ManUtdChampions
Lleyton Hewitt
- Член од
- 5 февруари 2009
- Мислења
- 32.739
- Поени од реакции
- 43.864
Абе Торпедо има нов ник... Ме мрзи да го барам сеа... Обратете се кај Боби, он може да го знае..
Мило , на најрелевантната мак. страница за Манчестер Јунајтед читам , јас ретко читам чкарт шпекулации ( ко че го има името на моите омилени фудбалери шо би сакал да дојдат и си прам илузии) остај то туку глеај Какичов можи да дојТОд каде такви информации за Кака Не верувај во се што ке слушнеш...
После толку страни жалење и плачење, редно беше некој и некоја смешка да сподели.Тргнуваме по Кака ....
Тој во другиве лиги одвај пот'трчнува само се повредува , а камоли во Премиер Лига Уште не влезен ќе се Окака Ќе се само-повреди
Братче ни сарказам ни ништо повеќе од тоа, Манчестер треба да размисли кој се заслужува да го носи дресот, јас не викам дека треба да бидат ко Барселона, ама неоправдани киксови се неоправдани, факт. А уште посмешно е кога на сета оваа ситуација ќе каже некој дека се најаки, не се најаки, од сите тие позитивности се плашам дека им остана искуството. Но времето ќе покаже сепак.Се надевам на сарказам, иначе...
Што ми збориш како Ерсој беМило , на најрелевантната мак. страница за Манчестер Јунајтед читам , јас ретко читам чкарт шпекулации ( ко че го има името на моите омилени фудбалери шо би сакал да дојдат и си прам илузии) остај то туку глеај Какичов можи да дојТ
http://manutd-macedonia.com/sites/manu/index.php?option=com_content&view=article&id=1100:2011-12-01-21-43-40&catid=36:2010-09-30-14-54-18&Itemid=1
И сеа? Секоја година, буквално секоја, истиот муабет ќе го тераме? Лани нели бевме слаби и просечни, а ете до каде стигнавме. 15 години сме во топ 3 клубовите на крај на сезона, секоја година барем еден трофеј освојуваме, и пак има незадоволни фанови. Точно е, има смена на генерации, ама гледаш, од 1999та генерацијата само Гигс е активен, и пак сме на врвот. Оти сме биле и ќе бидеме, оти сме Манчестер Јунајтед. Што да ти кажам, ако сакаш за Сити навивај, не се лутиме.Братче ни сарказам ни ништо повеќе од тоа, Манчестер треба да размисли кој се заслужува да го носи дресот, јас не викам дека треба да бидат ко Барселона, ама неоправдани киксови се неоправдани, факт. А уште посмешно е кога на сета оваа ситуација ќе каже некој дека се најаки, не се најаки, од сите тие позитивности се плашам дека им остана искуството. Но времето ќе покаже сепак.
Не има разгалено Фергусон сите, тоа е работата Најконстантен тим сме во Европа од кога му тргна со трофеите, стадионот секои 5-6 години се надоградува, се купуваат објекти, се гради посебен медицински центар со врвни доктори само за клубот, маркетингот работи и приходите ни се меѓу највисоките ако не и највисоки... не е само купувај играчи, цела филозофија е да водиш клуб.И сеа? Секоја година, буквално секоја, истиот муабет ќе го тераме? Лани нели бевме слаби и просечни, а ете до каде стигнавме. 15 години сме во топ 3 клубовите на крај на сезона, секоја година барем еден трофеј освојуваме, и пак има незадоволни фанови. Точно е, има смена на генерации, ама гледаш, од 1999та генерацијата само Гигс е активен, и пак сме на врвот. Оти сме биле и ќе бидеме, оти сме Манчестер Јунајтед. Што да ти кажам, ако сакаш за Сити навивај, не се лутиме.
П.С. со Кристал Палас игравме со младинците. И како Ферги ќе знае кој заслужува да го носи дресот, а кој не, ако не добие шанса?
Што им е на нив гајле за све останато, они тоа не го гледаат Се кладам пола од тука ќе се откажат од Јунајтед кога Ферги ќе се пензионира.Не се сериозни повредите на Бербатов, Рафаел и Фабио, ќе бидат надвор од тимот викендов само поради претпазливост (аха, претпазливост е мерката кај Бербатов, јасно ни е).
Македа и Диуф ќе идат на позајмица зимава.
--- надополнето: Dec 2, 2011 9:52 AM ---
Не има разгалено Фергусон сите, тоа е работата Најконстантен тим сме во Европа од кога му тргна со трофеите, стадионот секои 5-6 години се надоградува, се купуваат објекти, се гради посебен медицински центар со врвни доктори само за клубот, маркетингот работи и приходите ни се меѓу највисоките ако не и највисоки... не е само купувај играчи, цела филозофија е да водиш клуб.
http://www.guardian.co.uk/football/2011/sep/30/25-years-merseyside-trailing-manchester
еве што сакам да кажам , во смисол, каде напред сме пред другите англиски клубови ко прво.
WTF? Кој е овој?Расмус Елм(АЗ Алкмар)
Не го прашуј бе, сеа ќе ти постира некое клипче со као неговите најдобри потези/пасови/ватеверWTF? Кој е овој?