Сега за сега се најдобри..браво за нив..се надеваме дека ќе продолжат со вакво темпо и до крај ќе останат на врвот..сепак има уште многу до крајот на ЛШ..

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Нека не отпишуваат сите за претстојното Европско ова е само доказ кој е во врвот
Баш поради ваквите размислувања екипи со добри поединци секогаш кикснуваат.
Во тимските спортови битна е тимската игра, а не поединците. Тоа се има докажано безброј пати, нема потребна од многу објаснување.
Се е тоа во ред што они се најдобри во ЛШ и во репрезентацијата.
Сега уште ни фали тимски дух, авторитетен селектор и реално составување на тимот (а не составување на тим по нечија клубска/братска/бизнис директива).
Ете, ако ги надминеме овие болки, ние ќе имаме тим за медал. До тогаш... Ќе се заситуваме само со трошки. Ама битно, играчи од типот на Филип ќе бележат Европски првенства зад своите имиња и ќе бидат презадоволни со тоа![]()
И јас го мислам истото како тебе требаше Кире да ја земе наградата МВП ама ЈБГ тоа еСупер е Кире а и Наумче си знаат како треба само едно нешто ми боде очи.Кире беше во Хравтска најдобар стрелец ама МВП не му дадоа да биде,политиката и во спортот е премногу влезена.
И јас го мислам истото како тебе требаше Кире да ја земе наградата МВП ама ЈБГ тоа е![]()
Да бе, МВП ќе ви биде играч чија репрезентација 11 беше а нема да е некој од првите топ 3 репрезентации.
МВП може да биде само играч чија репрезентиција е на први три места ??? Ако им е тоа правило нека идат нека се обесат.