Проблем со Flash плеерот

• Креатор на темата Креатор на темата acealek88
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
13 ноември 2010
Мислења
242
Поени од реакции
58
Здраво
Не знам дали другите го имаат овој проблем , но во последно време , имам голем проблем со flash плеерот што е враден во веб пребарувачот. Често пати после долго трепкање на сликата при уклучување на некоја flash веб апликација целиот компјутер закочува и мора да се рестартира.
Дали некој знае како би се решил овој проблем ?

Здраво
Не знам дали другите го имаат овој проблем , но во последно време , имам голем проблем со flash плеерот што е враден во веб пребарувачот. Често пати после долго трепкање на сликата при уклучување на некоја flash веб апликација целиот компјутер закочува и мора да се рестартира.
Дали некој знае како би се решил овој проблем ?
Дали истото се случува и со други програмчиња кои бараат ресурси: графика, рам меморија, побрза работа на процесорот,....?

Ако е ова вака, чистење на куќиштето/лаптопот од прашина и ќе свршиш работа.

Дали истото се случува и со други програмчиња кои бараат ресурси: графика, рам меморија, побрза работа на процесорот,....?

Ако е ова вака, чистење на куќиштето/лаптопот од прашина и ќе свршиш работа.
Не , само веб пребарувач кога ќе уклучам , и кога се уклучува некоја flash апликација на него

Кај мене исто се случува заглавува флешот изгледа, ама пошто сум на вин 7, само мозилата ја гасам од таск менаџер и после тоа иде без проблем. Друга опција е да почекам малку и се одкочува за 2-3 мин, така да се сомневам во флешот јас, пратив репорт кога падна мозилата па ке видиме

и кај мене се случува ова ... фајрфокс користиш ?
не , google chrome користам
ти?
--- надополнето: Nov 4, 2011 9:14 PM ---
Кај мене исто се случува заглавува флешот изгледа, ама пошто сум на вин 7, само мозилата ја гасам од таск менаџер и после тоа иде без проблем. Друга опција е да почекам малку и се одкочува за 2-3 мин, така да се сомневам во флешот јас, пратив репорт кога падна мозилата па ке видиме
Како мисиш ја гасиш , после тоа пак ќе мораш да ја уклучиш ?

не , google chrome користам
ти?
--- надополнето: Nov 4, 2011 9:14 PM ---

Како мисиш ја гасиш , после тоа пак ќе мораш да ја уклучиш ?
Слушај проблемот ти е кога на пример ќе уклучиш на youtube некое видео и ти се исклучува и ти кажува дека flash player crash .. !! ако е тој проблемот , и ја тој проблем го имав пред 2 недели .. !! значи ако користиш гоогле кром едноставно избриши го и замени го со некоја постара верзија , еве ти линк http://www.oldapps.com/google_chrome.php . тука моментално ѓи имаш сите верзии излезени . !!

Слушај проблемот ти е кога на пример ќе уклучиш на youtube некое видео и ти се исклучува и ти кажува дека flash player crash .. !! ако е тој проблемот , и ја тој проблем го имав пред 2 недели .. !! значи ако користиш гоогле кром едноставно избриши го и замени го со некоја постара верзија , еве ти линк http://www.oldapps.com/google_chrome.php . тука моментално ѓи имаш сите верзии излезени . !!
Проблемот не е тој , ама решението може да успее :)

Проблемот не е тој , ама решението може да успее :)
ти викам и кај мене имаше проблем со flash player , не само кај видеа од youtube туку на се .. !! вака ти викам пробај . мора да успее .. !!

ти викам и кај мене имаше проблем со flash player , не само кај видеа од youtube туку на се .. !! вака ти викам пробај . мора да успее .. !!
Да , ако се стави постара верзија работи , значи ќе треба да се чека некоја стабилна нова верзија пред да се прави update
фала во секој случај :)

А ако проблемот го имаш на мозилата ? :)
Го нема воопшто. Повеќе од 2 месеци ја коритам мозилата, проблемот не се појавил.
Пробај со другите пребарувачи да бидеш сигурен дека не е до пребарувачот. Ако имаш инсталирано многу add-ons (или како се викаја незнам) можно е тие да му попречуваат на флешот.

Да , ако се стави постара верзија работи , значи ќе треба да се чека некоја стабилна нова верзија пред да се прави update
фала во секој случај :)
оваа според мене ќе ти биде најстабилна , и кај мене е така . пред две недели ја инсталирав . !

Google Chrome 14.835.202 04 October, 2011 (1 month ago) 23.1 MB

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom