UEFA Champions League 2011/2012

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
21 септември 2008
Мислења
14.591
Поени од реакции
14.398
Во групната фаза имаше повеќе натпревари помеѓу атрактниви противници отколку што ќе има во осмина-финале.. -.-

Johnny B

Misogynist, racist, anti woke
Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.651
Поени од реакции
11.776
Заврши доминацијата на англиски екипи во ЛШ! Дефинитивно!!!
Не............ова е само транзициска година. Наредната сезона ќе ја видите силата на англиските екипи.
П.С Јунајтед :pos::pos::pos::pos::pos: Мило ми е што испаднаа ама сепак и англија губи од ова
--- надополнето: Dec 7, 2011 9:46 PM ---
Заврши доминацијата на англиски екипи во ЛШ! Дефинитивно!!!
Не............ова е само транзициска година. Наредната сезона ќе ја видите силата на англиските екипи.
П.С Јунајтед :pos::pos::pos::pos::pos: Мило ми е што испаднаа ама сепак и Aнглија губи од ова

Член од
3 ноември 2009
Мислења
1.543
Поени од реакции
767
Ноќ на вештерките и местенките, ама мило ми е за ЦСКА, другово и не ми битно. Комшииве многу приврзани, каде едниот, таму и другиот во Лига Европа. Мислам дека е првпат две руски екипи во завршница на Лига на шампиони.

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.965
Поени од реакции
57.716
Најгзларски се пласираа педерите од Франција. Два поништени гола на Ајакс, 1-7 победа над утепаниот Динамо...

Платини !? Теорија на заговор !? :icon_lol:

Член од
27 јуни 2008
Мислења
9.024
Поени од реакции
5.947
Мило ми е што помина Наполи а уште помило ми е што испадна Сити. :)
За Манчестер Ј. мислев да пишам уште прееска дека ќе падне во Швицарска ама ај викам кој ќе се расправа ...

Член од
2 март 2007
Мислења
4.097
Поени од реакции
893
Нема везе брат,ја стално сум ги почитувал германците поради тоа неоткажување и играње до крај,не им требаше ова.Али како и да е,Наполи се квалификуваше,така да залудно :)
Епа тие што излегоа на терен денеска си одиграа чесно. Назад ок, напред толку можат. А дека не беше „чесно“ не можеш да го обвиниш Хенјкес, секој тренер со 2 грама памет истото ќе го напревеше.

Како и да е - неважно. Наполи сосема заслужено.

Какви сензации вечерва.

Срамота и греота за Ајакс. Лион понатаму ама мислам дека изгубија многу симпатии вечерва од неутрални. Не дека нив ќе им е гајле ама сепак... Само да има правда и да ни се паднат нас, Барса или може и Челзи. Само не АПОЕЛ - Лион...

ЦСКА - секоја чест. Гледав како играа и се бореа цело време. Русите работат сериозно веќе години па се гледа по резултатите. Зенит вчера и ЦСКА дене понатаму. Лил имаше повеќе од играта во Турција ама во второ многу малку конкретни шанси.

И на крај - Базел. Шо да се каже тука? Бенфика ок, ама кој не поминува група со Отелул и Базел не заслужува дополнитѕелен коментар.

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.399
Поени од реакции
85.346
Искрено ме болеше кур дали Манчестер ќе влезе или не,ама некако потајно и посакував можеби да земе бод,за да има повеќе Англиски екипи.Ама ништо.Од навидум лесна група,не успеаа да ја поминат,кој ли веруваше во тоа.

Испадна дека Лондонските екипи сепак ќе ја бранат честа на Англија :) Ама кога ќе видам еден онаков Реал,па и Барселона,одма почнува да ми се повраќа јеботе.

Инаку,невероватен народ сме еј.Едвај се чека некој голем клуб да испадне од ЛШ,да изгуби некоја утакмица,и одма да се хејта и да се дрка на нечиј пораз.Глеам народон по социјалниве мрежи збудале.И не само сеа.Стално коа губат Барселона,Милан,Челзи,Реал,Интер,иста песна :pos:
Pa normalno koga ne mozeme da se raduvame na nas uspeh :D
Stvarno koja sramota od takva grupa da otpadne United

Inace me interesira reakcijata na igracite na Junajted.
SAF ke gi ubie sega vo soblekuvalna.Ova im e prv pat da otpadnat posle 7-8 god. Owen na twitter samo sto pisa That hurt.Go ocekuvam i Rio :)
--- надополнето: Dec 7, 2011 9:49 PM ---
I dont 1-2 be an United fan right now
--- надополнето: Dec 7, 2011 9:49 PM ---
I dont 1-2 be an United fan right now

Член од
31 август 2008
Мислења
1.853
Поени од реакции
815
Најгзларски се пласираа педерите од Франција. Два поништени гола на Ајакс, 1-7 победа над утепаниот Динамо...

Платини !? Теорија на заговор !? :icon_lol:
Ццц.... колку ве искомплексира Барса лани значи... Сега гледате заговори и кога судат во корист на Мадрид. :D

M

Mario Gómez

Гостин
2 Spanish teams, 2 English teams, 2 German teams, 3 Italian teams in the next stage of the Champions League.

Може догодина да направат и по 1 тим да оди од Италија!!!
Ви требаше 3 минути да се испофалите... браво браво... ќе го задржите 4-тото место од Португалија и од Франција изглеа... барем сезонава... :D

Член од
20 септември 2008
Мислења
12.770
Поени од реакции
9.891
Дајте линк од Ајакс - Реал и спорните голови

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.399
Поени од реакции
85.346
Moze da pocneme so predictions za koj ke se padne so kogo vo 1/8 finale?

Real-Bazel
Benfika-Lion
Celzi-CSKA
Inter-Leverkuzen
Barsa-Napoli
Baern-Milan
Arsenal-Zenit
Marsej-APOEL

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom