Ќе се продава АБ канал

• Креатор на темата Креатор на темата Shellshock nam67
  • Време на започнување Време на започнување
Леле шо ќе праи Мелита сега. Пак ќе мора да продава кучиња :(

Не се секирај ти за Мелицица, си прави она плескавици и око не и чуе. Ова по тв е онака, да одржава лук... швалерлук. ;)

Инаку цицлестите не ги биваше за водителки, си упаѓаа во збор (особено горенаведенава), си префрлаа во сред емисии, се кикотеа ко нездрави кога ќе дојдеше некој новопечен владин бизнисмен во нивна емисија, му се пуштаа во живо (особено горенаведенава), не знаеја кога што следи, па се здркуваа.. ама за плакнење очи беа мелем, а за уши... пелин.

А Бојо звани пропали прецедаТЕЛЕ е задужен у пм. Не им исплаќа пари на вработените, им измислува казни за да им скрати од плата, ги малтретира и нормално му бегаат...нормалните. Останатите (читај цицлестите) му останаа оти не им се битни парите, туку... лукот... (не треба да повторам на што мислам така !?) ;)

пс. не знам дали приметивте ама тие 12 милиончиња ќе му биле за „концепт“... хахаха... сигурно за на салфетка. ;)

AND-NOT-A-SINGLE-FUCK-WAS-GIVEN-THAT-DAY+%25281%2529.jpg

А има ли некакви информации за тоа дали и кој ќе ја купи телевизијава?
Иначе, најглупа емисија според мене им беше таа една посветена на фејсбук. Им гостуваа некои јавни фаци и цел саат збореа за тоа кој колку пријатели има, од кога го има профилот, колку профили има...тешки глупости ми се тоа.

А што е работава со ќерка му? :D
Гледам некои ја спомнуваат....колкава е? што е? во ЕУ ли работи?

Нека ја продаде, ако не ја продаде нека пропадне. Од каде пари за концесија за национална и сателитска ТВ. Сега ќе ја продава затоа што немал мозок за таков медиум, односно имал пари. Во случајов токмак или сета сила му е во мускулите т.е парите. Тури му ...

http://sitel.com.mk/dnevnik/makedonija/stranska-investicija-vo-evropski-univerzitet

Странска инвестиција во европски универзитет

Европскиот универзитете се шѓири со странска инвестиција и станува дел од светски признат универзитет, кој ќе биде партнер на Европски по системот на заеднички вложувања.
...
За реалицаија на овој голем и радикален исчекор во подобрување на приватното високо образование, ЕВропски ќе вложи 12 милиони евра. Дел од овие пари ќе бидат обезбедени како кредити, а дел со продажба на имот, кои се директна или индиректна сопственост на Европскиот Универзитет. За таа цел, ќе се прдоава Телевизија АБ Канал, печатницата АБЦ Принт, како и некои индустриски капацитети, кои се вопственост на Бојо Андрески.
...

Па нормално дека ќе ги продава, кога е самобендисан, вообразен, но пред се, редовен клиент на казината во Гевгелија, поради што, ваквиот исход е во целост очекуван.

Во Скопје ги затворил горните два ката на ЕУРМ бидејќи ќе градел мотел или не знам што, а за таа цел, ги преселил сите професори на еден кат.

Ах, како ми е мило бидејќи не продолжив на постдипломски студии кај него, завршив додипломски студии и дипломирав и поради тоа ми следуваат 500 евра попуст на годишната школарина, па наместо 2000 евра годишно, би плаќал 1500 евра годишно за постдипломските студии кои траат 2 академски години.

Но после 3 години идиотизам во текот на додипломските студии на ЕУРМ ми стана повеќе од јасно дека откако ќе ја земам дипломата ќе ги баталам тие идиоти и ќе ставам крај на било каква соработка со нив.

Се надевам дека телевизија АБ Канал ќе ја купи некој кој ќе ја претвори во интересна и забавна телевизија, за разлика од ова што е сега, телевизија за богаташи, а не за мнозинската публика.

Модни ревии, дизајнери и преживари не поттикнуваат никаков интерес за гледање кај мнозинската публика.

Невестата + ласта у базен = цунами. Си наебал, брат.

Таа ако рипне у базенот ќе фрли млаз до Партизанска....а може и ќе ја раздели водата на водород и кислород.

.
.
Инаку не ми е сеедно што МЕЛИТА ТВ ќе се продаде....ако ништо друго АБ канал многу ми помогна за да потполнам празно место во листата на канали....за да можат документарните канали да ми почнуваат од 15ка :)

.
.
.
Не ми е жал толку ни за Бојо ни за Универзитетот....туку за младоженецот(зетот)....бидејќи тој сега ако останат без пари,ем ќе треба да се пресели у помало станче....ем ќе треба да живее со слоница од тон/тон ипол....и згора на се ,па и цел живот ќе биде бележан со нејзиното презиме :pos:(па ќе се жали после "зашто ме људи избегавају")

п.с И така живеалиштето за слонот во ЗОО е при крај...па не ќе биде лошо да ја даде принцезата за атракција,ем и паричка ќе сврти.

Невестата + ласта у базен = цунами. Си наебал, брат.

Таа ако рипне у базенот ќе фрли млаз до Партизанска....а може и ќе ја раздели водата на водород и кислород.

Е па нека му ја мислат тие кои живеат на таа страна на Вардар, јас живеам од другата страна на Вардар, така да претпоставувам дека сум на безбедно. :pos:

Е па нека му ја мислат тие кои живеат на таа страна на Вардар, јас живеам од другата страна на Вардар, така да претпоставувам дека сум на безбедно. :pos:

ААААА Биди сигурен дека си на безбедно :ROFLMAO:

Ќе ј раздели водата како што ја раздели Мојсеј кога си одеше со неговите луѓе преку морето. :D

Ваквите муабети посебно поврзани со уанаби масонот и бизнисмен бојче, врска немале, а нити ќе имаат... 5 години бев присутен на еурм, запознаен сум и тоа многу добро со сите негови маани и катастрофални потези...позитивни немало, а нема ни да има очигледно.
После големиот број на стручни и еминентни кадри, кои го напуштија, логично е да се запрашаш што/кој/ку*ац со сиот негов замислен план, да го реализира еурм како најдобар меѓу најдобрите со сите тертипи. Арно ама нашиот чичко бојчо, гледа само за неговиот гз, притоа запоставувајќи ја добро познатата "сакаш да ебеш а да не ти влезе" што е крајно невозможна, доколку не се натртиш за да сепак добиеш позитивен исход на крај.
Дужен ко грчка, продолжи со "инвестициите" позајмени од руски бизнисмени, кои нормално дека си го бараат своето кад тад, со што пропаѓањето во уште подлабоки гомна, не можеше да дојде ни порано ни подоцна. Денес бојчо има и стоматолошка клиника или што и да е тоа, со која западна во огромна каша, поради неразмислувањето "а што пенис ќе ни е приватен факултет, кога државниов не можат да го завршат и да го исполнат"?! И така бојче си се сјеба и со телевизијата, која ја отвара за без потреба, без план, без ништо...па и на крај краева што сакаш од човек кој што ти вика да му поставиш столб на место каде нема апсолутно никаква логика да се постави (пример при градењето на старото бифе на европски - денешна зграда на аб канал во ченто)...сакам да кажам : ако имам пари и бизнис профитабилна идеја, сигурно дека ќе ангажирам соодветен кадар за да останам што подолго при врвот и да го собирам заслужено кајмакот. А не да ја вработам и онака неписмената фамилија, на која сум и ги верификувал дипломите преку мојот приватен универзитет.
И јас сум скоро магистер, ама сигурно заслужен за разлика од неговине волици што ги чува дома за прихрана и ништо повеќе.
Е мој бојче, ти се ближи крајот, ќе мораш и мајбахчето да го шитнеш, од кај знаеш, можеби еден ден пак ќе се вратиш таму од каде што си дошол.

Стигна кризата и кај нас светска, по Бојо ред ќе се реди на банкроти :icon_lol:.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom