UEFA Champions League 2011/2012

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
25 јули 2010
Мислења
7.382
Поени од реакции
2.398
Сидорф: „Разликата помеѓу Меси и Роналдо е тоа што Роналдо промени многу тимови, додека Меси ги има Чави и Иниеста зад себе. Роналдо смени толку многу колеги и повторно е во врвот“ Цар е бе. :pos: :pos::pos:
Ако го потврдам и јас истово ова , што скоро сите форумџии го дрдорат на форумов , дали мене и другиве кајганџии ќе не прогласиш за принцови , кралови , царови?

Член од
1 јуни 2011
Мислења
25.918
Поени од реакции
41.884
Ако го потврдам и јас истово ова , што скоро сите форумџии го дрдорат на форумов , дали мене и другиве кајганџии ќе не прогласиш за принцови , кралови , царови?
Ајде најди и некој друг шо ќе го потврде па ќе те прогласам за слуга на Сидорф далеку си од цар. :P

The Edge^

the force
Член од
11 јуни 2011
Мислења
2.882
Поени од реакции
2.397
А чеки ти милан си да бидиш цар?
-.-

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Претходниот месец во Неапол двајца германски фанови прободени со нож, вчера фанови на Сити каменувани. Што е со италијанскиве фанови? :tapp:

The Edge^

the force
Член од
11 јуни 2011
Мислења
2.882
Поени од реакции
2.397
За да кажам нешто треба да бидам миланиста?
Ај деца што ве гледам чудни читате ама не дочитувате....
A зошто не ме сфатиш убаво..
Јас него го исмејувам пошто нели по неговата објективност само неговите идоли се цареви, толку се објективни и толку влијаат на квалитетот на дискусијата, а и не е само еден таков, но да не почнувам
за тебе дечко, сфати прво па после оп :)

Expecto Patronum

Citizen Erased
Член од
13 јули 2011
Мислења
1.331
Поени од реакции
3.281
Сидорф: „Разликата помеѓу Меси и Роналдо е тоа што Роналдо промени многу тимови, додека Меси ги има Чави и Иниеста зад себе. Роналдо смени толку многу колеги и повторно е во врвот“ Цар е бе. :pos: :pos::pos:
Нигер глуп. Видовме колку Меси зависи од Чави и Иниеста кога на 2 натпревари по ред без Чави и Иниеста постигна хет-трик и на двата...

Ернесто ЧЕ Гевара

Hasta La Victoria Siempre
Член од
21 јуни 2010
Мислења
14.625
Поени од реакции
22.650
Нигер глуп. Видовме колку Меси зависи од Чави и Иниеста кога на 2 натпревари по ред без Чави и Иниеста постигна хет-трик и на двата...
Не знам колку е точно тоа, дали го изјавил Сидорф. Ако е стварно, очигледно некој си ја бара бељата. :)

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Откај ви се цитативе што ги копате? Јас прочитав сабајлево дека Сидорф рекол дека за него Меси е најдобриот фудбалер на светот но Роналдо не заостанува многу.

eве

"Lionel Messi is the best player in the world. He plays at a very high level and he is a joy to watch for everybody," Seedorf said to Cope.

"However, Cristiano Ronaldo is not far behind him. He has already done a lot for Real Madrid and is very important."

Дај не туку пастирајте дезинформации, само стварате непотребни и детски дискусии.

Invader

I am not in danger, I am the danger!
Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.929
Сигурно Панче го напишал тоа :pos:

M

Mario Gómez

Гостин
Претходниот месец во Неапол двајца германски фанови прободени со нож, вчера фанови на Сити каменувани. Што е со италијанскиве фанови? :tapp:
Кој италијански фанови? Оние 5000 шо одат на стадион?:pos:или обични хулигани шоо не им се гледа досаден фудбал и си играат со ножеви.

Те молам не ги вреѓај тие 5000 културни луѓе шо одат секој викенд на стадион. : )

Drettica

Graxhanin of Severstan
Член од
24 ноември 2008
Мислења
12.625
Поени од реакции
14.933
И двата натпревари беа против босоноги екипи :pos:

Член од
1 јуни 2011
Мислења
25.918
Поени од реакции
41.884
Гледа се во Аргентина колку е добар без нив. :pos:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom