Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.739
Поени од реакции
43.864
Морисон ми се допадна...Може бар од клупата да добива шанса во ПЛ при веќе решени утакмици (само што за беља немаме повеќе од 1 гол дадено 5-6 меча по ред).. А Валенсија најдобар според мене, ми се допадна како комбинираа со Парк.. Не ми е мака за трофејов, ама сакав едно дерби со Сити/Ливерпул во 1/2 финале.. Сепак здравје догодина.. Нека гледат Вила и Базел да ги тепат, ова не е толку битно и така и така..

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Сити и Ливерпул се паднаа заедно. Во јануари освен што има африкански куп на нации, тие ќе имаат + 2 натпревари меѓу нив. Еве шанса на Сити да подзаборават на ПЛ :icon_lol:

Ivica^

Confident Liar
Член од
14 август 2007
Мислења
11.419
Поени од реакции
16.698
Што е сега, пак некоја глупост а?
Ај за убоо нека, јаки сме :icon_lol:

pain_killer

Invictus
Член од
27 јули 2007
Мислења
4.538
Поени од реакции
2.229
Со Бенфика и Њукасл баш изигравме одлично а не победивме. Пред тоа слабо игравме ама барем победувавме!
ЗА денеска со младите игра така да судијата е крив!
Поубаво сега да испадниме, отколку Сити петарди да ни клава. То е реалноста, играта последниве 2 месеци ни е во голем пад за разлика од почетокот на сезоната.
@Eric Прво ме цитираш и ми контрааргументираш, а одма после тоа ти се допаѓа мислењето што е спротивно на твоето(втор цитат)! Одлучи се.....;)

Член од
21 ноември 2007
Мислења
10.732
Поени од реакции
9.472
Го гледав мечот и секако дека не сум задоволен од резултатот, а и од играта исто, но едноставно добро е кога ги гледам дечињава каков потенцијал поседуваат...Валенсија и Парк стандард од првотимците, Смолинг добар беше, само ми е криво за Рафаел, Фабио и Берба што наивно се повредија и дај Боже да не е нешто посериозно со нив. Еванс и Гибсон целосно ја загубија довербата кај мене после овој меч. Задоволен сум од Фрајерс иако имаше грешки неколку при подавањата, може да се развие во добар лев бек, има потенцијал дечкото. Исто и Морисон заедно со Погба покажаа дека имаат огромен талент и нивното време допрва доажа. Уште малку физички да се подобрат за да можат да влезат во секој дуел посигурни. Диуф и Македа разочараа денес, ако вториов го постигна голот од пенал...Мислам дека кај и да е, нивното време кај САФ е веќе одбројано и прашање е кога ќе го напуштат клубов...

Член од
25 јули 2010
Мислења
7.382
Поени од реакции
2.398
Ајде не е битно куп е само пак и вие... не анализирајте толку....

GavolRulz

hippopotomonstrosesquipedaliophobia
Член од
23 март 2008
Мислења
12.713
Поени од реакции
11.549
Со моменталната форма, се си мислам дека Базел веќе се сметаат за осмина финалисти во ЛШ.

Член од
25 јули 2010
Мислења
7.382
Поени од реакции
2.398
Фанатици малце да ве утеши Ферги :icon_lol:

Ferguson: "My apologies are for the fans because that was not a Manchester United performance."

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Оти не е битно? Како може да не е битно? :confused:
Затоа што со години уназад Карлингов се користи за првотимски игри на младите фудбалери. Последниот пат кога се фокусиравме на него, изгубивме чекор со лигата, ја запоставивме ЛШ и знаете што се случи понатаму. Лани 4-0 изгубивме од Вест Хем па за 2-1. Башка ваквиве натпревари на Ферги му помагаат да изанализира кој го бива кој не. Ако добро памтите, што не се сомневам и Ричардсон, Иглс летнаа од тимов по слаб перформанс тука.

Член од
25 јули 2010
Мислења
7.382
Поени од реакции
2.398
Затоа што со години уназад Карлингов се користи за првотимски игри на младите фудбалери. Последниот пат кога се фокусиравме на него, изгубивме чекор со лигата, ја запоставивме ЛШ и знаете што се случи понатаму. Лани 4-0 изгубивме од Вест Хем па за 2-1. Башка ваквиве натпревари на Ферги му помагаат да изанализира кој го бива кој не. Ако добро памтите, што не се сомневам и Ричардсон, Иглс летнаа од тимов по слаб перформанс тука.
А демек дека оваа година сме насочени кон ЛШ па сме прво место? :rolleyes:

Kajgana Shop

На врв Bottom