UEFA Champions League 2011/2012

Статус
Затворена за нови мислења.

Milanez`

Tutta lα miα vitα...
Член од
6 август 2007
Мислења
14.528
Поени од реакции
5.517
Аууу колку ми е мило за Сити!

Форца Наполи!!!
Ел Матадор >>> Балотели,Агуеро,Џеко!

В

Вори

Гостин
Баерн 13,Наполи 8,Сити 7 ,Виљареал 0 следно коло Наполи-Виљареал ,Сити-Баерн
Па Баерн и така е веќе прв,не верувам дека ќе се замара во Англија.И Наполи мислам дека игра на гости,а не дома.
Ништо не е готово уште,ама Наполи е во многу поповолна позиција отколку Сити.

Иначе многу ми е мерак што Ајакс ќе се пласира,наместо оние француски гниди Лион.Да отпаднат и од лига,да даде Господ.
--- надополнето: Nov 22, 2011 9:54 PM ---
Моментот кога првопласираниот во фантастичната убер најака најдобра најмодерна најубава за око прекрасна и импозантна англиска лига е изгазен од еден просечен послаб од Бенфика тим од Италијанската лига :icon_lol:

(Вори знам дека ќе ме квоташ, па да ти објасним, Сити ми се најсимпатична екипа во англија и тамошен фаворит, навивач сум на Милан и во Европа на сите Италијански екипи )
Немав ни намера да ти вратам бе,не ни те приметив.Иначе знам за кого си,без гајле.
Абе најдобра лига,со најслаби судии,сум кажал јас :)

Член од
1 март 2009
Мислења
8.633
Поени од реакции
10.353
сега тренд ќе биди кавани најдобар напаѓач до следната недела, тогаш некој трет ќе излези

ЧЕНТО

Претседник
Член од
27 јануари 2007
Мислења
8.239
Поени од реакции
4.839
У суштина ние ќе одлучиме за судбината на Сити...

Наполи реално може и да заебе работа.

Сити ќе се напалени дома,ние незнам колку ќе се замараме такда....Се е отворено во врска со овие две екипи.

Член од
22 август 2009
Мислења
2.387
Поени од реакции
1.036
сеа псследнава Сити ги тепаме со Усами,Прањич,Олич,Алаба,Петерсен и компанија :)

Член од
27 април 2009
Мислења
2.482
Поени од реакции
1.669
Абе не е шо зафркнаја Манчестер, не дека нема да одат понатаму, ќе одат, ама ќе одат ко втори. И Манчестер ко Манчестер, ко шо се гзлаци големи, нема да се паднат со Барселона/Реал Мадрид/Баерн Минхен, ќе се паднат нормално со Интер и ќе требит пак да ги пцујам во февруари затоа шо денес не тепаа, а нас ќе не направат матара...

А на старецот шо ги водит Јунајтед, нека го фатит срцев удар денојве. И то.

Член од
22 август 2009
Мислења
2.387
Поени од реакции
1.036
сега тренд ќе биди кавани најдобар напаѓач до следната недела, тогаш некој трет ќе излези
а против баерн двете утакмици една топка не фати еднаш изглуми и толку му беше Лавеци е ѕверот таму според мене цело време си ги претрчуваше ко на шала

ЧЕНТО

Претседник
Член од
27 јануари 2007
Мислења
8.239
Поени од реакции
4.839
сеа псследнава Сити ги тепаме со Усами,Прањич,Олич,Алаба,Петерсен и компанија :)
Ја не би се замарал со таа утакмица...

Иначе да е последна утакмица од сезона,така би сакал и таму да ги плеснат пред тоа арапите у ложа што им седат...

Член од
22 август 2009
Мислења
2.387
Поени од реакции
1.036
Абе не е шо зафркнаја Манчестер, не дека нема да одат понатаму, ќе одат, ама ќе одат ко втори. И Манчестер ко Манчестер, ко шо се гзлаци големи, нема да се паднат со Барселона/Реал Мадрид/Баерн Минхен, ќе се паднат нормално со Интер и ќе требит пак да ги пцујам во февруари затоа шо денес не тепаа, а нас ќе не направат матара...

ме насмеа

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.965
Поени од реакции
57.716
У суштина ние ќе одлучиме за судбината на Сити...

Наполи реално може и да заебе работа.

Сити ќе се напалени дома,ние незнам колку ќе се замараме такда....Се е отворено во врска со овие две екипи.
Јок, катастрофа се Виљареал, Наполи да игра пола од ова вечерва што го прикажа ќе ги тепа без проблем...

ЧЕНТО

Претседник
Член од
27 јануари 2007
Мислења
8.239
Поени од реакции
4.839

:pos:
--- надополнето: Nov 22, 2011 10:04 PM ---
Јок, катастрофа се Виљареал, Наполи да игра пола од ова вечерва што го прикажа ќе ги тепа без проблем...
И јас сум и накај твоево мислење,но незнам,сезонава ваделе страшни партии,а некад па толку мизерни...

Веорјатно нивната мотивација ќе си го направи свето!

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.576
Наполи одлично ја почна утакмицата,а да знаеја подобро да се снајдат Хамшик и Маџо или барем еден од нив,немаше да се затвораат сите во шеснаесетник на десет минути пред крај.
Ама тоа е italian job. (y)
Реал си направи полесен тренинг вечерва и пак ќе кажам требаше на кАнал 5 плус да оди секоја друга утакмица,освен Реал,пошо сите го знаевме предвреме конечниот резултат.
Ти се помочам по аматерската телевизија,да се запалите пак ! А !

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom