- Член од
- 17 декември 2008
- Мислења
- 4.232
- Поени од реакции
- 3.868
Некогаш ни се смееа сега ќе им се смеемеInter starting XI v Lille has average age of 31 years & 317 days - the oldest average in Champions League history, beating AC Milan record
Некогаш ни се смееа сега ќе им се смеемеInter starting XI v Lille has average age of 31 years & 317 days - the oldest average in Champions League history, beating AC Milan record
Интер се погрижи традицијата да продолжи, да не побегне подалеку од МиланоInter starting XI v Lille has average age of 31 years & 317 days - the oldest average in Champions League history, beating AC Milan record
АХхахахахахах не беше вака расположен пред утакмицава, а за лани да не зборим. Има време, уште ќе патите вие од Мадриѓаните.Да ви ебам кретените лигави мадритски серковци
Ти беше ептен расположен пред 2 години, кога испаднавта од Лион. Требаше да се отруешАХхахахахахах не беше вака расположен пред утакмицава, а за лани да не зборим. Има време, уште ќе патите вие од Мадриѓаните.
Е како да не, да се отруем па да не гледам сега како играме курташак со нив Не заебавај и тиТи беше ептен расположен пред 2 години, кога испаднавта од Лион. Требаше да се отруеш
Грешка.Педерското знаме ( виножито ) на трибина на Алијанц Арена. Фуј !
И на баба ми да и дадеш толкав буџет ќе направи јак тим. Само што уште немате појма како се прави тим за титула во ЛШ, а да не зборам тим кој ќе ја победи БарселонаЕ како да не, да се отруем па да не гледам сега како играме курташак со нив Не заебавај и ти
За ова ќе праемо муабет на крај на сезона, сега нема фајде.И на баба ми да и дадеш толкав буџет ќе направи јак тим. Само што уште немате појма како се прави тим за титула во ЛШ, а да не зборам тим кој ќе ја победи Барселона
Шо знам, мене ви се виде геј знамето, можда си у право, не викам не ..Грешка.
оваhttp://www.crwflags.com/fotw/images/s/sex-rbup.gif
е различно од ова http://ickmusic.com/pics/rasta_flag.jpg
Знамето на Алианз (тоа во вториот линк) е раста знаме и припаѓа на Шикерија,Ултрас група на Баерн.
Слободно изгледај некој натпревар на Еуроспорт 2,веднаш ке видиш дека сум во право.
Ама се фукна со нога у статива ..
Раста знамето се вееше а не педерскоШо знам, мене ви се виде геј знамето, можда си у право, не викам не ..