Па Баерн и така е веќе прв,не верувам дека ќе се замара во Англија.И Наполи мислам дека игра на гости,а не дома.Баерн 13,Наполи 8,Сити 7 ,Виљареал 0 следно коло Наполи-Виљареал ,Сити-Баерн
Немав ни намера да ти вратам бе,не ни те приметив.Иначе знам за кого си,без гајле.Моментот кога првопласираниот во фантастичната убер најака најдобра најмодерна најубава за око прекрасна и импозантна англиска лига е изгазен од еден просечен послаб од Бенфика тим од Италијанската лига
(Вори знам дека ќе ме квоташ, па да ти објасним, Сити ми се најсимпатична екипа во англија и тамошен фаворит, навивач сум на Милан и во Европа на сите Италијански екипи )
а против баерн двете утакмици една топка не фати еднаш изглуми и толку му беше Лавеци е ѕверот таму според мене цело време си ги претрчуваше ко на шаласега тренд ќе биди кавани најдобар напаѓач до следната недела, тогаш некој трет ќе излези
Ја не би се замарал со таа утакмица...сеа псследнава Сити ги тепаме со Усами,Прањич,Олич,Алаба,Петерсен и компанија
ме насмеаАбе не е шо зафркнаја Манчестер, не дека нема да одат понатаму, ќе одат, ама ќе одат ко втори. И Манчестер ко Манчестер, ко шо се гзлаци големи, нема да се паднат со Барселона/Реал Мадрид/Баерн Минхен, ќе се паднат нормално со Интер и ќе требит пак да ги пцујам во февруари затоа шо денес не тепаа, а нас ќе не направат матара...
А на старецот шо ги водит Јунајтед, нека го фатит срцев удар денојве. И то.
Јок, катастрофа се Виљареал, Наполи да игра пола од ова вечерва што го прикажа ќе ги тепа без проблем...У суштина ние ќе одлучиме за судбината на Сити...
Наполи реално може и да заебе работа.
Сити ќе се напалени дома,ние незнам колку ќе се замараме такда....Се е отворено во врска со овие две екипи.
Абе не е шо зафркнаја Манчестер, не дека нема да одат понатаму, ќе одат, ама ќе одат ко втори. И Манчестер ко Манчестер, ко шо се гзлаци големи, нема да се паднат со Барселона/Реал Мадрид/Баерн Минхен, ќе се паднат нормално со Интер и ќе требит пак да ги пцујам во февруари затоа шо денес не тепаа, а нас ќе не направат матара...
А на старецот шо ги водит Јунајтед, нека го фатит срцев удар денојве. И то.
И јас сум и накај твоево мислење,но незнам,сезонава ваделе страшни партии,а некад па толку мизерни...Јок, катастрофа се Виљареал, Наполи да игра пола од ова вечерва што го прикажа ќе ги тепа без проблем...
Аууу колку ми е мило за Сити!
Форца Наполи!!!
Ел Матадор >>> Балотели,Агуеро,Џеко!
Богами и мене... И дај боже да е такаме насмеа