и русите. Жабарските 0-0 играат на државни од памтивек!

Ако една година се посреќило да играат три италијански екипи тоа не значи дека сериа а е подобра од премиер.

Колку имало Италијанско, а колку Англиско полу финале/финале во последниве години?

A

Auditore

Гостин

Гледам, член си на форумов од 2006, и сеуште си оволку прост, ја откако се зачленив овде, научив многу работи, од кои најбитни се објективноста.

Факт е дека ПЛ е составена од 20 екипи од кои 6 секоја година се сметаат како конкуренти за титула од кои остануваат 3 тима како сериозни.
Факт е дека ПЛ е 101010293012931 поорганизирани и покомплетна лига од Калчото, со се даноци, закони и триста тракатанци.

Али според твојот начин на реплицирање те квалификувам како доволно глуп за да те игнорирам и да те задоволам само со ова напишаново.

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.399
Поени од реакции
85.346

Berba e povreden
--- надополнето: Dec 7, 2011 11:15 PM ---
:pos:
Kaj si be fanu na Junajted? Kaj si?
:pos: :tapp:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom